Osamelé ženy

Príspevok v téme: Osamelé ženy
animal253

Táto téma sa bude týkať všetkých žien, ktoré si sťažujú na to že sú osamelé. Občas sa aj na fóre vyskytne nejaká taká, ktorá opíše svoju "ťažkú" situáciu.

A aby som bol konkrétnejší, tak väčšinou čo som si tu čítal, tak tie baby samé seba opisujú ako priemerné, nadpriemerné bez nejakej závady. Takže kde je problém? Prečo si sťažujete že vás nikto nechce, aj keď je očividné že vás veľa chlapov chce? Áno, presne tak - lebo vy sami si za to môžete! Ste hlúpe, máte strašne veľké nároky na chlapa a to je dôvod prečo ste sami... keby ste neboli také namyslené a tak extrémne vyberavé tak do pár hodín máte hneď priateľa a ešte aj vtedy ak by ste si vyberali!

Veď keď si tu čítam fóra, tak dokonca aj TU... chápete to? TU !!! Na tomto prachom zapadnutom portále kde chodí pár ľudí sa vám hneď v téme ozve pár chlapov s emailovými kontaktami, že by sa radi zoznámili, že majú podobný problém. A čo vy? Total ignor... ako vždy! A potom plačete že ste samé a nikto vás nechce...

Máte veľké nároky, chcete len hajzlov a dobrým chlapcom nedáte šancu... keby ste dali šancu tým "zúfalcom" ako ich zvyknete nazývať, tak by ste mohli mať skvelý vzťah, pretože tým chlapom väčšinou nezáleží len na sexe ale aj na vás ako osobe... lenže to vás zrejme nezaujíma. vy chcete hajzlov, ktorí na vás kašlú a potom sa divíte že vás nikto nechce..

No bodaj by vás aj chcel, tým vašim prístupom sa začnete nakoniec hnusiť a tým dobrým chlapom a potom vás už naozaj nikto chcieť nebude.. takže ak ste samé a ste pekné alebo priemerné, je to len vaša chyba, že vám nikto nie je dosť dobrý!!

mom

Verim tomu, ze ked pise zena, ze je pekna, vzdelana, tak je tomu tak a napriek tomu sa nevie zoznamit. Dnes sa ludia nevedia rozpravat vsade mobily, cumia do nich, alebo vecer do tv, nikam sa nechodi, vsetko od 30-40 sedi doma s deckami a podniky su plne zien a detí, pubertiakov. Kde sa ma zena zoznamit? Ked v robote nechce balit zenacov alebo pracuje len so zenami? Alebo proste nema z platu na kruzky, zaujmy, kurzy? Jedine ostavaju zoznamky. Tam zisti ze ako hlboko meria to dno zufalstva, ked je to v podstate len dopytovna po lacnom sexe a ziadne poriadne rande, len namotavky a uchylarna. Dokonca sa niektori ani stretnut nechcu, len motaju a zabijaju takto cas a doma frajerka, zena, decká. Co sa ma postavit na ulicu s tabulou, kto ide na rande? A moze byt aj krasna, stihla, uspesna, alebo celkom priemerna, baculata, moze to byt obycajna alebo modelka, proste muzov niet. Sedia doma so zenami, uz ako 25rocni a nudia sa a zoznamkuju. Takich, co maju rozumu aj trochu zazemia (áno, volá sa to vlastné byvanie a práca), takých je strasne malo, co sa aj chcu usadit a nechcu to striedat. Bohuzial, realita dnesnej doby.

je to

moj priatel isiel do fitka 1. x a posledny ale nezabudol si kupit v nike vsetko potrebne, ze inac by sa tam zle citil

Aliss

Wolfik, mam pocit, ze si trosku nerozumieme... :D Ja nepisem, ze si vymyslas...pisem, ze bud prehanas alebo zovseobecnujes. Je velky rozdiel medzi tymito troma slovami. Citaj pozorne. A cim dalej ta citam, zacinam sipit, kde je problem...Problem je, ze ty automaticky pozeras z vrchu na tie zeny. Normalna zena nemoze mat znackove oblecenie? Ja som dostala ako dar znackove handry na cvicenie, ale keby to daky chlap nevedel a kvoli tomu ma oznaci za zlatokopsku bratislavsku pipinu, tak by teda slovne schytal zopar po ustach....Preco je automaticky kazda zena, ktoru stretnes pipka? Nie je to nahodou len tvoj domyslavy pohlad? A balit zenske predsa nemusis len vo fitku. Je xxxxx kruzkov, kde chodia dospelaci za pohybom...tam si hladaj zensku, ked to podla teba v tom fitku ovladli len pipinky

Wolfik28

Áno, je to, neviem ani či si chlap alebo žena, presne po takej túžim a preto sem píšem že kde nájsť normálne ženy. Sa zobuď.

Wolfik28

Aliss, možno si hneď v prvej vete aj sama odpovedala, "to čo zažívaš v BA". Či mi ty veríš alebo nie mi je jedno, vravím podľa vlastných skúseností, nemám potrebu si vymýšľať tak isto ako nemám čas chodiť každý deň do iného fitka a hľadať normálne ženy. Chodím do jedného fitka cez 5 rokov a za ten čas som ta videl možno 2 normálne ženy. A keď aj príde nejaká nová ktorá vyzerá fajn, tak 2 krát si to sama oťuká a potom dotiahne frajera. Posledné tri prípady čo si pamätám to bol vždy potetovaný holohlavý jedinec samozrejme. Čiže zasa tá istá pesnička - obyčajný, skromný chlap nemá ako zaujať. Ja napríklad cvičím v starých, o číslo väčších tričkách lebo v tom sa cvičí najlepšie. Tak isto aj tenisky už čosi pamätajú. A keď pozerám okolo tak všetci drahé oblečenie NEBBIA, obtiahnuté tričká, legíny a podobné značky. A o tom to je. Všetko je len umelá póza tak ako všade.