Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osamelé ženy

Príspevok v téme: Osamelé ženy
animal253

Táto téma sa bude týkať všetkých žien, ktoré si sťažujú na to že sú osamelé. Občas sa aj na fóre vyskytne nejaká taká, ktorá opíše svoju "ťažkú" situáciu.

A aby som bol konkrétnejší, tak väčšinou čo som si tu čítal, tak tie baby samé seba opisujú ako priemerné, nadpriemerné bez nejakej závady. Takže kde je problém? Prečo si sťažujete že vás nikto nechce, aj keď je očividné že vás veľa chlapov chce? Áno, presne tak - lebo vy sami si za to môžete! Ste hlúpe, máte strašne veľké nároky na chlapa a to je dôvod prečo ste sami... keby ste neboli také namyslené a tak extrémne vyberavé tak do pár hodín máte hneď priateľa a ešte aj vtedy ak by ste si vyberali!

Veď keď si tu čítam fóra, tak dokonca aj TU... chápete to? TU !!! Na tomto prachom zapadnutom portále kde chodí pár ľudí sa vám hneď v téme ozve pár chlapov s emailovými kontaktami, že by sa radi zoznámili, že majú podobný problém. A čo vy? Total ignor... ako vždy! A potom plačete že ste samé a nikto vás nechce...

Máte veľké nároky, chcete len hajzlov a dobrým chlapcom nedáte šancu... keby ste dali šancu tým "zúfalcom" ako ich zvyknete nazývať, tak by ste mohli mať skvelý vzťah, pretože tým chlapom väčšinou nezáleží len na sexe ale aj na vás ako osobe... lenže to vás zrejme nezaujíma. vy chcete hajzlov, ktorí na vás kašlú a potom sa divíte že vás nikto nechce..

No bodaj by vás aj chcel, tým vašim prístupom sa začnete nakoniec hnusiť a tým dobrým chlapom a potom vás už naozaj nikto chcieť nebude.. takže ak ste samé a ste pekné alebo priemerné, je to len vaša chyba, že vám nikto nie je dosť dobrý!!

BJ_2

animal - nechapes, ze su to fake temy, preto ti nechodia odpovede, hej? Ci to ti nedocvakava, ze sa niekto dobre bavi?

Sammsonka

Wolfik, zhodou okolnosti, byvam v Malinove a v BA mam pracu. Do auparku som pachla asi 4 krat v zivote. Takze viem ake typy myslis. Ale je cisto tvoj problem, ze sa pohybujes len medzi takymi zenami! Potom samozrejme, ze take typy chcu chlapa s rocnym autom :D Chces akoze realne vediet, kde sa pohybuju NORMALNE zeny? To naozaj chodis len po kaviarniach, auparkoch, baroch, snobakoch a podobne? Napis ze hej a pochopim uz vsetko.....

Skrupka

Samozrejme, ze kazda to chce. Muz snad nechce prist domov a mat servis a pohodu? Kazdy sa chce mat dobre, muz aj zena, co sa cudujete?

Niro88

ja len trochu opravim wolfika. samozrejme nie 99% zien kavickuje a nakupuje drahe oblecenie a vozi sa v drahom aute. to je nezmysel. ale kazda zena by to tak chcela! preto vacsina zien ked si hlada chlapa tak hlada prave podla tychto kriteri. lebo ona to vidi na instagrame, je toho plny internet, tak si povie ze preco ked to hentie tak maju, ja to tak mat nemozem? a potom obycajny chalan s priemernym autom nema sancu.

Wolfik28

Ja som poznal rôzne ženy z rôznych oblastí - práca, šport, hobby a všetky boli rovnaké. Takže som už prestal hľadať. Ak je jedna zo 100 iná tak to je minimálna šanca ju stretnúť.

Mellania

Wolfik28
Dobre som sa zasmiala na tom tvojom ,reálnom príklade bratislavskej ženy´. Som tiež Bratislavčanka, ale môj bežný deň rozhodne nevyzerá, ani nikdy nevyzeral tak, ako to tu opisuješ, keďže namiesto ,na kávičke v auparku´ celý deň presedím v práci... a namiesto nejakého predvádzania sa, sa venujem iným, užitočnejším veciam. Zato že poznáš pár takých, to neznamená, že sa tak správajú všetky!

Wolfik28

Povaha na 99% zodpovedá výzoru - (pod)priemerne vyzerajúca žena má odmalička menej kamarátov, je skromná a potom aj normálna v dospelosti. Kdežto nejaká slečna čo sa vydarila, je už od malička volaná na každú párty, je obletovaná chlapmi celý život a vie že nemusí pohnúť ani prstom. Potom je jasné čo z nej vyrastie. Preto keď chce muž krajšiu ženu, musí sa zmieriť s tým že bude na 99% zlatokopka.
Samozrejme krása je subjektívna - dávam len príklad.

Wolfik28

Sammsonka, dám ti reálny príklad bratislavskej ženy. Takýchto žien poznám kopec. Celý deň sedieť na kávičke v Auparku s rovnako zmýšľajúcimi kamarátkami, potom sa prechádzať a nakupovať oblečenie (ideálne nie za vlastné) a potom sa predvádzať a chváliť sa koho frajer má drahšie auto. Do tohoto vzorca nikde 20-ročné auto nezapadá.
Pravdepodobne budeš namietať že je kopec žien ktoré majú iné zmýšľanie ale ja žiadnu takú nepoznám a z Bratislavy sa sťahovať nemienim.

Ivannn

Škaredé kamarátky mi nevadia, ale kamarátky v čase keď mi ťahá na tridsať rokov neriešim a tiež neverím na dobré kamarátstvo muža so ženou. Ak si ako kamaráti rozumejú až príliš dobre je možné, že jeden z nich po tom druhom tajne túži.

je to

naivny, ja omdliem, ako si to vystihol!!
ivannnnnn, a co hovoris na skarede kamaratky, /samozrejme z tvojho pohladu/ to moze byt ci ani to nie?