Dala mi na vysvedceni stvorku

Príspevok v téme: Dala mi na vysvedceni stvorku
PokazenyPriemer

Dobrý deň. Prečo mi učiteľka dala na vysvedčení štvorku, keď mám priemer 3,2? (známky- 3334). Známky sú iba z písomiek s rovnakou váhou. Na hodine nikto z nás nebol aktívny, pretože by to ani nešlo, keďže dejepisárka len kecá a kecá. Pokazilo mi to celé vysvedčenie, som švrtáčka na strednej a rodičia ma asi zabijú. Je to z jej strany nespravodlivé? Iných aj skúšala, dala im šancu , mne nie. Ešte mi aj naznačila, že ja z toho dejepisu nezmaturujem. Začínam sa báť. Ak by som zmaturovala až v septembri, stále by ma mohli zobrať na výšku?

swistica

Ano, mala Ti povedat, ze Ta po opakovani ohodnotila znamkou, ale tiez ma zaraza u Teba viac veci:
1. Preco sa neopytas ucitelky za co je ta znamka, ze si si nie vedoma toho ze si odpovedala. Ucitelka sa mohla pomylit a zle to zapisat.
2. Ako vies, ze to tretie dievca tiez nedostalo znamku? Mozno sa len nechce priznat.
3. To ako si opisala vyzor stredovekych miest by vedel takto povedat i stvrtacik na ZS. Od marurantky sa caka ina uroven. Budem verit, ze ucitelke si odpovedala sofistikovanejsie ako tu na fore, lebo ak nie, tak ta stvorka je este super.
Celkovo by bolo dobre, aby si so svojou pasivitou nieco urobila. Skus sa spravat viac ako spoluziaci a samozrejme sa treba ucit.

naivny

byval som vyznamenany, v deviatom rocniku na konci citila potrebu učitelka ukazat, aký som lajdák, a dat mi solovu trojku z dejepisu, ked som stal medzi 2-3. Kaslem na to.
Potom priemyslovka 3 roky najlepší v ročníku, a potom cítila potrebu učiteľka literatúry mi dať trojku, hoci som sa ju učil viac, než čokoľvek iné. Nakoniec aj z maturity solová dvojka. Kaslem na to. Su veci, o ktoré netreba opierať ani bicykel, chapeš, pod uroven. Uč sa ako vieš, a zabudni na tu suku.

Kontr0lor

Aj tak je to strašne nespravodlivé a nič s tým nenarobíš. Keď som bol na základnej, učitelia ma nemali radi, a tak som napríklad v 9-tej triede prepadol z fyziky aj keď som ju vedel. Opravné som urobil na 2 jky a na vysvedčení mal trojku :D

Naopak na strednej škole si ma niektorý učitelia obľúbili, nemusel som odpovedať, ani nič, sem tam len písomka. A pomáhal som im s osobnými vecami cez hodiny. Potom mi na konci roka pripísal zopár jednotiek a pekná známka bola na mieste. Na maturite to isté. kedže som sa veľmi odborný predmet neučil, tak som z neho ani nič nevedel. ale dostal som na maturite učebnicu a s tou to šlo dať na jednotku už ľahko :D
Takže som mal maturitu krásne za 1, len jazyk som mal za 2, tam som nemal konexie.

Škoda, že som nešiel na vysokú :/ Odvaha chýbala.

je to

ahjaj, ucit ju takto porazenecky a pokorne prijimat zlo? to je co za vychovu? da jej dalsich 10 4 a nech sa ide este podakovat?
ale naco sa rozculovat, priemer to aj tak nechce riesit

ahjaj

pokazený priemer, kašli už na osobnosť učiteľky aj na tú štvorku. jediné, čo ti pomôže je pravidelne sa učiť a najviac zabojuješ vedomosťami.

Angelika3

Vieš čo, tiež som mala na strednej takú učiteľku, ktorá ma neznášala , tieto staré harpie sú väšinou zakomplexované a potrebujú sa na niekom vyvŕšiť. Doteraz si pamätám, že som išla do jej kabinetu si opraviť polročnú známku, ja som bola v tom, že si opravujem zo štvorky na trojku, všetko učivo som jej správne povedala a ona že- tak, dobre, dám vám teda tú štvorku! (čiže ma chcela pôvodne nechať prepadnúť, čo som ani nevedela).
No a doma som to mala tiež podobné ako ty čo sa týka rodičov a tiež som sa zdôverovala iba sestre. No tak ja len, že nie si sama, čo takéto veci prežíva :-)

Z maturity som mala obavy, ale vytiahla som si u nej otázku, ktorú som naozaj vedela (my sme boli ešte posledný ročník, ktorý mal maturity ústne, nezávidím vám písomné), no a predstav si, že zrazu aj ona sa spamätala a dala mi jednotku! Takže na konci roka som mala z jej predmetu na vysvedčení trojku, ale na maturitnom vysv. jednotku.
Nuž božie cesty sú nevyspytateľné.
Chcela by som ťa týmto aspoň povzbudiť. A naveky na strednej tiež nebudeš, ani s rodičmi, tak neboj. Ja sa teraz mám omnoho lepšie, ale je pravda, že spomínam často aj na to, aká bola so spolužiakmi a v škole zábava a koľko sme sa nasmiali. Mysli na to aj ty, že predsa si ešte mladá a zbytočne nedepkuj.

PokazenyPriemer

Tak ona ma okolo 70, na dochodku je davno.
Ja viem dostala som vela rad a vazim si to ze mi pomahate, a to ste cudzí. Ale ja sa bojim že cim viac do toho budem rypat, tym viac mi to spocita na maturite.