Dala mi na vysvedceni stvorku

Príspevok v téme: Dala mi na vysvedceni stvorku
PokazenyPriemer

Dobrý deň. Prečo mi učiteľka dala na vysvedčení štvorku, keď mám priemer 3,2? (známky- 3334). Známky sú iba z písomiek s rovnakou váhou. Na hodine nikto z nás nebol aktívny, pretože by to ani nešlo, keďže dejepisárka len kecá a kecá. Pokazilo mi to celé vysvedčenie, som švrtáčka na strednej a rodičia ma asi zabijú. Je to z jej strany nespravodlivé? Iných aj skúšala, dala im šancu , mne nie. Ešte mi aj naznačila, že ja z toho dejepisu nezmaturujem. Začínam sa báť. Ak by som zmaturovala až v septembri, stále by ma mohli zobrať na výšku?

foreveralone

Takýchto zákerných učiteľov by som povyhadzovala zo škôl. To nie je normálne. Takíto nespravodliví učitelia by ani nemali učiť. Čo si o sebe myslia ? To ich nehrýzie svedomie ?
Preto mám voči učiteľom odpor. Myslia si, že si môžu robiť, čo chcú.

PokazenyPriemer

Som tu len narychlo potom si vsetko precitam. Chcem len povedat ze dnes som o tom vravelq triednej a povedala ze je to od nej divne ale potom povedala ze ona je taka zakernejsia uz odjakziva ale ze sa s nou este skusi porozpravat. Tak uvidim ako to dopadne

SofiaElla

Autorka sama musí prehodnotiť, nakoľko učivo ovláda. Mňa napríklad zarazila veta, že si pomáhala mobilom, čo je v priamom rozpore s tvrdením, že učivo ovláda. Ak niečo viem, tak neodpisujem. A toto bol aj dôvod, prečo som sa pýtala, či autorka niečo nezamlčala. Napríklad, že ju učiteľka načapala odpisovať.

Omen

Achjaj, čítala si ty vôbec, čo som ti tu postla?

To nie je o tebe, ba ani i žiadnej mladej učiteľke, ale konkrétny prípad konkrétnej učiteľky, jej zaokrúhľovania známok v jednej konkrétnej triede, kde táto tiežučiteľka kydla dievčaťu 4 na polročné vysvedčenie, ktoré je súčasťou prihlášky na VŠ!
Toho istého pedagóga, ktorý je nielen učiteľom, ale aj vychovávateľom a spoluzodpovedá za známky alebo sa v niečom mýlim?