Som zťp na invalidnom, bez kamarátov, bez práce

Príspevok v téme: Som zťp na invalidnom, bez kamarátov, bez práce
Invalidka

Zdravím

Som mladá baba a som zťp na invalidnom. Čo by mi ani tak nevadilo ale okrem priateľa nemám žiadnych kamarátov, kamarátky čo mi veľmi chýba, aspoň jedna dobrá kamarátka s ktorou by sa dalo pokecať alebo niekam vybehnúť von a možno niečo podniknúť. Nedokážem sa ani zamestnať aj keď by som rada pracovala aspoň koľko vládzem a bola trochu medzi ľudmi, v spoločnosti ale pracovné miesta ktoré sú vhodné pre zťp takmer neexistujú a keď som niečo skúsila tak ma aj tak nezobrali. Cítim sa veľmi sama, celé dni trávim iba doma a neviem čo mám robiť. Tiež nemám skoro ani žiadne peniaze a to už nemôžem ísť vôbec nikam lebo všade sa niečo platí aj keď si chcete ísť trocha zacvičiť do fitka alebo hocikam. Ale to čo ma najviac trápi je to, že nemám ani jednu kamošku a veľmi ma to ubíja, cítim sa strašne sama, život bez priateľov je úplne o ničom a všetko pre mňa stráca zmysel.

Ak by ste mi vedeli akokoľvek poradiť, budem veľmi vďačná.

Anechttlika

a čo tak si nájsť kamarátku cez internet?..vyskúšaj napísať na nejaké fóra a možno práve tam nájdeš spriaznenú dušu..

Medea7

Vieš Tomáš to je tak človek vždy túži potom čo nemá. Mne veľa informácií uniklo, jednoducho vo veciach sa musíš alebo mal by si sa vyznať. Ale nie preto aby som si s niekym sadla a vykrucala ústami aká som ja intelektuála. Preto lebo tu Ti nepomôže nikto taka je doba len ak by sa stal zázrak a ze Ti život dá do cesty skutočne dobrého človeka ochotne ho Ti pomoct. Ale tých je malo tu každý bojuje asi sám za seba. Moja choroba vznikla tak ze som dostala veľa informácií naraz. V učení myslím tak vedieť vybavovať veci a mat znalosti.

Tomas12345

Medea7 :

Ciže ty vidíš zmysel života len v učení ? Určite existuje vela dalších cinností ktoré ty budú dávať zmysel a radosť a nepotrebujes mať pri tom rýchle zmýšlanie. Naozaj take cinnosti neexistuju ?

Medea7

Tomáš ale najradšej by som sa učila vtedy by som kvitla a bola naplnená, ale toto bytostne prežívanie však to je strasne. Ja nepotrebujem nadpriemerne vnímanie a suprovity intelekt, lebo ľudia, ktorí sa na to tak hrajú niektorí o tých si tiež svoje myslim, ale mať zmysel života.

Medea7

Tomáš možno trochu, ale tie fascinujúce zážitky za posledných 7 rokov to neviem ako sa vylieči. To by som musela mať čarovný prútik.

Medea7

Je to problém je ze mam veľmi ťažkú formu prežívania, ja kde sa pozriem mne je zle, neviem z čoho to vyplýva, zmenili sa mi podmienky existencie nebola som pripravená na taky ťažký pád z výšin, do určitého veku som videla len samé pekne veci. Ja hľadám inteligentnú formu bytia.