Som zťp na invalidnom, bez kamarátov, bez práce

Príspevok v téme: Som zťp na invalidnom, bez kamarátov, bez práce
Invalidka

Zdravím

Som mladá baba a som zťp na invalidnom. Čo by mi ani tak nevadilo ale okrem priateľa nemám žiadnych kamarátov, kamarátky čo mi veľmi chýba, aspoň jedna dobrá kamarátka s ktorou by sa dalo pokecať alebo niekam vybehnúť von a možno niečo podniknúť. Nedokážem sa ani zamestnať aj keď by som rada pracovala aspoň koľko vládzem a bola trochu medzi ľudmi, v spoločnosti ale pracovné miesta ktoré sú vhodné pre zťp takmer neexistujú a keď som niečo skúsila tak ma aj tak nezobrali. Cítim sa veľmi sama, celé dni trávim iba doma a neviem čo mám robiť. Tiež nemám skoro ani žiadne peniaze a to už nemôžem ísť vôbec nikam lebo všade sa niečo platí aj keď si chcete ísť trocha zacvičiť do fitka alebo hocikam. Ale to čo ma najviac trápi je to, že nemám ani jednu kamošku a veľmi ma to ubíja, cítim sa strašne sama, život bez priateľov je úplne o ničom a všetko pre mňa stráca zmysel.

Ak by ste mi vedeli akokoľvek poradiť, budem veľmi vďačná.

Medea7

Klasickú liečbu podstupujem. Neviem akú si myslela lebo to nepoznám tu virtuálnu. Aj Tebe veľa šťastia prajem.

Medea7

Myslím tak ze ak existujú minule životy tak potom tam je nejaký zadrhel, lebo inak nemám z čoho vychádzať. Ale Tebe prajem aj ostatným nech každý nájde to co hľadá.

Medea7

Liečim sa máš pravdu. Lebo prenášam zúrivosť ale nenápadnem nikoho, ale není podľa môjho. Virtuálnu realitu ne skúšam, bola som aj u jasnovidcov, že z čoho pramení moja slabosť. Jeden vedel druhý nič moc. Verím v také veci lebo niečo som spravila, ale čo to neviem.

Medea7

A teraz co no nasilu var. No keď budem nasilu variť tak to bude aj taky výrobok. Lebo by som do toho vkladala zurivost a tie riady akoby lietali od nervov. Lenze potom som nespokojná že to je nedokonalé.

Medea7

To máš pravdu, ja mam rada poriadok a čistotu, najradšej si robím veci sama okrem varenia pozerám na tých ľudí čo varia a ja len pozerám s otázkou ako vás toto môže baviť? Lebo ja robím rada činnosti pri ktorých môžem rozvíjať ducha. Lenze tomu asi nebudeš rozumieť ja mam rozmazane vnimanie, ne zachytávam body to sa ťažko vysvetľuje co to je. Ale bud rad keď ta činnosti napĺňajú ten život ma potom úplne iný priebeh. Vola chce dať všetko do poriadku telo nevládze.

je to

Medea a preco ta to vlastne nenaplnuje? Doma je stale co robit, najlepsie su samozrejme prijemne cinnosti, ako internet, ale aj povinnosti musi niekto robit, takze aj tie.

Medea7

Tomáš to je iné Tebe ta činnosť, ktorú robíš Ti dáva zmysel, a náplňuje Ta to, potom keď sa na to pozrieš asi sa Ti vytvárajú hormóny radosti. Ja mam to iste co autorka príspevku. Lenze mňa nič nenaplnuje a není to tým žeby som sa nechcela učiť.

Tomas12345

Invalidka :

No tak ten invalidný je skutočne malý, to je tak naozaj ledva na vyžitie, z toho sa nedá ani moc nejak chodiť von. Ak sa ty tú prácu nepodarí nájsť tak nezostáva nič iné než to aby ti tie peniaze dával partner. On je zdravý a pracujúci a mal by sa preto o teba postarať, alebo sú mu dnád prednejšie peniaze než ty ? Ak nie, tak nevidím dôvod prečo by ti nejaké peniaze nemohol z jeho výplaty dávať. Vsak kolko vlastne on mesačne zarába ?

Co sa tej samoty doma týka, myslím že to je skôr spôsobené tým že nemáš žiadne domáce činnosti ktoré by si vykonávala. Je trávim väčšinu času doma, no len málokedy si môžem povedať že by som sa nudil, alebo cítil samotu, pretože mám vždy nejaké činnosti ktoré doma vykonávam ( počúvanie hudby, TV, PC, čítanie kníh, pomáhanie ostatnym, atd) a takže ani nemám kedy rozmýšlať nad tým či sa cítim sám alebo nie. Co vlastne celý den robíš doma ?