Zaleží zenam na peniazoch?Anketa.

Príspevok v téme: Zaleží zenam na peniazoch?Anketa.
Fullhd

Ahojte mam zaujmavu otazku ale pred tym nez vam ju polozim chcem sa vyjadrit ako prvy ja.Nedavno mi tu niekto nasadil chroba do hlavy ohladne zien a penazi.V zivote som mal par vztahov a rozpraval sa ako kazdy muz s viacero zenami o laske,vztahu,rodine a ako by mal jej buduci vyzerat a hlavne vlastnosti.Kazda rozpravala asi toto : mily,dobry milenec,aby sa o seba staral,bol romanticky,verny ale ziadna nerozpraval otvorene o peniazoch(aby nevyzerali ako zlatokopky?).Dnes sa pozriem okolo seba a vidim vela slobodnych muzov ktori su sami bud dobrovolne alebo nedobrovolne a hlavny dovod je : peniaze.Bud ich nechcu stratit alebo ich nemaju.

Viem ze na toto forum chodi vela zien a vacsina zostava v anonymite preto by som chcel poprosit najme tie starsie 18+ aby odpovedali a vyjadrili sa k teme a najme odpovedali na otazky.

Hladite na financnu situaciu u vasho potencialneho partnera?
Co konkretne vas zaujma?
Zaujma vas plat?
Ake zbrane pouzivate pri zistovani?

Mozte kludne odpovedat nikto o vas nevie.

Patrikq

Peniaze su vsetko, aj za peniaze sa da kúpiť zdravie, ziadny bohac nezomrie na korona. Napr taky cr sedmicka (cristiano ronaldo - futbalista) si pre karantenu kúpil vlastny ostrov, cize sa nemoze ani nakazit. A aj keby sa nakazil vdaka peniazom ma najlepších doktorov na svete, cize mat peniaze je to najlepšie co clovek moze dosiahnuť aj zeny vsak ho chce kazda a ma uplnu strelu modelku, predtým tiez modelky same mal.

Soli

Neboj dobreuz,
teraz padne ekonomika, pokrachujú firmy, frajeríkom poberú drahé auta čo majú na lízingy a kopu zlatokopiek sa zobudí do krutej reality...

dobreuz

Antisexx tak to hej, takí strýčkovia Skrblíci :D Kebyže mám veľa peňazí, tak si niečo doprajem, určite ich nebudem odkladať pod vankúš... Ale zase tiež nie rozhadzovať, ako niektorí čo boli aj miliardármi a teraz im hrozí bankrot.

Antisexx

A to co maju z toho zivota ked maju vela penazi a ziju v podnajme a nechcu minut ani gros? Potom su im zbytocne nech och daju niekomu kto ich potrebuje alebo vyuzije na nieco co má rad ...

Milagros

Erik27, no sprvoti taky nebol. Hoci lakomy bol od zaciatku a bola moja chyba ze som to tolerovala, ale vtedy som este netusila ze sa to prehupne az do takeho extremu, keby som to tusila, ujdem hned. Rok a pol sme mali vztah na dialku a vtedy sa snazil, min. v tom ze bol ku mne vzdy velmi mily, pozorny, ked bol u mna na navsteve sam navaril alebo umyl riad. Pomahal mi aj s inymi vecami a zdalo sa, ze mi rad splni co mi na ociach vidi. Ked som sa isla za nim prestahovat tak hovoril, ze uz budeme na vsetko dvaja, ze mi vzdy so vsetkym pomoze. A ze jeho auto mozem vzdy pouzivat to mi tiez hovoril. A ja som vtedy mala pocit ze to tak naozaj bude. Nastahovala som sa k nemu, ako som uz hovorila zil v podnajme, nasla som si tam pracu. A on sa strasne rychlo zmenil. Doteraz si kladiem otazku co som urobila zle a jak som mala spoznat co sa z neho vyklube. Je tazke na to odpovedat, mozno ma malo varovat to, ze lakomy naozaj bol od zaciatku, vtedy to este ale nevyzeralo ze to bude tak extremne ze mi zakaze kurit a pod. Ja som si jak sprosta hovorila ze nepotrebujem chlapa aby ma zivil, vsak som si na seba vzdy zarobila sama. Ako tu sa odsudzuju zeny co im zalezi u muza na peniazoch, ale ono to fakt ma nieco do seba, teda nie v tom kolko zarobi ale v tom ci je ochotny sa delit, pozvat zenu niekam a pod. Ja ked som s nim zacala byvat, fakt som sa snazila, vyvarala som, vypekala, upratovala, prala. A ten po mne furt vrieskal. Vzdy nasiel nejaku spinku alebo nieco a nevidel nic co som prenho robila. Pritom sam toho vela nerobil, stale menej, prec boli casy ked ma navstevoval a pomahal mi. Teraz len sedel za pocitacom a vrieskal po mne. Uz neexistovalo ze sme na vsetko dvaja a ze mi pomoze. Mala som pocit, ze sa zo mna snazi urobit si otrokynu. Furt len rozkazoval co mam upratat a potom vrieskal ze mi to dlho trva alebo ze to robim neporiadne. A sex samozrejme vyzadoval ale mne sa tym spravanim tak zhnusil, ze som ho odmietala co malo za nasledok zas len nadavky z jeho strany. V tom case som uz pozerala inzeraty a dost usilovne hladala nejaky vlastny podnajom co sa nakoniec aj podarilo. Zila som s nim 3/4 roka a predtym sme spolu rok a pol chodili na dialku, stratila som s nim viac nez dva roky zivota. Bolo to peklo, chcel ma zlomit, chcel ma znicit ale to sa mu nepodarilo. Radsej budem do smrti sama ako s takym. On musel mat nejake vazne komplexy ale nechapem doteraz jeho myslenie, co vlastne cakal. Asi mesiac pred tym ako som sa od neho odstahovala sa zrazu zase zmenil, zase zacal byt strasne mily, dobry, pomahal mi, prestal nadavat. Ale ja som vedela ze je to len na kratko, tusil ze chcem odist, ja som mu to aj vela krat povedala ze od neho odidem lebo je ku mne svina. Asi si myslel ze ma zastavi ale smola. Mozno som blba ale az tak nie. A okrem toho vtedy sa mi uz hnusil, ked sa ma dotkol tak ma striaslo.

simiona

Milagros

A bolo to presne ako hovoris, bol sebec po kazdej stranke, doma nepomohol len po mne krical ze pomaly a nedobre upratujem. Vzdy chcel vsetko len pre seba to najlepsie a vztah bral ako kto z koho. Tesil sa ked mi nieco nevyslo a nezabudol vzdy pripominat jak jemu vzdy vsetko vyjde a vsetko vie najlepsie. Aka som ja neschopna a on dokonaly.

Presne toto bolo u nás s bývalým. Ale čo už keď je dievča zaľúbené? Teraz sa tomu len smejem.

Je to asi preto, lebo ženy sa viac citovo angažujú. Zdá sa mi, že muži nevedia tak ľúbiť. Možno 1%. Chlap, keď sa aj naozaj zaľúbi, tak zväčša do nejakej radodajky. A keď to ako posledný zistí, že je radodajka (lebo ho všetci varovali, ale on im neveril, lebo ona mu povedala, že tí chlapi boli len kamaráti), zanevrie na ostatné, aj normálne ženy.