KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Omen

Aliss a koho tým MY myslíš? Lebo ja od začiatku píšem o evitovkách = knihách vydaných Evou Urbaníkovou, ktoré Salmonel = "kritik", ale aj ty ste zmietli zo stola. To je tak, ak si niekto mýli pojmy s dojmami!

Celý čas som čakala, či sa tu nájde NIEKTO, komu to aj myslí a všimne si túto "perličku". A dočkala som sa! PRA, musím ti zablahoželať a ďakujem ti! : D

Aliss

Pra, ale tak my tu od zaciatku piseme o knihach od Evy Urbanikovej :) Evitovky je pojem siroky a aj medzi nimi sa najde daco fajn, ako spominana Emma. Ale ani to nie je nic, co si musi narocnejsi citatel precitat, aby bol jeho zivot obohateny :) Ked som jednoduchy citatel a nezalezi mi na forme, obsahu, odkaze, skrytych myslienkach a druhom plane, tak je Evita press to naj naj vydavatelstvo pre mna :) moj nazor

Omen

Meridián, môj zoznam kníh:
1 .M. Vanek: Symbolika nemocí
M. Hrabica: Co nám tělo říka aneb...
Etikoterapia

2 .K. Tepperwein: Liečenie duševnými procesmi
J. Silva, R. B. Stone: Sme schopní liečiť
J.Silva, P. Miele: Ovládanie vedomia
J. Górnicka: Liečenie dotykom
A. Well: Spontánne uzdravenie
J. Jonáš: Križovatka života
Reiki od P. Horanovej, M. Hall
Liečebný kód...

3. J. Kozák: Egyptská kniha mrtvých
J. Bedford, W. Kensington: Delpassův experiment
Chalil El Hakim: Tajemství pyramid
J. Janča: Psychotronika pro každého
P. Telúch: Tajomstvo dračích žíl
E. von Däniken: Spomienky na budúcnosť
Zjavenia
Šrí Šrímad: Cesta sebarealizácie
Život pochází ze života
Taká, aká je
L. L. Hall: Miluj svoj život
P. Papps: Vyliečte sa s anjelmi
L. Byrne: Posolstvo nádeje od anjelov
Anjeli v mojich vlasoch
P. Baričák: Šlabikár šťastia

Meridian

Omen ževraj su asi u babky ale top je EMMA a Sushi v Dushi je oddychovka na dva dni kde nemusis premýšlať ževraj podla skutočnosti.Ten neprajník viem na čo narážaš nehnevam sa na neho ale sám si poprial .