Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?

Príspevok v téme: Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?
stalesingl

Ahojte mam 29 a som stale sam, nikdy som nikoho nemal, muslite ze v roku 2019 si nejaku konecne najdem?
Chcem milovat a byt milovany. Zavidim ludom co si nasli niekoho alebo niekto si nasiel ich v roku 2018. Ze mali to stastie ci uz v realnom zivote na rozne sposoby alebo cez zoznamky.
Zavidim ze niektori mali to stastie a uz su milovani a miluju a ja nie. Na konci roku 2017,som pevne veril ze na konci roka 2018 bude zadany a milovany a nic. Zase som tam kde som bol na konci roka 2017 aj roka 2016 atd.
Naco sa praje vela lasku stastia ked mne sa to aj tak cez rok neujde?
Naco mi to praju ked stastie v laske nemam?

Dano99

Tutanchamon teraz si mlady ale ver ze pride doba kedy zostarnes a bude ti velmi luto samemu bez deti,zeny a vlastneho byvania.. tvoji priatelia budu mat vlastne rodiny a tvoja rodina bude postupne vymierat a starnut. Moze sa stat to moze sa stat ono tym sa radi ohanate na tomto fore... a co ked sa nestane? co ked sa cely zivot zbytocne niecoho bojite a premrhate ho a nic nevytvorite? To je podla vas spravny zivot bat sa vsetkeho na nic si netrufnut nemat ani rodinu lebo ved hypoteka ? Ved za byvanie budete platit niekomu stale. Takto mas aspon vlastne a nieco pre deti do buducna. Praveze si robite zle svojim pristupom k zivotu . Lebo byt stary a sam je strasna vidina buducnosti

bcw

Wcb, Lollka,

mohol som sa zmylit , lebo ste mi pripadali rovnako trapne.Ale ruku do ohna by som nedal za to. A ani by som sa kvoli vam nesiel osprchovat. Za to skutocne nestojite.

Tutanchamon_xD

Dano99 vrážať nemalé peniaze do podnájmu a aj tak to nikdy nebude môj byt. Preto v dnešnej dobe mladí berú neuveriteľne veľké hypotéky na domy či na kúpu bytu a môžu splácať až do smrti. Pritom ešte ani len netušia, aké dni a aký blbý rok môže prísť. V dnešnej dobe môžeš aj nemusíš mať prácu. To platí pre oboch vo vzťahu nie len pre chlapa. A čo všetko sa ešte môže stať. Ja by som nikdy nezobral tak veľký úver, aby som mal vlastné bývanie. To už radšej naozaj ten podnájom na polovicu s niekym i keď aj tam človek vráža nemalé peniaze a nikdy to nebude jeho.

V dnešnej dobe si môže postaviť dom alebo kúpiť byt len človek čo vyhrá naozaj veľké peniaze alebo taký, čo zarába ako malý boh. V dnešnej dobe to ale nie je rarita, že niekto má peniaze preto ľudia si cez internet vedia zarobiť nemalé peniaze či už cez YouTube, Stream alebo ak robia niečo pre menšie firmy ako tvorba webstránok, prekladanie článkov do cudzích jazykov atď .... A ak by sa tu našiel nejaký mudrlant, tak nie nepíšem to preto, lebo závidím, len píšem, že sa zarobiť naozaj dá a nemusí človek makať ako otrok.

Lollka

Bcw ja skutocne nie som wcb, som tu anonymne tak neviem naco by som si mala vytvarat este nejake tajne nicky. A okrem toho, moje nazory sa s jej skutocne vacsinou nezhoduju tak netusim jak si k tomuto dosiel. Ja sa s tebou nebudem hadat o tom ako casto sa mas sprchovat ani ta o nicom presviedcat. Keby si sa rok neumyval, mne doma nesmrdis, nikdy ta nestretnem tak je mi to sumafuk. Mozem ti napisat max. jednorazovo nazor ale stracat cas vypisovanim aby som ta o niecom presvedcila to nikdy nebudem. Za to mi skutocne nestojis.

Dano99

No ja neviem ale vam nieje blbe v takom veku priviest si partnerku domov rodicom a nemat vlastny byt? To si neviete fakt ani prenajat byt ? Ja by som sa hambil ako pes keby nemam v 30tke vlastne byvanie

bcw

Doncha,

v lete sa treba sprchovat aj castejsie, ked sa spotis, aby si nesmrdela pod pazuchami. Takze tvoja hygiena je skor nedostatocna, ako tutanchamonova.

Doncha

Tutanchamon, tebe som napísala, že by mi nevadilo že nemáš byt, ani auto. Tie mám ja, takže to by chlap zabezpečovat nemusel. Skôr by mi vadila tá tvoja osobná hygiena, sprchovanie každý druhý deň, ináč sa mi páči že ovládaš aj domáce práce

wcb

Citat vies? Ziadna trapna Lolka nie som.
Ty vobec vies ako sa da dosiahnut sterilne prostredie? Mocis? Potis sa? Ejakulujes? Mydlom to neumyjes, ale si sterilny? Kazdy clovek smrdi, ked sa neumyje, evidentne, len ty nie a to ani po niekolkych dnoch.