Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?

Príspevok v téme: Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?
stalesingl

Ahojte mam 29 a som stale sam, nikdy som nikoho nemal, muslite ze v roku 2019 si nejaku konecne najdem?
Chcem milovat a byt milovany. Zavidim ludom co si nasli niekoho alebo niekto si nasiel ich v roku 2018. Ze mali to stastie ci uz v realnom zivote na rozne sposoby alebo cez zoznamky.
Zavidim ze niektori mali to stastie a uz su milovani a miluju a ja nie. Na konci roku 2017,som pevne veril ze na konci roka 2018 bude zadany a milovany a nic. Zase som tam kde som bol na konci roka 2017 aj roka 2016 atd.
Naco sa praje vela lasku stastia ked mne sa to aj tak cez rok neujde?
Naco mi to praju ked stastie v laske nemam?

bcw

Prepac Tutanchamon, ze sme odbocili trochu od temy, len sme tu cistotu jedinca preberali.

Co sa tyka tvojho uspechu na pokecoch , tak ked sa ta nejaka dotycna opyta na pracu, byvanie, tak ju upozorni, ze je to prilis osobna otazka na zaciatok, kym sa nepoznate a ci chce teba, alebo tvoju pracu. Ako normalny clovek sa pri prvom pisani-stretnuti urcite nevyzveda na to co mas a co nemas-teda pokial to nie je zlodej, lebo je to neslusne a dava tym najavo, ze ho zaujimaju tvoje veci a nie ty. Takze, ak sa ta nejaka na to opyta, tak ju treba upozornit, ak neprestane, prerus snou kontakt/

Tutanchamon_xD

To čo ste tu začali rozoberať ??? Vy ste vadní už úplne ? Založte si vlastnú tému a choďte si to vyriešiť tam.

bcw

Wcb-Lollka,

ak tvoje telo prirodzene smrdi, tak s tebou nie je nieco v poriadku. Zajdi za doktorom a cestou mozes aj za psychiatrom, len sa pred tym osprchuj, aby si im tam prilis nepachla.

bcw

Nazor,

castym umyvanim sa neda dosiahnut sterilne prostredie. Da sa dosiahnut len mokre, alebo plesnive, ale sterilne nie.

Wcb

Neviem, ktora zena, okrem tvojej matky, by chcela s tebou manipulovat a preco by to robila. Zivot s tebou musi byt peklo a smrad.

wcb

bcw ja Lolka nie som, moje nazory sa s jej ani nestotoznuju, tak ma s niekym ako ona ani nezrovnavaj.
Neodpovedal si, ci si teply, ked sa ti zeny a ich susky tak hnusia a vtaky su podla teba chutne a sterilne.

bcw

wcb-Lollka,

zena ktora klame, zavadza, prevracia vyznam slov, manipuluje a sprchuje sa neustale, nie je v bezpeci nikde.Jednak sa moze lahko smyknut v kupelni, ked tam naspliecha vela vody a jednak jej na to mozu prist, aka v skutocnosti je.

Nazor123

Tiez som mal zensku co furt sa len umyvat, pred sexom, po sexe, dobre ze ne pocas sexu. Vonku furt 10x dezinfekovat ruky a neviem co. Prestalo ma to bavit, poslal som ju do p... preč... Nezijeme v sterilnom prostredi, clovek musi mat aku taku imunitu, plus zereme vselijake odpadky ktore nam predavaju v obchodoch a to uz nikomu nevadi.
Ale vy zenske si kludne hladajte metrošov co 3 hodiny denne stravia v kupelni

ivobrick

Nenajdes. Pochop to, zien je menej ako chlapov, na teba sa uz neuslo.
Navyse mas obrovske chyby ktore ta brzdia, ale o tych vies.
To, co tu vytvaraju ostatni, by si zasluzilo navstevu u psychiatra.

Wcb

Sprcho, bcw ty si gay? Takouto nenavistou voci zenam skor, ci neskor niekomu realne fyzicky ublizis a zavru ta. Ziadna zena pri tebe nie je v bezpeci.