Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?

Príspevok v téme: Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?
stalesingl

Ahojte mam 29 a som stale sam, nikdy som nikoho nemal, muslite ze v roku 2019 si nejaku konecne najdem?
Chcem milovat a byt milovany. Zavidim ludom co si nasli niekoho alebo niekto si nasiel ich v roku 2018. Ze mali to stastie ci uz v realnom zivote na rozne sposoby alebo cez zoznamky.
Zavidim ze niektori mali to stastie a uz su milovani a miluju a ja nie. Na konci roku 2017,som pevne veril ze na konci roka 2018 bude zadany a milovany a nic. Zase som tam kde som bol na konci roka 2017 aj roka 2016 atd.
Naco sa praje vela lasku stastia ked mne sa to aj tak cez rok neujde?
Naco mi to praju ked stastie v laske nemam?

Sprcho

Hnuska, preco by som to mal chciet povedat? Sa ti od tolkej vody a mydla mozog musel vysusit. Ale poviem ti, ze take chrontave kupelne, ako ma mnoho zien a mozno aj ty su zarukou cistoty a vysokeho lesku.

Sprcho

Hnusoba,

Neviem o co ti ide, ale nemas zhola paru o com pises. Po umyti obycajnym mydlom a, ci samponom budes mat na sebe este viac bakterii a plesni, ako pred tym. To by si sa musela vydezinfikovat savom, alebo poliat vodkou, aby to tak nebolo. Iny pripad je , ked mas na sebe kilo spiny, ale to ti v pripade, ze sa pravidelne raz za par dni, alebo ked si chrontava umyjes nestane. Ved si najdi najdi nejakeho paka, co zo sprchy ani nevyleze a neotravuj tu.

Peto30

Ja zase nechapem preco z toho byvania robite taku vedu. Sam si pamatam ked som este byval u nasich aka to bola katastrofa a ziadne sukromie ked som si domov doviedol frajerku. Matka stale chodila za nami co si dame stale sa chodila nieco vypytovat. Teraz ked mam vlastny byt to sa neda porovnat robime si tu co chceme ziadne trapne komentare od rodicov proste uplny klud sex mame kdekolvek :) . Ani sa necudujem ze to tym ex frajerkam vadilo vobec k nam chodit. Mlady maju mat vlastne .

Tutanchamon_xD

jooj12 - používal som len meno Matusisko na ktorom mi dali ban a teraz používam Tutanchamon_xD. Žiadne iné nicky som nikdy nepoužíval.

My sme sa tu bavili o tom, čo všetko vyžaduje žena od chlapa a zase naopak a ako to chodí a akých si ženy hľadajú a o čom všetkom to je atď. To, že som sa nikde nepohol je čisto moja vec a ak si si nevšimol, nesťažujem sa. To, že píšem ako to je, nemusí hneď znamenať, že sa sťažujem. Je to len výmena názorov.

Človek ale nemôže nič napísať, lebo sa hneď podľa ostatných "sťažuje", keď má vlastný názor na danú vec. To je presne, ako keď človek povie, že načo mi je nový iPhone za 1500€, keď mi stačí mobil za 300€ a podporujem radšej Android ako iOS. Druhý ho hneď dá dole tým, že samozrejme, že ti musí "stačíť" mobil za 300€, keď nemáš peniaze na drahý iPhone.

jooj12

tutanchamon,matusisko alebo ake nicky vsetky si tu na tomto fore uz pouzil prosim ta spamataj sa uz konecne. Od 23 rokov tu pises stale to iste ze nechodis von, nevies si najst babu a stale si tam kde si bol. Proste s tvojou povahou sa nikam v zivote nepohnes. Vsetci tu hovorite o peniazoch a bohatych ludoch ale ti narozdiel od vas makaju a zarabaju preto nieco MAJU. Lenze slovac sa stale bude lutovat a ohanat osudom a okolnostami namiesto toho aby zamakali na svojom zivote. Len par ludom sa podari poplnit si sny a to su presne ti co sa neposrali a dvihli zadky a zamakali . Aby mali ludia byvanie robia aj dve roboty a nemaju vikend, piatok, sviatok. Ale sused vidi len to ze niekto ma dom alebo nove auto tak je to zlodej spina okradac a podme mu zavidiet.

Hnus

Hej, ty mas sterilneho vtaka a ma nadprirodzene schopnosti byt sterilny a cisty bez vody a mydla. Wow, ty musis byt svaty muz.

Doncha

What?? Wtf? To myslíte vážne s tou hygienou? Raz za tri dni? To ste skade vyšli z jaskyne? Veď na tele sa množia baktérie, myslím že sprcha raz denne nieje žiadna prehnaná čistota ale je to normálne....

Tutanchamon_xD

daniela2 ale ja sa si nehľadám už babu rok. Ja len píšem, aké mám skúsenosti s písaním si s ostatnými mojimi rovesníčkami. To, že som reagoval na niektoré čo si hľadali vzťah, tak som bol len zvedavý čo od toho očakávajú ale neodpísala ani jedna.

Zatiaľ nemám čo žene ponúknuť, pretože nemám to čo od chlapa očakávajú, takže ma ani nebaví a nemám na to ani náladu si nejakú hľadať. To neznamená, že keď toto všetko raz možno budem mať, tak začnem chodiť hneď s prvou, ktorá bude mať o mňa záujem.

Iwo333

Na pokeci, Badoo a podobných zoznamkach sa nachádzajú tieto typy žien:

1. Zlatokopky ktoré tam majú linky na instagramy a neviem čo, ukazujú svoj "luxusný" život a hľadajú ďalšieho alebo lepšieho sponzora.
2. Ženy ktoré sa len nudia na intráku, cestou vo vlaku na východ/západ a nehľadajú nič len zabíjajú čas.
3. Ženy ktoré majú nejaký problém udržať si dlhodobý vzťah, napr. extrémnu povahu alebo psychické problémy a tak skúšajú tu.
4. Ženy zúfalky už s deťmi alebo 100 kilové ktoré berú každého.

Takto som si to zoradil po niekoľkoročnom zdržovaní sa na týchto sieťach. Žiadnu normálnu tam chlap nenájde. A ak áno tak na jednu ženu pripadá 100 chlapov takže veľa šťastia.