Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?

Príspevok v téme: Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?
stalesingl

Ahojte mam 29 a som stale sam, nikdy som nikoho nemal, muslite ze v roku 2019 si nejaku konecne najdem?
Chcem milovat a byt milovany. Zavidim ludom co si nasli niekoho alebo niekto si nasiel ich v roku 2018. Ze mali to stastie ci uz v realnom zivote na rozne sposoby alebo cez zoznamky.
Zavidim ze niektori mali to stastie a uz su milovani a miluju a ja nie. Na konci roku 2017,som pevne veril ze na konci roka 2018 bude zadany a milovany a nic. Zase som tam kde som bol na konci roka 2017 aj roka 2016 atd.
Naco sa praje vela lasku stastia ked mne sa to aj tak cez rok neujde?
Naco mi to praju ked stastie v laske nemam?

daniela2

ak si zoznamku žena aj muž seriózne zaplatia, a až tak veľa to nie je, tak je evidentné, že sa naozaj chcú zoznámiť.

dobreuz

Doncha what? Stačí aj raz za 3 dni sa osprchovať, najmä teraz v zime, tu už je choroba každý deň sa umývať a paranoja z čistoty.

Sprcho

Hnusoba,

ano, je cisty. Zas keby som to porovnal s tvojou hnilou, zaplesnenou suskou, tak to je ako keby som strcil sterilny obvaz do zumpy, alebo kopy smradlaveho hnoja. Takze ziadny strach.

Tutanchamon_xD

daniela2 ty si myslíš, že ja som tieto veci písal tým babám sám od seba ? Ja som im odpovedal na základe ich otázok. Keď sa ma teda spýtala koľko som mal vzťahov alebo či som nejaký vôbec mal, tak som jej mal klamať teda ? Že áno mal som vzťah 5 rokov ale sa so mnou rozišla alebo ja s ňou ?

Ty si myslíš, že ja som sa nič nepýtal ? Však Pokec je založený na tom, že chlap sa pýta a žena odpovedá. Akonáhle nedáš žene otázku, tak ti neodpíše alebo odpíše jednoslovnú odpoveď. Niekedy som sa snažil ako trúba a k ničomu to neviedlo. Ženy sa pýtajú na Pokeci ale každá jedna to isté.

1. Kde robíš ?
2. Kde bývaš ?
3, Koľko si mal vzťahov ?
4. Kedy si mal naposledy sex (niekedy)
5. Kde pracuješ alebo študuješ ?
6. Bývaš sám ? alebo s rodinou ?
7. Koľko máš súrodencov ?

To je asi tak všetko, načo sa pýtajú, a keď všetky otázky zodpoviem, tak začne byť veľké "ticho". Poprípade sa snažím oživiť diskusiu ale poväčšine tie baby odpisujú tak, ako by nemal vôbec náladu alebo im ublížil celý svet. Keď sa spýtaj čo sa deje, tak napíšu, že nič alebo naozaj nemajú náladu alebo sa nudia. Preto mi v podstate aj to malé percento báb odpísalo, lebo sa len nudilo. To je asi tak všetko. Tie čo sa chceli zoznámiť a ešte som reagoval na tieto príspevky, tak mi neodpísala ani jedna.

Iwo333

Daniela, je jedno ako by tieto informácie podal, lebo v konečnom dôsledku pri reálnom stretnutí by aj tak slečna zistila, pokiaľ by neprišiel na drahom aute, nezaplatil večeru za 70 eur, atď... že to nieje nič pre ňu.

daniela2

tutancha..
1. "napísal, že som v živote ešte nemal vzťah - po tejto informácii už som spätnú RP nedostal."
ono sa to nezvykne s tým chváliť. Nikto sa nemá chváliť ani tým, že vzťah mal, ani tým, že nemal. Je to informácia pre dôvernejší rozhovor, a nie pri zoznamovaní. Z toho si žena vydedukuje, že ona má byť Spasiteľ. Nie je, nechce byť. Ak zas kecáš o predchádzajúcom vzťahu a nadávaš na bývalú, tak si pomyslí, že by si tak nadával na ňu. Ak bývalú chváliš, tak má pocit, že nemá na to, aby kráčala po jej šľapajach. Jednoducho o bývalých (žiadnych) ani vzťahoch sa nehovorí, nepíše, iba keď ste už vo vzťahu.

2. "kde aktuálne robím. Napísal som jej, že som dal cca pred mesiacom výpoveď- neodpísala."
Byť nezamestnaným nie je žiadna výhra. Chybou nebolo, že si jej túto informáciu podal, ale to, ako si ju podal.
"V práci som sa cítil frustrovaný z viacerých dôvodov, preto som sa rozhodol ju zmeniť. Podal som výpoveď a momentálne aktívne hľadám, chodím na pohovory, rád by som sa umiestnil v tom a tom sektore."

3. "nemám veľa kamarátov a tých čo mám, majú vlastné životy, takže viacmenej som chodil len do roboty alebo sedel doma, pozeral film a že chodím von tak dvakrát do mesiaca sa niekde zabaviť. Po tejto informácii už taktiež niektoré neodpísali, pretože si asi mysleli, že som chudák."
dôležitá informácia, nesprávne podaná. Som skôr introvert, chodím síce občas za kamošmi zabaviť sa, ale skôr ma vie osloviť dobrý film a som celkom rád doma.
Nie je isté, že Ti prestali písať kvôli týmto informáciám. Nasledovala po nich otázka, ako je to s nimi? Nasledoval aktívny záujem o tú ženu? A Ty pracuješ v akom sektore? Baví Ťa Tvoja práca? Ako vychádzaš s kolegami, kolegyňami, šéfom?
Keď mi na internete nejaký chlap píše o sebe a mňa sa na nič nepýta, mám dojem, že sa o mňa ani nezaujíma. Tak čo mu mám písať? Je zamestnaný sám sebou, a všade iba on a nič.