Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?

Príspevok v téme: Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?
stalesingl

Ahojte mam 29 a som stale sam, nikdy som nikoho nemal, muslite ze v roku 2019 si nejaku konecne najdem?
Chcem milovat a byt milovany. Zavidim ludom co si nasli niekoho alebo niekto si nasiel ich v roku 2018. Ze mali to stastie ci uz v realnom zivote na rozne sposoby alebo cez zoznamky.
Zavidim ze niektori mali to stastie a uz su milovani a miluju a ja nie. Na konci roku 2017,som pevne veril ze na konci roka 2018 bude zadany a milovany a nic. Zase som tam kde som bol na konci roka 2017 aj roka 2016 atd.
Naco sa praje vela lasku stastia ked mne sa to aj tak cez rok neujde?
Naco mi to praju ked stastie v laske nemam?

Tripla

Netusim Iwo, kde to hladas :D
Ja som napriklad pravy opak, nedokazem fungovat a ani nechcem s hajzlom a hulvatom, zrejme preto, ze som dlhodobo zila v Anglicku a tam sa k zenam muzi spravaju teda inak.

Iwo333

Dokonca ma napadla aj vlastná skúsenosť aby mi zas niekto nenapísal že len trepem do vetra. Asi 3 mesiace som sa stretával s jednou ženou, z toho asi 2 týždne sme spolu chodili (aspoň ja som to tak bral). Po 2 týždňoch sa mi prestala ozývať a keď som zisťoval čo sa deje tak z nej vyliezlo že ona mala predo mnou takéhoto hajzla čo bol na ňu hnusný a ona neni zvyknutá že sa ku nej niekto tak dobre správa ako ja, a nevie takto fungovať. Tak asi som jej mal dať hneď na začiatku facku a možno by sme boli spolu doteraz.

Tripla

Iwo, ved ty si predsa tiez opakovane vyberies zlatokopku, ktora sa na teba vykasle a stale dookola. Nenahnevaj sa, ale mozno mas v sebe zakoreneny model rodicov a lasku si podvedome spojis a pritiahnes, ze laska=kasle na mna.

chlap145

No chlapi, všetko som si prečítal. a čo vám k tomu poviem...

tak jedine to, že nejak sme prežili a nejak prežijeme. viem že je ťažké byť šťastný keď nemáte to po čom túžite. ja som na tom rovnako. tiež nemám babu. a je to ťažké, nebudeme si klamať. síce cvičím, ale nemám veľa peňazí :DD

skúsme to brať trochu s nadhľadom. ak ste sami a nechcete k sebe pipku čo ide po peniazoch a sebavedomí tak radšej buďte sami a keď sa nám náhodou podarí stretnúť babu, ktorá nepadá do kolien z grázlov tak potom budeme mať šťastie, ale svet sa nezrúti keď nie

alebo začnite chodiť do posilky, potetujte sa, kúpte si audinu na lízing, začnite fajčiť, nadávať a byť agresívny k ženám :D a budeme mať kopu žien :D

Tutanchamon_xD

Čo ti poviem. Dobré ženy si vyberajú grázlov a dobrí chlapi si zase vyberajú pipky. Tak to veruže funguje. Sú samozrejme manželstvá a vzťahy, kde sa tí dvaja ľudia nechovajú ako vymyté mozgy a vedia čo je to milovať, a tak to aj vyzerá v tom vzťahu potom, ale takých je dnes strašne málo.

Iwo333

Najlepšie na tom je že ženské si vyberajú takýchto hajzlov čo ich potom bijú a podvádzajú, potom sa rozídu a vybere si zasa presne rovnakého. Lebo ona proste podvedome iného nechce, len grázla. A potom sa jej stane to isté zasa dokola a bude vyplakávať aké sú chlapi svine a všetko je to chyba chlapov. Ale omyl to je chyba len vás žien. Akých si vyberáte takých máte...

Tutanchamon_xD

anonym70 ty si myslíš, že ja to píšem v návale nervov ? Tak to nie je veruže môj spôsob, ja som úplne kludný, len píšem, ako to v skutočnosti a popravde je. Ak si myslíš, že ja teraz nenávidím ženy preto, akých si chlapov vyberajú, tak si na omyle. Však nech si vyberajú akých a chodia s kým chcú. Jednoducho mne to po tejto stránke nevyšlo a čo ? Aj na pokeci nemám problém napísať babe. Síce skoro nikdy neodpíše ale keď si píšeme, tak si píšeme normálne. Zabavíme sa, pomeníme nejaké info a nemám prečo byť k nej odporný len preto, že ona mala 5 vzťahov, sexu plné vrece a frajer ju vyváža na drahom aute.

anonym70

tutanchamon s teba ide taka zloba a zavist ze ty si fakt nenajdes ani obycajne dievca...uz sem ani nebudem do tejto temy prispievat lebo je to zbytocne stale si budes tocit svoje dokolecka dokola ...jedine ty sam musis zivotnymi skusenostami pochopit ze sa musis zacat spravat uplne inak a hlavne zacat byt spokojny sam zo sebou a zmenit myslenie aby si dokazal mat pri sebe aj dobru spolocnost... pekny zvysok dna..

Iwo333

Nezanevrel som na všetky, stále verím že asi 1 zo 100 je normálna. Ale vždy keď som nejakú od vtedy spoznal ktorá som si myslel že je tá jedna, vždy sa z toho vykľulo len tých zvyšných 99 zlatokopiek. Preto som si povedal že už kašlem na to.

Tripla

No a? Tak ta paneboze. Vies kolkokrat sa nieco take stalo aj zenam? A teraz co? Zanevrel si na vsetky zeny a podla jednej kvargli sudis vsetky? Nevazila si, co si jej daval. Neznamena to, ze malo, len nespravnej.