Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?

Príspevok v téme: Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?
stalesingl

Ahojte mam 29 a som stale sam, nikdy som nikoho nemal, muslite ze v roku 2019 si nejaku konecne najdem?
Chcem milovat a byt milovany. Zavidim ludom co si nasli niekoho alebo niekto si nasiel ich v roku 2018. Ze mali to stastie ci uz v realnom zivote na rozne sposoby alebo cez zoznamky.
Zavidim ze niektori mali to stastie a uz su milovani a miluju a ja nie. Na konci roku 2017,som pevne veril ze na konci roka 2018 bude zadany a milovany a nic. Zase som tam kde som bol na konci roka 2017 aj roka 2016 atd.
Naco sa praje vela lasku stastia ked mne sa to aj tak cez rok neujde?
Naco mi to praju ked stastie v laske nemam?

Mik21

Vám to tu dobre prepína s tou hygienou prehnanou. A naši starí rodičia čo robili keď ani voda vtedy netiekla poriadne niekde na lazoch? Asi všetci pomreli od špiny že...

daniela2

milí ľudia,
k hygiene: sprcha v lete aj kvôli poteniu aj kvôli horúčavám a osvieženiu organizmu častejšie.
v zime stačí obdeň a iba čistou vodou, ak sa inak človek umýva: teda ráno vstane, muži si umyjú úd aj pod predkožkou mydlom - neviem, či viete milí páni, že rakovina krčku maternice pochádza z choroboplodných zárodkov, ktoré sú pod predkožkou a intímnym stykom sa dostanú do ženinej vagíny aj maternice, u Židov je obriezka a tam takéto ochorenie ženy ani nemajú. Na druhej strane tá predkožka má svoj zmysel: chráni žaluď pred vonkajšími vplyvmi a jej odstránením sa stáva žaluď menej citlivým, preto môže dôjsť k nedostatočnému vzrušeniu a k neuspokojeniu počas aktu. Takže ako to príroda nadelila, tak to má byť, len prosím o hygienu.
Pod pazuchami pre mužov i ženy samozrejmosť, ženy sa ráno umyjú aj pod prsiami.
Intímna hygiena žien - to sami cítia, niekedy aj viackrát za deň, niekde majú aj na toalete zvlhčené obrúsky na priebežnú intímnu hygienu, niekde majú bidet, no a sprcha, vaňa, tečúca voda je snáď všade.
Vráťme sa k umývaniu zubov a dentálnej hygiene. Samozrejmosť je aj to, že muž má mať v poriadku chrup. Žiadne také, že mu vpredu chýbajú zuby, či dačo podobné. Rovnako aj žena.
A muži- upíri, prosím, obrusujte si tie očné zuby, nech to nie je tak okaté, čo ste zač. :-))

autobus25

vodickaautobusu.... hej, jasné, absolútne nepravdivá somarina... preto je tak veľa dobrých ochorných chlapov single až do 40, zatiaľ čo h4jzli ich majú na každom prste 10, že ;) ..
nenechaj sa vysmiať prosím ťa...

Doncha

Tutanchamon, znova si sa nevyjadril k mojmu príspevku. Ma s možnosť mať zabezpečenú babu s autom, bytom ale nič nepovieš na tú osobnú hygienu? Sklamal si ma.. taký dobrý partner si mohol byť. Ináč okrem toho tu má niekto urážal že ja mám nedostatočnú hygienu? Veď si tu písal že stačí raz za tri dni tak neviem kto je humusak. Ja sa sprchujem každý deň a samozrejme v lete aj viackrát podľa potreby, veci co mam pár hodín na sebe, dávam do prania, používam antiperspirant do podpazušia, takisto starostlivosť o nohy, zuby mám príkladné, keď nemám možnosť si umyť ruky, používam antibakteriálne utierky, spreje, gély a podobne. A čuduj sa svete už niekoľko rokov som nebola chorá, takže..

bcw

Lollka, gratulujem ti k tomu

Wcb, tak ty si uz videla ozajstneho muza? Alebo len takeho, co je ochotny pocuvat tvoje dristy?

autobus25

nenájdeš si lásku nerob si nádeje... oni si môžu vyberať a ak nie si atraktívny sebavedomý haj zel z ktorého je celá vlhká tak máš smolu....

Lollka

Bcw ja po tebe nechcem aby si sa kvoli mne isiel osprchovat a ze ma povazujes za trapnu je mi docela jedno. Nepotrebujem sa pacit kazdemu a uz vobec nie na anonymnom fore. Mam svojich priatelov a ti su pre mna dolezity, nie ty. Sem sa chodim skor odreagovat a zabavit a napr. aj vasa hadka o hygiene a o mne bola docela zabavna.