Ahojte mam 29 a som stale sam, nikdy som nikoho nemal, muslite ze v roku 2019 si nejaku konecne najdem?
Chcem milovat a byt milovany. Zavidim ludom co si nasli niekoho alebo niekto si nasiel ich v roku 2018. Ze mali to stastie ci uz v realnom zivote na rozne sposoby alebo cez zoznamky.
Zavidim ze niektori mali to stastie a uz su milovani a miluju a ja nie. Na konci roku 2017,som pevne veril ze na konci roka 2018 bude zadany a milovany a nic. Zase som tam kde som bol na konci roka 2017 aj roka 2016 atd.
Naco sa praje vela lasku stastia ked mne sa to aj tak cez rok neujde?
Naco mi to praju ked stastie v laske nemam?
Myslite ze si v roku 2019 najdem lasku konecne?
Dnes keď máš peniaze nepotrebuješ vedieť variť - objednáš si jedlo, nepotrebuješ vedieť nič opraviť - kúpiš si nové, nepotrebuješ upratovať - zaplatíš si upratovačku. Preto sa všetko točí okolo peňazí a ženy už nič z týchto zručnosť nevyžadujú.
Naozaj bcw? A kedy si ty naposledy varil a pral? A ked si to robil, tak ti to netrvalo pol dna a nie hodinu, dve?
Neodpovedal si, co ty robis? Lebo ak chodis len do roboty a zabezpecujes fiancne a este aj to vyblakujes, ze musis....
Je to tak ako píše tutanchamon, nezáleží absolútne na tom čo vieš, iba na tom ako sa prezentuješ. Tetovania, drbnuté účesy, vyzývavé oblečenie, vyvážať sa na drahom aute - to je dnes in. Je úplne jedno že vieš opraviť aj jadrový reaktor alebo navariť 3 chody pre kráľovnú Alžbetu. Pokiaľ nemáš peniaze nikoho to nezaujíma.
wcb,
navarit a oprat je v dnesnej dobe zalezitost hodiny dvoch. Vidis a este aj to si leniva robit a od muza cakas, ze nude cele dni v praci, aby ta zabezpecil byvanim, finance , autom a neviem este cim vsetkym. Kedysi to pranie a varenie bolo mozno namahavejsie, ale dnes je to zanedbatelny cas/namaha z toho.
Ja som síce novodobý človek (24), takže čo sa týka napríklad stierkovania, maľovania, opravovanie, tak to nie je pre mňa.
Čo sa týka luxovania bytu, takže vysávanie, zametanie, umývanie riadu, utierania prachu, tak nemám žiadny problém, pretože do takýchto vecí sa chytám sám a nemusí mi to mama hovoriť. Robím to rád, pretože som typ, ktorý veľmi oceňuje ak je byt čistý a poriadený.
Nakoľko nás otec opustil a nemám auto, taktiež chodím s mamou na nákupy a odnesiem jej tašky, keď ma poprosí alebo sa spýtam sám či mám isť s ňou. Taktiež chodím mačkám kupovať 10kg podstielku, pretože mame by som do rúk 10Kg nedal a nerobí mi problém ju ísť kúpiť.
Čo sa týka varenia, tak do toho som ľavý ale viem si spraviť praženicu, volské oko aj na viac spôsobov vajcia. Viem si uvariť cestoviny, párky, čaje alebo si robiť nejaký coctail a iné veci. Jednoducho aj doma pomáham a nerobí mi to vôbec problém.
Čo sa týka čistoty, tak si umývam zuby ráno a večer, niekedy aj počas dňa. Sprchujem sa každý druhý deň, nesmrdím, som čistotný, používam parfumy, dezodoranty, spreje, nosím čisté a slušné oblečenie ( žiadne diery na rifliach, tričku ), nosím krátky účes, čiže žiadne ofiny cez celé čelo ako keď som bol pubertiak, nemám žiadny piercing, nepľujem na verejnosti či negrgám ako prasa.
Samozrejme, že nemám auto, vlastný byt a taktiež už druhý mesiac robotu, takže by som bol u 95% ženách odpísaný už po tejto informácii.
A este by som chcela hodit moj nazor k teme - muz caka, ze mu pristane vsetko pod nosom. Ano, su taki. A je to v mnohom vina vychovy. Moj otec je zo 4 surodencov, chalanov. A ich mama, moja starka, ich tak vycepovala, ze ti chalani museli doma robit ake kolvek domace prace, museli varit, prat, zehlit, ak chceli lietat potom po vonku a hrat futbal. Toto iste ucil aj moj otec mojich surodencov. Aby sa vedeli o domacnost postarat, ci maju po svojom boku zenu, ci nie. Jasne, cele dni s nimi stravil v dielni, ukazoval im ako sa opravuju auta atd, robili typicky muzske veci, ale zaroven ich ucil spolu s mamou varit napriklad. A takychto muzov poznam niekolko. Ked bola nasa mama vazne chora, otec pracoval a mne ako jedinej dalsej zene v dome, pomahal absolutne so vsetkym. Pokial si zena vezme za muza niekoho, kto nikdy v zivote nezazil tento druh vychovy, bude sa tomu musiet podriadit, nosit chlapovi vsetko na stol a je pravdepodobne, ze v rovnakom duchu bude taka zena vychovavat aj svojich synov. Takze ak sa chcete zamyslat nad tym, v akom postavi je muz a zena v domacnosti a celkovo spolocnosti, treba si uvedomit kde to zacina a kde to moze skoncit.
zena,
to aky mas plat zavisi od toho kolko a co robis.Jasne, ze muz zarobi viac, ked sa neboji zaspinit si ruky, ako automechanik, stavbar, alebo podobne, kym zena chce mat vsade vysoke podpatky a byt vymalovana a ovesana ako vianocny stromcek. Ked chces nosit papiere a zarabat 4000 mesacne, tak na to zabudni, lebo to vie robit hockto. Veru, ale je ten zivot nespravodlivy. Ale zas su take pozicie aj pre zeny, ze citaju text, alebo hovorkyne, co v podstate nerobia nic a zarabaju ovela viac, ako muz, co sa cely den lopoti. To je pravda.
Velmi dobry prispevok petroneta.
Ani mu nenapadne, ze jej ma pomoct a ani to neberie od nej ako prejav lasky. Zena sa moze aj ustvat a aj tak tu bude vypisovat, ze nerobi ani polovicu z toho, ze zenu pre realny zivot je tazke najst, lebo sa o neho nestara ako jeho matka, ktora to robi len z dovodu ziskania majetku, nie kvoli nemu, z lasky, alebo preto, ze tak sa to ma, ci je to normalne. Bohuzial na to ani nikdy nepride.
Taktotojeano, vies, ja som stala pred rozhodnutim, ci pojdem do vztahu s muzom, ktory nemal vlastny byt, iba auto a zrovna stratil pracu. Alebo s muzom, co bol zabezpeceny po kazdej stranke a patricne to daval najavo, ako sa o mna postara. Fuh a ja tela som si vybrala toho prveho :D Sme spolu 9 rokov, spolu sme sa osamostatnili, vybudovali si, co mame, on casom nasiel pracu. S tym druhym by som nemusela ani prstom pohnut. Nastahovala by som sa rovno do zariadeneho bytu, ohanal sa tym, ako by mi kupil auto, celkom aj fesak bol. Ale jeho uzasny majetok som mala akurat tak na haku, pretoze nie som typ zenskej, co sa hadze po zabezpecenych, aby boli za vodou....Vies, treba velmi, velmi rozlisovat, ci je clovek lenivy a preto nie je zabezpeceny, ci vyuziva rodicov, aby nemusel platit za najom, alebo jednoducho chce isty cas setrit a teda byva este doma. Je obrovsky rozdiel, ci ma muz alebo zena ambicie hladat pracu a aj ciny za to hovoria, alebo tym ludom prosto vyhovuje povalovanie sa. Nemozno jednoducho povedat, ze kazdy chlap, co teraz nesplna tri zakladne kriteria, ktore tu ktosi opisal, je prosto luzer. Sorry, nie, toto neprijimam.
Petroneta konecne rozumny nazor. Muzi maju dvoj az trojnasobne platy narozdiel od zien co je strasne nespravodlive. A aj preto ze dnes ked sa aj dvaja rozvedu deti a vsetky starosti ostanu zene. Tej co ma toho vela a este aj ovela menej zaraba. Aka je toto spravodlivost?? CHlap proste odide zo dna na den za milenkou a nikoho netrapi ci sa dalej stara alebo nestara o vlastne deti proste spolocnost si zvykla ze chlap si tu moze robit co chce.