Sú na Slovensku child-free ženy?

Príspevok v téme: Sú na Slovensku child-free ženy?
Muro007

Je vôbec možné nájsť partnerku čo netúži po deťoch? Za posledné roky všetko skroskotalo na téme deti,rodina a spoločná budúcnosť. Mne to príde ako keby všetci žili podľa nejakej šablóny. Svadba, dieťa, hypo a potom nič ...
Zrejme budem musieť ostať sám pretože po deťoch netúžim. Chcem cestovať a užívať si život a nie starat sa o deti, ktoré nechcem a nemám k nim vzťah.
Preto sa pýtam to naozaj všetky túžite po deťoch a založení si rodiny? Čo vás k tomu ťahá? A tie ktoré deti nechcete tiež sa stretávate s tým že je problém nájsť partnera s rovnakou víziou budúcnosti?

momentik

Bezdetna zena: je mi luto, ze tvoj muz ta nikdy nemiloval a opustil ta, lebo si JEMU, panovi tvorstva, nemohla vynosit a porodit. Ale bud rada, ze si sa zbavila takého sebca, pretoze ten by ta opustil, aj keby si prisla o nohu alebo by si mala teraz tak popularnu chorobu ako napr. rakovinu prsnika, tiez by ta opustil. A ta tvoja hlaska, ze autor ostane sam, lebo teraz su vsetci mladi a raz budu mat rodiny, je riadna blbost. Je to MYTUS. Coraz viac ludi sa do rodiny ani po 40tke nehrnie, pripadne su rozvedeni-rozideni s 1 deckom a ziju si zivot slobodnych. Mozno tak na dedine to je tak ako vravis, alebo este tak na vychode, alebo v malých mestach, ale uz to ustupuje aj tam. Ludia cestuju, studuju, zarabaju, podnikaju, ziju. Nie kazdy sa chce zavret doma s deckom a vyplakavat potom na fore, ze ma milenku/milenca a ake je to vsetko na ***. Nehovoriac o tom, ze pribuda coraz viac gay-ov, homosex. parov, ako oni budu mat decko raz? No nebudu. Resp. nebude to dostupne v nasich vodach len tak. Takisto ani adopcia nie je easy. A pochybujem ze v dnesnej dobe pro-child-bio-antikoncepcnej bude adopcia stale viac dostupna.

Antisexx

Zrejme si tu este nebol lebo tu to kazdy vola zapad ;) ale hadat sa urcite nejdem, lebo do teliat nadávajú tak 10roční :D

Ak by sa ti dalo, skor by som pisala cez skype :D