Je vôbec možné nájsť partnerku čo netúži po deťoch? Za posledné roky všetko skroskotalo na téme deti,rodina a spoločná budúcnosť. Mne to príde ako keby všetci žili podľa nejakej šablóny. Svadba, dieťa, hypo a potom nič ...
Zrejme budem musieť ostať sám pretože po deťoch netúžim. Chcem cestovať a užívať si život a nie starat sa o deti, ktoré nechcem a nemám k nim vzťah.
Preto sa pýtam to naozaj všetky túžite po deťoch a založení si rodiny? Čo vás k tomu ťahá? A tie ktoré deti nechcete tiež sa stretávate s tým že je problém nájsť partnera s rovnakou víziou budúcnosti?
Sú na Slovensku child-free ženy?
dieta je tvoj potomok,tvoj nasledovatel ,maly cloviecik ktory ti zostane navzdy,ktori ta bude bezpodmienecne milovat,kopu radosti,stastia ktore ti da on naoplatku za to ze sa naneho usmejes alebo ho naucis si zaviazat snurky a cestovat sa da aj s dietatom napr ako na instagrame @thesikls pozri :) mam brata ktory nikdy nechcel mat dieta,nasiel si nakoniec zenu ani ona nechcela mat nikdy deti a nakoniec sa zobrali a maju krasnu dcerku,dnes si nevedia bez nej predstavit ich zivot, je to proste krasne,uzivat sa da aj s dietatom :) nemyslim teraz ze uzivat si s nimi budes iba ked sa budu hrat s autickami ale proste normalne na dovolenky...(deti miluju spoznavanie novych veci) kopu atrakci zabavi atđ ta decka cista radost je nenahraditelna ❤️ Ale samozrejme pride ten cas ked sa na ne budes citit ja mam 17 a citim sa na ne asi odmalicka
uz nech vam nesilbe s tými zvieratami ved sa zamyslite je to uz chore slovaci su pestuni psov na hlavu cely stat
mam po 40 a zijem akoby som mala 25 a na deti som ani nepomyslela, chcem psa a macku coskoro
Som tridsiatnička a po deťom netúžim. Moje vzťahy tiež padajú na tom, že páni chcú deti. No a okolie? To si už pomaly zvyká, len to chce pevné nervy a dobré odpovede na otázky typu "kedy už budeš mať dieťa?" alebo "No čo, už si niečo spravila preto, aby si sa stala matkou?" atď.
Nezúfam, verím, že raz natrafím na muža, ktorý deti nebude chcieť.
Kebyže viem vtedy, že vysadila, jasné, že riešim. Ale dodatočne sa dajú len následky.... :-)) Proste to je potvora. Ja som nevedel, čo je dobré, tak to vedela za mňa a som rád. Je to proste úžasná baba a nič neľutujem, aj keď najprv som sa cítil veľmi divne.
Mimochodom, dohodli sme sa, aby mi to už nikdy nezopakovala, na ďalšie dvojčatá sa fakt necítim...:-)
Lolo, ty si lekar? :D Prosim ta a co si studoval, aby sme sa nahodou nikdy s tebou nestretli :D Lebo aby lekar napisal "mysleli sme si, ze je este pod vplyvom antikoncepcie", je teda riadny zahul :D :D Ja nie som lekar ale ked fraja vysadila antiku, od prvej hodiny som vedel, ze uz chranena nie je.
ja som lekár, a cestoval som po svete, kde som ako lekár pracoval. Rodičia boli tiež lekári, boli sme v Sýrii, Číne, Anglicku, v Kanade.
Korene sú ale zo Slovenska, a tu nám žijú aj príbuzní.
Tak som tu pred dvoma rokmi pobudol u bratranca a babky a čo som nechcel, stalo sa. Za príležitostnú pokladaná priateľka otehotnela. Ja som odišiel na cesty, a rozišiel sa, keď sa mi ozvala, že mám prísť, lebo mi chce povedať niečo veľmi dôležité, a nechce to hovoriť do telefónu, ani napísať, ani nič. Tak som z Írska cestoval na Slovensko, a išiel s ňou na gynekologické, keď som sa dozvedel, že čaká dvojičky.
Ona brala predtým antikoncepciu, ale potom ju vysadila, potom sme boli spolu, s tým, že je ešte asi pod jej vplyvom, a potom že predsa nie, a že si dá tabletku po, a potom, že si ju predsa len nechcela dať...
Slušnosť, ohľaduplnosť... nechcel som jej ublížiť... rozhodol som sa ostať ešte nejaký čas na Slovensku.... a asi som trafený, ale išiel som sa zblázniť z jej zmenenej postavy.... zrazu nádherné veľké prsia.... Odcestoval som na 3,5 mesiaca ešte, ale už som sa akosi necítil dobre sám a vrátil som sa k nej, aj keď tu mám len štvrtinu platu.
No, teraz mám dvoch chalanov, po svete sa už netúlam, ale striehnem, kedy si ktorý dá prsty do šuflíka, alebo vylezie na poličky.
Nechcel som toto, nechcel som deti, nechcel som tehotnú partnerku, ale decká majú 18 mesiacov, na jar tohto roku som sa oženil, zistil som, že som šťastný a ja cestovateľ, ktorý sa mal všade dobre, ale všade bol cudzinec, a aj na Slovensku ním som, mám zrazu domov.
Pes je na vyššej úrovni ako človek. Nepovyšuje seba, civilné a justičné zákony a normy "ktoré platia pre všetkých ale nie pre každého" nad PRÍRODNÉ ako človek.
Civilné zákony sú nedokonalé lebo neriešia a nedefinujú všetko (vákuum). Často sa stretávame s tým, že zákony na uvedené situácie nemyslia , neriešia a nedefinujú. A tu je prietor na ľudské špekulácie. Naopak v prírode je prírodnými zákonmi všetko definovné.
človek = ničiteľ planéty
Joj ludia rieste tu tuto temu a nie zvieratká :D
Inak pripajam sa, tiež deti nechcem a podarilo sa mi najst partnera ktory tiez nechce. Nebolo to lahké ale ani tažké :D ved budme radi ze nie kazdy má deti ved si predstavte ze by sa rozmnozil taky Pilčuk :D tak autor, čo sa bojíš. Len treba to dievca pred vztahom aj viac spoznat. Treba zistit ci to ze nechce deti myslí 100percentne važne alebo pri tom váha. V lepsom pripade natrafíš na neplodnú ;)