Sú na Slovensku child-free ženy?

Príspevok v téme: Sú na Slovensku child-free ženy?
Muro007

Je vôbec možné nájsť partnerku čo netúži po deťoch? Za posledné roky všetko skroskotalo na téme deti,rodina a spoločná budúcnosť. Mne to príde ako keby všetci žili podľa nejakej šablóny. Svadba, dieťa, hypo a potom nič ...
Zrejme budem musieť ostať sám pretože po deťoch netúžim. Chcem cestovať a užívať si život a nie starat sa o deti, ktoré nechcem a nemám k nim vzťah.
Preto sa pýtam to naozaj všetky túžite po deťoch a založení si rodiny? Čo vás k tomu ťahá? A tie ktoré deti nechcete tiež sa stretávate s tým že je problém nájsť partnera s rovnakou víziou budúcnosti?

Antisexx

Cool :D
Vidis Muro kolko zien tu nechce deti? Od mladych az po starsie. Neviem ci som to tu pisala ale ja mam 19 rokov, deti taktiez nechcem, hnusi sa mi sposob ako sa robia ale aj pre ine dovody. Vztahu sa nebranim, pokial sa mi podari najst si asexuala co pochybujem. Ale vztah sex a ine veci nie sú všetko.

dobreuz

Antisexx presne to so myslím aj ja, tá „automatika“ že každý má mať deti je len výplod chorej spoločnosti.

Antisexx

Dobreuz- potom pride obdobie vzdoru a nakonci ta strcia do domova dochodcov :D deti sa neoplatí mat ale vacsina ludi sa akosi drži nejakych pravidiel- vztah>svadba>deti. Aby nahodou ostatní nepovedali