Sú na Slovensku child-free ženy?

Príspevok v téme: Sú na Slovensku child-free ženy?
Muro007

Je vôbec možné nájsť partnerku čo netúži po deťoch? Za posledné roky všetko skroskotalo na téme deti,rodina a spoločná budúcnosť. Mne to príde ako keby všetci žili podľa nejakej šablóny. Svadba, dieťa, hypo a potom nič ...
Zrejme budem musieť ostať sám pretože po deťoch netúžim. Chcem cestovať a užívať si život a nie starat sa o deti, ktoré nechcem a nemám k nim vzťah.
Preto sa pýtam to naozaj všetky túžite po deťoch a založení si rodiny? Čo vás k tomu ťahá? A tie ktoré deti nechcete tiež sa stretávate s tým že je problém nájsť partnera s rovnakou víziou budúcnosti?

Kimmy_CA

Druid: dážďovky (podľa teba najnižšia forma života) práveže svojou existenciou pomáhajú rastu plodov a rastlín, aby mali ľudia a aj iné živočíchy čo jesť. Píšeš tu o duchovnom chudobne ľudí čo sa akože zameriavajú len na materiálno, a sám pohŕdaš kreáciami prírody ktorá ti svojim dizajnom (kde aj tá podľa teba najnižšia forma života je dôležitá pre ekosystém a celkové fungovanie biotopov) umožňuje aj tvoju existenciu.

Antisexx

@uuleuskauu- neviem či to čo si pisala mysliš važne, alebo je to len zo srandy ale mám to presne tak isto ako ty. Sex nechcem nikdy v živote ale najst takeho partnera bude velmi tažke ak nie nemožné. Možem sa spytat prečo ty nechceš sex? A ostatní, nemáte nejaký typ kde najst chlapa ktorý nechce sex? Mám čoskoro 20rokov. Spoznala som na jedne sstranke asexualov ale vacsina to boli takí chlapi ktorí nechceli ani bozky aní maznania sa ani objatia a to by mi chýbalo. Ja chcem všetko čisto okrem sexu a oralu.
A pripajam sa k ostatnym- deti ani ja nechcem, pochopitelne kedze nechcem sex+ ine dovody

Angelika3

Druid, hlavne že ty vieš všetko najlepšie. Iba rýpeš a ak ti môžem poradiť, neoslovuj druhých tým arogantným "drahá", je to vážne nechutné.

Ovecky

Druid, fajn, tak iba tym, co robia zlo, spokojny? Bola by som zvedava, kolko % ludstva by na tejto planete zostalo. Inak, potom je aj Boh hrozna stvora, kedze pri potope zahynulo takmer vsetko, aj zvierata!

S_J

Nebude to teraz napisane uplne tak ako by malo byt, lepsie povedane ako by ta myslienka mala byt vyjadrena, ale: mozno je absencia tuzby po detoch obycajny pud sebazachovy...na nevedomej urovni...Zda sa mi, ze to castokrat tak vyzera...

Ovecky

Radsej budem strom, skala, alebo zviera, nez sa znova narodit ako clovek, presne ako komentar nizsie, clovek na tejto planete nema co hladat! Denne nove prispevky o tyrani zvierat, kradeze, vrazdy, nicenie prirody, sme to najhorsie co sa mohlo stat, chyba vo vyvoji, aj opice su lepsie ako ludia, cokolvek ine je lepsie.

uuleuskauu

Nechcem deti. Ale hlavne NECHCEM SEX! Som frigidná. Som do povahy dost silný introvert, cize mi vyhovuje byt´sama. Som takto spokojná. Niekedy si myslím, ze by stálo zato vyskúsat si aj zivot vo vztahu, ale neverím, ze by som mohla nájst frigidného chlapa netuziaceho po detoch. Ten privlastok netuziaci po detoch ani tak nie je prvoradý. Prvoradý a najdolezitejsí by bol u mna pravdaze zivot bez sexu, vztah bez sexu, manzelstvo bez sexu. Mat partnera, ktory nechce sex a je zdravy, priblizne v mojom veku. A rad by si uzival zivot, cestoval, chodil so mnou sportovat, napriklad do fitka. Len aby nevyzadoal sex. A tu je problem. Lebo aj normalny heterosexual si tazko hlada hetero partnera, o to tazsie si homosexual hlada homo partnera, lebo to je jasné, ze ich je málo a este ovela tazsie by frigidná zena nasla niekoho na vztah bez sexu a bez detí. Takze tam je logické, ze to tak má byt, ze mám byt´sama. Akceptujem, beriem na vedomie, ved inác to ani nejde.

Druid

Draha, Osho je zakladatel sekty a svoju teoriu hlasa pre zvysovanie vlastneho blaha a majetku, co je davno zname, len k tebe sa to este nedostalo. Strasenie? Zakony su dane, svojim popieranim, zosmiesnovanim, ci prisposobovanim, ich nezmenis. A preco by si sa nemohla inkarnovat na nizsej urovni? Clovek nie je najvyssia forma, najvyssou je Boh.

Dimenzia, a preco si schopny davat nezistnu lasku cudzim detom, ak to robis zadarmo, ale vlastnemu nie?