Je vôbec možné nájsť partnerku čo netúži po deťoch? Za posledné roky všetko skroskotalo na téme deti,rodina a spoločná budúcnosť. Mne to príde ako keby všetci žili podľa nejakej šablóny. Svadba, dieťa, hypo a potom nič ...
Zrejme budem musieť ostať sám pretože po deťoch netúžim. Chcem cestovať a užívať si život a nie starat sa o deti, ktoré nechcem a nemám k nim vzťah.
Preto sa pýtam to naozaj všetky túžite po deťoch a založení si rodiny? Čo vás k tomu ťahá? A tie ktoré deti nechcete tiež sa stretávate s tým že je problém nájsť partnera s rovnakou víziou budúcnosti?
Sú na Slovensku child-free ženy?
SvetPredLudmi ,
úplny súhlas.
Spoločenské/civilné/justičné zákony sa nadraďujú nad prírodné/vesmírne väzby.
Ešte sa staráme aj do vesmíru/vesmírne projekty.
Nestačí, že sme si zničili planétu Zem?
Ľudstvu nestačí mať moc na Zemi.
To je už bezočivosť !
Ja uz chcem aby tento svet skoncil alebo lepsie povedane aby iz konecne vsetci ludia vyhynuli. Nezasluzime si tu ostat, kolko sme uz uskodili tejto prirode, zvieratam. K zvieratam sa my ludia spravame najhorsie. Bitunky- nie rychle zabijanie ale krute a pomalé, staci si pozriet video napr od PETA. Tyranie, cirkusy, ... zahadzovanie odpadkov vsade mozne az po splachovanie vložiek do zachodov. Nie, my tu nemáme čo robiť. Prajem aby tento svet bol bez ludi a nic mu nebude chybat. Zvierata a priroda budu slobodné. Takže nie, dieťa do tohto sveta nedam, a toto jediný dovod nie je.
Ja to vidím tak, že chváliť sa vyratúvanim svojich cností egoistické je.
A tiež čo sa týka reinkarnácie, všetko sa stále množí a pokiaľ sa niekto rozhodne nemnožiť, asi cez neho nemala prebehnúť ďalšia reinkarnácia. Všetko pôjde ďalej dookola aj tak.
Keď je už človek človekom, je v tej najvyššej forme a už neprejde do nižšej bez ohľadu na to, či má deti či nie. Prečo by to s tým malo súvisieť? To je také vydieranie a strašenie- ak nebudeš to a to, tak si taký a taký a bude to a to.
Najvyššou formou človeka je zasa čisté vedomie. Taký človek sa už nepotrebuje ďalej reinkarnovať.
Je mi jedno či si myslíte že plácam zmysly či nezmysly :-D ale vedie ma k tomu určitý osobný prežitok, dalo by sa povedať.
Veľmi dobre na túto tému píše napr. Eckaht Tolle alebo Osho, ktorí boli "prebudení". Takýto ľudia sú však obvykle zatracovaný a kňazi a im podobní vychvaľovaný, takže chápem ak niekoho takéto názory popudzujú. No čo už :-)
Druid,
som v duchovnej dimenzii 8. Nebude to stačiť?
Dimenziu 10 má pár duchovných. Títo v 10ne niektorí ak sa rozhodnú chodia na svet späť dobrovoľne.
Druid,
mám šancu sa nereinkarnovať ak nebudem mať deti a som muž ?
Ale oveľa cudzích detí sa starám. Uzdravujem ich úspešne so psychických porúch a zmierňujem aj ich fyzické choroby.
To nezalezi od teba. Pokial nebudes mat deti, tak sa budes inkarnovat do nizsich foriem zivota, zvierat, ci stromov, skal atd. Lebo si zila na nizkej forme zivota - hromadenim, branim, konzumovanim a nie nezistnou laskou, obetovanim, davanim.
Ja sa už nechcem reinkarnovať !
Angelika, ty si cela dopletena. Prisposobujes si pravdu ako sa ti hodi. Sama si skodis.
Cnosti su preto cnosti, lebo nie su egoisticke a z hladiska reinkarnacie deti nie su dolezite? A ako sa chces potom reinkarnovat, bez toho, aby si sa znovu narodila? A kopec tvojich dalsich nezmyslov.
Nebij sa. aj ty zmenis nazor.
Ak ťa niekto požiada o pomoc treba pomôcť. Aj cudzí človek na ulici
v núdzi, ktorému dám keď ma o to požiada 5 alebo 10EURO, mne chýbať nebudú.
Ja sa držím zásady, netreba šetriť, treba viac zarobiť.