Kde kupit auto

Aurina

Nikma to áno, kamarát takto riešil kúpu auta a okrem toho že mu firma pred kúpou auto dala technicky skontrolovať poskytujú na neho plnú záruku. Takže to si myslím, že sa oplatí ísť touto cestou. Keď vieš že to máš proste kryté.

nikma

nooo ale potom teoreticky, by mala firma prevziat zodpovednost, ak nejake auto klientovi najde? davaju napriklad aj nejaku zaruku nasledne na auto?

brunetka28

nikma tak jasne ale to je zase uhol pohladu, niekomu moze vyhovovat ked vsetko za neho poriesi firma, ak si vies zadat parametre tak ti to usetri minimalne cas ktory by si usetrila pri hladani :)

nikma

neviem no takto sme si napriklad auto este nekupovali a nemozem povedat, ze by sme niekedy boli nejak zle dopadli. mne to nie ze pride zbytocne, ale aj tej firme musis nechat nejaku provizu, ktoru si teoreticky skor mohla investovat do samotneho auta

slavicka

grilda05 to su velmi dobre auta aj co sa tyka bezpecnosti, to som uz zachytila veru take hodnotenie :) inak si myslim, ze ked sa da, radsej kupovat auto cez firmu, ktora sa do toho viac rozumie, vie poradit atd.

grilda05

Jaskova vies co my sme kupovali a brali sme volvo :) Neviem ci ti to pomoze, mne sa velmi tie auta pacia, podla mna su aj riadne bezpecne co mam tak nejaky prehlad :) Dali sme si cenu ze do kolko a bolo :)

svetlinka

jaskova a preco sa pytas, potrebujes nejako konkretne aj ty poradit ? :) lebo to je asi individualne ked ma kazdy mozno o nieco insie preferencie :)

jaskova

no a aj ste tu taki co teraz niekedy kupovali auto? ze do akej znacky, typu, technickeho vybavenie, rocnika atd atd ste isli ? :)

freatfun

Svetla777 tak daj aspon nejaky rozpocet do ktoreho sa chcete zmestit ja neviem max 30 000? Vies pre niekoho je to ok, pre niekoho to moze byt hranica, len teda aby sme ti ked tak vedeli poradit, kde a ake hladat.

zemlicka32

Tak ono sa to niekedy nezdá a veď toľko aspektov čo sa berie do úvahy pri kúpe nejakého auta, je toho dosť. Moji svokrovci nedávno tiež riešili kúpu auta a teda mali čo robiť.