Kde kupit auto

zahorko

to ani priateľ nemal žiadnu predstavu o značke a type? ako to sa celkom čudujem. za ako dlho vám teda našli auto, ktoré vám vyhovovalo

grilda05

Svetla777 vies co my ked sme kupovali, tak to riesil hlavne partner a teda isli sme normalne cez firmu, alebo teda spolocnost ktora nam ohladom tohto radila, pomahala :) Neviem ci predstavit, ze by sme hladali len tak :D To by asi dlho trvalo :D

Svetla777

moncisko hej jasne ved cena je smerodajna len potom aby sme aj nasli take co by nam vyhovovalo, najlepsie asi keby nam niekto rovno pomohol a poradil vybrat lebo taketo akoze rozmyslanie z tolkych typov, znaciek a neviem coho vsetkeho :D

smoula

no jasne to suhlasim, akoze auto treba dat pozriet pred predajom aj ho umyt a vsetko taketo treba dat do poriadku, predsa len je vo vlastnom zaujme aby bolo v co najlepsom stave :) to sme spravili aj my ako prve ked sme cca pol roka dozadu predavali to nase :)

svetlinka

svetla777 akoze keby je to na mne tak by som ti tu vypisala veru rozne znacky, ktore sa mi pacia len tak ze na oko :) potom tie vsetky technicke veci by som uz asi radsej prenechala na niekoho kompetentnejsieho :)

moncisko

skor by som riesila cenu teda od do :D a az potom sa nejako rozhodovat a tipovat co si asi tak kupit lebo predsa len ked mas rozpocet skor si vies zistit aj v akom stave vies ake auta najst.

brunetka28

svetla777 suhlasim, treba to tak vsetko komplexne pozerat, nie len znacka ale kilometre, celkovo stav vozidla, a servis je tiez fajn si zistit, lebo mam pocit ze sa stale najdu ludia ktori machruju ale maju auto drahe a pritom nemaju poriadne ani na nejaku suciastku pripadne na pohonne hmoty lebo to zerie aj travu popri ceste ako sa hovori.

smolnusa

auto by sa ti malo podla mna aj pacit. ako nekupila by som si nejake, ktore by sa mi teda vobec nepacilo. dalej treba mysliet aj na pripadny servis v akych cenach sa pohybuje. darmo kupis drahe auto, ked potom nebude na servis

Aurina

Svetla777 uff tak podľa mňa idú všetky :D Ako vážne veď to vidíš aj na tých cestách že značky aj ročníky výroby od výmyslu sveta. Skôr ide o ten cenový strop, ktorý máte.

Svetla777

tak mi ale kludne mozete poradit, ze ake auta teraz tak idu, co je dobre, bezpecne a za nejaku prijatelnu sumu sa vazne oplati :) smolnusa hej jasne rozumiem, len to clovek si tak vybera medzi co - max 3mi znackami aut, ktore su povedzme cenovo ok?