Kde kupit auto

smolnusa

my sme napriklad auto hladali asi pol roka. proste sme mali vybratu znacku, model, rocnik, vedeli sme aku motorizaciu, najazd jedno s druhym len nejakosi nebolo alebo ked aj vyskocilo, tak bud sa rychlo predalo alebo skutocnost nebola taka aka bola uvedena v inzerate

svetlinka

svetla777 a mna by zaujimalo ze mate aj nejaky cas, ze do kedy ho chcete kupit, pripadne za kolko? lebo to su asi predstavy alebo ako to nazvat, ktore by ste hadam aj mohli mat ci?

moncisko

svetla777 fiha a to chces akoze ty riesit? :) lebo v takychto vecia ja tiez nemam nejako jasno, ak nieco riesim tak vacsinou s manzelom :) predsa len chlapi a auta to tak viac ide k sebe :) ved aj toto nase teda kupu mal pod palcom on :D

Aurina

Jakiska hej vlastne to mas pravdu je to asi tak aj lepsie, ze vies mozno podla toho rychlejsie nejake najst. Len potom uz ta otazka, ze kde alebo cez koho kupovat :)

jakiska

to fakt? ako takychto ludi je podla mna malo, lebo kazdy mam podla mna nejake to auto v hladaciku, ze ake by chcel, teda, ake mu padlo do oka a co sa tyka penazi tak rozpocet ta tiez mnoho krat nepusti a snazis sa nasledne za tie peniaze kupit to najlepsie co sa da

Aurina

Vieš čo ale práveže aj moji rodičia to tak mali, že sa rozhodli že chcú auto a tiež nemali presnú predstavu na začiatku že aké. Či rodinné alebo im stačí aj menší sedan napríklad a do koľko tisíc či už km alebo € by to malo byť :)

hreko

tak najskor by ste si mali vybrat priamo znacku a model, nasledne motorizaciu a podobne veci, ako este som nepocul o niekom, kto by chcel nove auto a vobec nevedel, ze aky model

Svetla777

my sme sa tiez teraz s manzelom bavili, ze by sme chceli asi aj nove auto. ako teda nemame vyslovene poziadavku aby bolo fungl nove ako sa ludovo hovori len neviem ze kde take pozerat aby nam to nezabralo milion rokov :) mate nejaky tip?

mat_ka

Milok aj ja mám skúsenosť a dobrú teda nie, snažili sa skresať cenu čo najviac, keď chceli od nás vziať auto