Kde kupit auto

GOING

Čo sa týka jazdeniek.
Aj vo výrobných závodoch/automobilkách sú na predaj služobné jazdené vozidla, napr. označené ako Premium Selection. Pred predajom takéhoto vozidla je kontrolované cca.500 kontrolnými úkonmi.
Takú jazdenku by som kúpil. Ak bola na takomto vozidle počas jeho používania rozsiahlejšia oprava nutná, nový majiteľ je o všetkom infomovaný. Výhodou je, že všetko sa robí systémom výmeny dielov
za nové priamo vo výrobnom závode.
Takéto jednanie ja považujem ako seriózne.

GOING

budúce auto si kúpim priamo z výroby a bude preberané priamo z fabriky. Myslím si, že sa nedá veriť ani niektorým autorizovaným predajcom nových vozidiel.
Mám skúsenosti keď na novom vozidle zabudli pri predpredajnom servise v značkovej predajni a servise vybrať aretácie z pružín pruženia karosérie, aretačné dorazy, neupravili prevádzkový tlak v pneumatikách z transportného a pod. .

Myslím si, že kúpiť auto z bazáru je pre bežného človeka vždy spojené z rizikom ako pri kúpe vozidla napriamo od majiteľa vozidla.

Lollka

Od AAA Auto urcite nie, su to znami podvodnici. Kupila tam aj znama a oklamali ju, cenu navysili o veci ktore to auto vobec nema.

simka214

podla mna je aj jedno odkial alebo odkoho si auto clovek kupi, hlavne aby bolo v dobrom stave a v stave opisanom v inzerate bez nejakych skrytych vad

Natylo

ono je to tak pol na pol. Su ludia, ktorá tam auto kupili a su spokojní a zase su taky, čo by tam auto nekupili. Ak ste tam našli niečo, čo sa vam pači, mate na to, kupte si to. Auto je spotrebny tovar a pokazit s amože kedykolvek a neda sa to predpovedat.

lenTAMnie

ja neviem či tí ludia su naozaj takí sprostí...? chodia po svete nevnímaju okolie, nevidia, nepočujú...
AAA auto je to najhoršie čo môže byť, je toho plny internet, markiza,joj, reflex... plno vtipov.. nechapem ako moze byť niekto tak blbý, naivný..
stočené kilometre, chybné autá...
pozri si radšej autobazar.eu (slovenska stranka) alebo bazos.sk a kup radsej priamo od cloveka ako z autobazára...
pokial nemáš v autobzáre kamaráta, ktorý tam pracuje a ktorý by ti neklamal, tak tam ani nekupuj...

simranka54

aj tu sa da kupit dobre auto, no neviem, ci by som to riesila cez aaa. tomu sa myslim ludia snazia oblukom vyhybat

emo23

kupit slovenske ojazdene auto na slovensku je samovrazda. ved sa popzri, ako tu ludia jazdia. brzda, plyn, brzda plyn. ako dive svine na bitunku. auta po par rokoch, ako keby mali najazdene pol miliona km po tankodrome. to uz radsej zo zahranicia. v kazdom meste je taka firma, ktora ti na objednavku dovezie auto z nemecka, holandska. jednoducho z civilizovanej krajiny, kde si auto vazia a staraju sa o neho. od slovaka auto ani zadarmo. postupne do neho vrazis viac, ako stalo. to uz radsej mensie, ale nove.

zdradca

Ahoj. Ja som kupoval auto s AAA a kludne mozem povedat,ze v pohode. Vybral som si auto na nete , nechal si ho doviezt do najblizsej pobocky co u mna bolo v Michalovciach. Pristup ok,len trosku zdlhavy. Dali zlavu a v pohode. Ja som platil v hotovosti,prevodom s uctu.
No znamy co kupovali auta na uvery,si vypocitali. Ze lepsie je si zobrat uver s banky a vyplatit auto,ako cez quatro v A cku
Inac AAA ma aj nove auta,no neraz predrazene,skor maju dobre ceny na nove auto,no vo vypredajoch,co som niekde cital.