Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde kupit auto

svetlinka

van-ness a to ste sa len teraz niekedy asi rozhodli ze to chcete riesit ci? vychadzam z toho co pises, ze ste asi este neboli nikde pozerat volake aj jazdenky :)

Van-ness

Hej to mate pravdu, ze ako viem aj ja ze sa da vybrat s vacsim kufrom len neviem ci vyslovene chcem ze combi :) Hadam su aj ine moznosti :) Len kedze sa do toho az tak nevyznam tak som chcela poradit :)

Svetla777

tak viaceri ste sa ma pytali ako sme to spravili :) ano nechala som si poradit aj tuto co ste spominali autoplazu a pisali sme im cez stranku co tam je aj predbezny formular ze o ake auto by sme mali zaujem :)

moncisko

van-ness hej hej tiez sa priklanam skor ku combi verzii, ale zase je to na vas. mam susedov ktori tiez maju male deti a jedni napriklad maju maleho golfa a druhy maju dve octavie combi, takze je to rozne :)

anitka30

tak velky kufor maju combiky, ludovo napisane :D takze ked tak pozriet take ak chces rodinne auto, inak neviem ake velke az asi zalezi aj podla soferskych skusenosti :D osobne by som sa nevedela s obrovskym autom zzit :)

Aurina

Van-ness tak dá sa nájsť aj väčšie ako si napísala rodinné len asi treba mať aj predstavu, že aké konkrétne aká značka, koľko km mám mať, a samozrejme cena je asi pre vás tiež smerodajná či?

pisticka

Van-ness vies co kupu riesime aj my teraz a hej akoze je to o tom na ake natrafis, lebo ved pozname aj drahsie znacky, kde je auto ako "lod" a kufor taky ze nic do neho nedas no.

Van-ness

Tak my kedze sa ako rodinka budeme rozrastat, tak budeme potrebovat aj vacsie alebo teda rodinne auto ako sa hovori :) Predsa len kociar aby som mala kde zmestit, len niekedy mam pocit ze tie auta na to ze su niektore velke maju maly kufor.

henkalic

toto je inak pre mna celkom zaujimave zistenie, ze sa chlapom nechce si vyberat auto. som bola vzdy v tom a teda aj manzela mam takeho, ze ked sme potrebovali kupit nove auto, tak cely ten proces obhliadok a podobnych veci, proste sa v tom vyzival a uzival si to

smoula

zdenika hej jasne ved tak je to najlepsie :) my sme veru daaavno kupovali auto a riesi do partner cez firmu autoplaza. ako aj som rada, lebo on by nejako nemal nervy sam si vyhladavat a chodit pozerat a neviem co :D