Kde kupit auto

Karolinka1

možem vediet ako sa AAA dozvedelo o predaji tvojho auta? Niekde si to inzeroval, alebo si ich sam informoval?

forumADAM

My sme auto do Darexu predavali.. ozvalo sa nam prve AAA, resp. nam spamovalo spravy a firemny telefon, ked sme tam vsak prislu suma bola mensia o 3000 EUR!!! Nie o 300 ale 3000.. co bol sen.. trochu sklamani sme sli na druhy den skusit Darex, ti nam nepisali, ale su asi druhy najvacsi, tak sme zvolili ich, cena bola primerana, bez spekulovania typu ako to robilo AAAcko, cela prehliadka trvala sice asi hodinu, lebo slo o dodavku v lepsej vybave a vsetko kontrolovali, ale lepsie ako sa neskor hadat so sukromnikom pri prepisoch, pripadnych vadach a pod. Sme teda spokojni.

Killinit1

@AAAsrot presne ako pises, ludia su jednoduchi, uz aj keby venovala tomu len 5 minut a napr. si dala diskusie AAA vs Darex tu spomenuty, tak sa vie zariadit a uz aj keby nesla napr. do Darexu, minimalne nepojde k AAAckam a usetri si vela nervov a hlavne penazi (s velkou pravdepodobnostou). Ale kto chce kam, pomozme mu tam.

AAAsrot

Mam znamu, vravela ze si ide kupit auto do AAAauta lebo tam ponukaju dvojrocnu zaruku a maju kvalitne auta.
Vysmial som ju, hodinu som ju odhovaral, povedal som jej nech si pozrie na internete diskusie, videa atd...
Nic nepomohlo, stale si mlela svoje ze to je velka firma a jedine tam ma zaruku ze kupi kvalitne auto. Mavol som rukou a povedal OK.
Takze takito ludia nakupuju v AAA...

evymaz

tiez som za darex ako autobazar, kupovali sme aj predavali na jednom mieste, ziadne zdrzovanie obkluky z ich strany

ErikFashionista

Taktiez suhlasim s tym, ze darex je v ramci bazarov absolutna spicka, aj ked nie su tak velky ako Acka, ich pristup a jednanie je pre spotrebitela najlepsia vizitka a volba.

odporcaAAA

daj si do vyhladavaca google "aaa vs darex skusenosti" a zistis ako nema fungovat bazar (AAA) a ake maju ludia skusenosti s ferovym bazarom (Darex)

Sisana

tiež som tam pred dvomi rokmi kupovala auto a žiaden problém. Teraz som bola na technicku a všetko bez menšieho problemu. Auto mam na uver, takže som spokojná. Len keby netrebalo tolko tankovat