Ľúbim spolužiaka

Príspevok v téme: Ľúbim spolužiaka
AidanrjeDa

Som zaľúbená do svojho spolužiaka. Sme druháci na strednej. On je úplne iný ako všetci ostatný. Niečo v živote chce dosiahnuť a ide si za tým. Je milý, múdry, cieľavedomý,inteligentný, pozorný a veľký gentleman. Otvoril mi dverez, odniesol mi veci, požičal mi sako, ked mi bola večer zima .Oblieka sa slušne, ked si da sako, tak sa naňho nemôžem vynadívať, a keby len vtedy. Milujem keď sa rozprávame a tie jeho hlboké oči sa pozerajú do mojich. Ked ho nevidím hodinu, tak uz mi chýba. Som z neho strašne mimo a neviem uz co robiť.

Tzh

Tak uhynaj dalej pohľadom a vidíš ked hentaj nadaval na tvoju spolužiačku a tesu z nich kamoši mozno aj z vas nakoniec budú.

AidanrjeDa

Ja skor vždy uhnem pohľadom. A neviem ja som skor spontánna dosť, vzdy poviem aj urobim ci ni napadne ako prvé.

Angelika3

Byť zamilovaná je fajn, aspoň sa máš na koho tešiť do školy. :-) Keď sa vám stretnú oči, tak ak chceš, skús sa jemne usmiať, uvidíš, či ti to opätuje. Ale hlavne rob to čo cítiš, lebo dopredu plánovať ako sa budeš správať je zdrojom neprirodzenosti.

daniela2

zober si príklad. Aj ty sa začni viac baviť aj s inými. :-) Zmeň účes a zahraj sa na dobre mi je bez teba. :-)) pomáha aj maličkosť. Čo tak nalakovať si každý nechet inou farbou? A dobre krikľavo. Aby vedel!
:-)

AidanrjeDa

Strašne sa mi v poslednej dobe sprotivil. Už som do neho vobec neni tak zamilovana ako predtým. Najhoršie je ze vtedy som bola aspoň šťastná. Strašne sa znenil. Pozna ho cela skola a mysli si ako ho všetci maju radi. Neviem,ked sa inych pýtam na nazor na neho tak povedia ze je strašne pre motivovaný. Niekedy mam pocit ze mi robi naschvali. Ale to uu bie tak často. Zacal sa bavit so spolužiačkou na ktoru pred rokom nadával aka je hlúpa, a teraz su z nich najväčší kamoši. Často sa stane ze si pozrieme do očí,aj niekoľko krat zw deň, pretože ja ho sledujem stále,neviem ale ako sa zachovať potom. Sklopit zrak, pozerať dalej bez zmurknutia,usmiat sa alebo ? Uz naozaj neviem co si mam myslieť a robiť.