Chcem sa opytat, kedy je dobre si nechat vybrat mandle? Ake to ma vyhody a nevyhody?
A je operacie bolestiva? Plus nejake vase skusenosti, budem rada, urcite pomozu. Dakujem!
---------------
Poardna nosno - ušno - krčné - www.zdravie.sk
Mandle - nechat si alebo nie??
Ked lekar necha čast mandle v hrdle to zvykne behom niekolkych mesiacov atrofovat a vsetko sa krasne zahoji. Je to najcastejsie vtedy ked su na mandli zrasty a tazko sa vyberaju.
Barbinka: dakujem pekne, este neni uplne vyhrate-este si musim dotrpiet tu bolest, ale kazdopadne viem, ze mi tak nanic cely tento rok bolo z tych mandli..
Ja idem zajtra za obvodnou, robila mi zase vyter tak som zvedava. Ja som po vzbere mandli uz pol roka a uz asi dva mesiace mam zase tie problemy tak uvidim co mi zajtra povie. Mne sa to hojilo perfektne tak som myslela ze mam pokoj. A kde ti to robili?
estra, ja mam presne ten isty problem. Zase ma boli hrdlo a robia sa mi biele povlaky. Mne to iste povedal alergolog ale u krcneho som este nebola lebo moja obvodna dajak nechce. Uz som na to brala aj antibiotika som tam mala nejakeho hemofila. Ale vobec to nepomohlo. Nevies ci to potom zase operuju alebo co s tym robia?
Ahojte,je to uz skoro mesiac co mi vyberali krcne aj nosne mandle v celkovej anestezii. Dva tyazdne to bolelo velmi,na PN som bola 3 tyzdne.Mam vsak stale pravidelne zvysenu teplotu a na pravej strane hrdla biely povlak,doktorka uz vyjadrila podozrenie,ze mi tam doktor co ma operaoval mohol nieco nechat. Tak ja len dufam,ze to nie je pravda a ze sa to uz konecne da do normalu. Nemate niekto podobne skusenosti?
Damian dakujem.
Damian,je to tak s tými probiotikami,aleak vieš o lepších,napíš mi