Chcem sa opytat, kedy je dobre si nechat vybrat mandle? Ake to ma vyhody a nevyhody?
A je operacie bolestiva? Plus nejake vase skusenosti, budem rada, urcite pomozu. Dakujem!
---------------
Poardna nosno - ušno - krčné - www.zdravie.sk
Mandle - nechat si alebo nie??
Ludia,,,maju mi to robit buduci tyzden ale po tom co tu citam to radsej tie anginy prezijem!! vy ma strasite alebo to vazne tak neznesitelne boli? za kolko budem moct cvicit? aktivne sportujem a 2tyzdne po operaci potrebujem byt fit!! co mam teda robit?
Po TE sa mi zmenila chut u vacsiny jedal. Ake s tym mate skusenosti?
Podchladenie znizuje bolest ale kvoli znizenej cirkulacii(zuzenie ziliek vplyvom chladu) zaroven predlzuje dobu hojenia.
V usrach sa nachadza stale plno bakterii, ktore predlzuju dobu hojenia.
Odporucam pre to kloktanie antimikrobialnymi roztokmi(stara dobra borova voda,0.1 az 0.5% roztok peroxidu vodika, alebo velmi ucinny roztok GSE-viackrat spominany "horkac")
No miska.....zmrzlinu by som ti nedoporucovala.....teda doktorka ju vacsinou zakazuje.
adriana no tak pockaj este 10-11dni a mozes si dat aj pizzu:)
som 16. den po operaci.prvy den co ma to uz vobec neboli.chcem sa spytat ako je to s alkoholom .bojim sa ze by ma to stipalo.nevie mi niekto poradit?
no ja som bola na vybere mandli teno pondelo....hned v utorok uz som bola doma takze ziadne lieky proti bolesti ani nic take no prezia som to aj bez toho jedla bola som odkaana na sackova polievky:)))))ale celkovo sa tesim na ten pocit bez zapalu hrdla.....a chcela by som vam dat jednu otazku....ja ani neviem kedy bude moct jest normalnu stravu??