Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mandle - nechat si alebo nie??

alazuzanka

Ludia,,,maju mi to robit buduci tyzden ale po tom co tu citam to radsej tie anginy prezijem!! vy ma strasite alebo to vazne tak neznesitelne boli? za kolko budem moct cvicit? aktivne sportujem a 2tyzdne po operaci potrebujem byt fit!! co mam teda robit?

RNG

Podchladenie znizuje bolest ale kvoli znizenej cirkulacii(zuzenie ziliek vplyvom chladu) zaroven predlzuje dobu hojenia.
V usrach sa nachadza stale plno bakterii, ktore predlzuju dobu hojenia.
Odporucam pre to kloktanie antimikrobialnymi roztokmi(stara dobra borova voda,0.1 az 0.5% roztok peroxidu vodika, alebo velmi ucinny roztok GSE-viackrat spominany "horkac")

miska

ahojte.ja som bola vyberat mandle vo stvrtok.bolest pri zakroku sa dala vydrzat ale po je to velmi zle.som sisty den po zakroku a nemozem spat jest pit proste je to hrozne bolest.ale cj´hvela by som sa opytat ako je to so zmrzlinou ma sa jest ci nie??

adriana

ahojte som 6 den po operacii.....no bolest nieje az taka hrozna ale stale ma trapi....lebo pri prehltani, akoby ma nieco v krku bodlo....ale chcela som sa spytat kolko asi ta bolest bude trvat a kedy budem uz moct jest uplne vsetko....za vasa odpovede dakujem :)

andy

som 16. den po operaci.prvy den co ma to uz vobec neboli.chcem sa spytat ako je to s alkoholom .bojim sa ze by ma to stipalo.nevie mi niekto poradit?

aka322

no ja som bola na vybere mandli teno pondelo....hned v utorok uz som bola doma takze ziadne lieky proti bolesti ani nic take no prezia som to aj bez toho jedla bola som odkaana na sackova polievky:)))))ale celkovo sa tesim na ten pocit bez zapalu hrdla.....a chcela by som vam dat jednu otazku....ja ani neviem kedy bude moct jest normalnu stravu??