Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem dieťa ale priateľ nie

Príspevok v téme: Chcem dieťa ale priateľ nie
Marcela 96

Ahojte ľudia, chcem sa vás opýtať na vás názor. S priateľom sme spolu 6 rokov žijeme spolu sme šťastní teda až na mňa. Mam 22 rokov priateľ má 27. Ja by som už veľmi chcela babo ja to viem už od 18stich. V tedy mi bol vyoperovany jeden celý vajecnik čiže mam iba jeden. Ale dieťa som vedela ze chcem odjakživa. Akurát je aj kolegyna tehotná prvý x a ja som taka za ňu šťastná som až strašne plakala a veľmi jej to prajem :) . Teraz ešte viac cítim ze chcem babo. Veľmi ma to trápi ze priateľ stále nechápe moju situáciu ze veľmi ľahko môžem prísť aj o pravý vajecnik:( ja by som sa inak neponáhľala s babom. Ale mat dieťa je pre mňa životným poslaním a nechcem žiť život bez môjho dieťatka. Veľa kamoši ek a tak mi vraví ze priateľ má nepodporuje vôbec a nechápe už som si zažila pár operácii a hospitalizácii ale s Jim to nepohlo. :( co by som mala robiť. Keď začnem tému o babetko vždy sa škaredo pohádame a ja plačem a on len nadáva. :( ľúbim ho ale nechcem kvôli nemu prísť o možnosť mat deti. Ja nechcem na neho čakať ďalšie roky :(

Adka4455

Noo ten moj predošlý priateľ bol napriklad býk a tiež bol ku mne taký chladný viacmenej.. Sam od seba ma neobjal, nepritulil.. Teraz viem že takéto niečo už nechcem ani by som nechcela.. Ale bolo to proste všetko o tom že ma jednoducho nelubil :) aj mi sam pri rozchode povedal že jeho city už dávnejšie ochladli a ja som potom nechápala načo ma obral zbytočne o ďalšie roky môjho života a bol so mnou vo vzťahu keď vedel už dávno že nie som preňho tá pravá. Toto napríklad nechápem že niektorí chlapi aj ked vedia že dotyčnu nechcu na celý život tak ostávajú v tom vzťahu zbytočne až kým nepríde na lámanie chleba a potom nejako zo seba dostanú svoje pocity a všetko skončí ...
Píšeš že tvoj priateľ je škorpión a zhodou okolností aj ten môj je škorpión a aby toho nebolo málo tak aj ja som škorpión :D.. Čítala som už samozrejme o tomto znamení či už pre ženu alebo pre chlapa a vždy sa nájde niečo čo sedí ale neverím tomu pretože podľa mňa ide o samotného človeka a znamenie nič veľké neznamená.. Píšeš že tvoj je chladný.. Moj naopak nie je a to má rovnaké znamenie.. Moj sa tuli, objíma ma, robí všetky maličkosti atď atď takže z toho mi vyplýva skôr to že nejde o znamenie ale o konkrétneho človeka či ťa naozaj ľúbi alebo nie a podľa toho sa aj chová.. Poznám veľmi veľa ľudí vo svojom okolí ktorí mali dlhoročné vzťahy ktoré skončili a všetci si nakoniec našli lepšieho partnera ktorý bol aj ich budúci manžel ci manželka.. Podľa mňa si človek musí prežiť nejaký ten vzťah v mladšom veku aby sa niečo naučil, zocelil sa do budúcnosti.. Ja som mala 17 ked som sa dala dohromady so svojím ex a tak sme spolu vydržali 7 rokov..on mal 18 vtedy.. Teraz mam 25 a nasla som si o 4 roky staršieho odomňa.. Obaja sme uz zreli, mame niečo za sebou a mame to v hlave usporiadané z čoho mi tiež vyplýva že je iné nájsť si stáleho partnera v mladom veku a iné vtedy ak uz máš niečo okolo 25tky a vtedy už človek myslí aj na vážnejšie veci a skôr si dáva pozor pri vybere partnera a tak.. Ale je to všetko aj tak len o ľuďoch :)

Marcela 96

Aká si veľmi zlata baba a ďakujem ti. Tak ty ma úplne chápeš zažila si si to sama aj. Presne ja som tiež taka istá ako ty je to môj prvý vzťah sme spolu od strednej školy teda on už pracoval a ja som začala na strednej akurát. Ale hneď som vedela ze chcem deti a svadbu raz v živote. Ja som znamenie rak čiže som veľmi rodinne založená a pre mňa je životným poslaním dieťa a šťastný muž. A samozrejme chcem byť šťastná aj ja. On je zase škorpión a je taky chladnejši. Pre neho tieto veci veľa neznamenajú :( žiaľ. Ale toto všetko chcem s nim ale ak to nepôjde a nebude chdet nemizem ho nútiť ale ani on mňa aby som ostala. Tak pôjdem ďalej a bude to lepšie pre oboch. A nájdem si niekoho komu bude záležať na tých veciach. Tak presne ako aj ty. Moja kamoška je twraz tehotna ma toľko rokov co ja a keď to povedala priateľovi tak bol veľmi šťastný a veľmi sa teší a podporuje ju stojí stále pri nej a stále jej ukazuje dokazuje ako ju miluje. Keď sme v robote lebo spolu pracujeme on jej za deň píše vola ako sa ma ze ju miluje.. A toto môj priateľ vôbec nerobí... Niekedy cítim ze mi chyba láska pri nom. On aj keď sa chcem tulit pekne tak on moc to nemusí také. A mne chýbajú dotyky bozkávanie a tak ako každej žene :). Nechcem mu ublížiť ľúbim ho ale on sám má niekedy tak moc odrádza od seba. Ze sa bojím ze po toľkých sklamaniach po toľkých hádok nehodách a rozličných názoroch na budúcnosť to už s ním nebudem chcet. Nebaví ma to samu byť tá jediná co sa snaží co jej na tom záleží. Proste musí aj on a keď to nepôjde tak co uz bude lepšie keď sa rozideme a on si nájde takú co jej na tom nezáleží a ja zas takého ktorému na tom bude záležať.adka ďakujem ti :*

Adka4455

Marcela 26
Presne takto sa choval aj moj ex. Tiež keď som sa s nim chcela baviť na tému budúcnosti tak ma jednoducho odbil a ja som bola smutná že som sa nič nedozvedela a že to má celé na háku a nechce sa so mnou o tom baviť ale keďže som bola mladá a bol to moj prvý vážny vzťah tak som žiaľ ostala ticho a netlačila som na pílu a čakala na ďalšiu vhodnú chvíľu kedy začať znovu tento rozhovor.. Nemala som jednoducho žiadne skúsenosti so vzťahmi takými vaznejsimi a preto som sa nejako nevedela ozvať a presadiť si svoje.. Tiež by som mu zniesla modré z neba tak ako si písala ty, tiež som sa snažila aby bolo všetko v poriadku a starala sa o vzťah ale zároveň som cítila ze prichádzam o energiu pretože som bola ja tá co miluje viac a on mi to neopatoval.. Teraz mam nový vzťah, je úplne iný, lepší oveľa, nemôžem ho porovnať z tým predchádzajúcim ale keby sa znova stalo to isté že partner mi nebude vedieť úprimne povedať svoj názor na také vážne veci ako dieťa či svadba tak určite neostanem ticho ale rázne by som to riešila.. Všetko už teraz rázne riešim, nebojím sa nič povedať, vždy si poviem svoje a ak by sa jeho názory ohladom budúcnosti nezhodovali s mojimi teda nechcel by dieťa ani svadbu tak to hneď ukončím pretože nemam už 18 a teda nemám čas byt vo vzťahu s niekym kto nechce to čo ja čiže dieťa a svadbu.. Som za to aby si taký ľudia našli partnerov ktorí tiež nechcú ani dieťa ani svadbu.. Takže moj predosli vzťah ma naučil povedať si svoje, viac si vážiť samú seba a nepoddavat sa chlapovi napríklad ze on nechce dieťa tak ho zrazu už nebudem chcieť ani ja.. Toto vôbec nemá zmysel byť s niekym kto o takýchto veciach myslí úplne inak pretože ty ako žena ktora to chce nebudeš v tom vzťahu nikdy šťastná aj keby si skúsila to všetko v sebe potlačiť ze okej tak akože nechcem ani ja to dieťa ale aspoň ostanem s ním lebo ho ľúbim.. Klamala by si len samú seba napríklad... Takže určite naber silu a odvahu a nenechaj sa odbiť a bud rázna pri ďalšej debate s tvojím priateľom na túto temu.. Ja keď som sa rozchadzala s tamtym každý mi vravel ze neboj sa teraz nájdeš lepšieho a bla bla.. Asi si vies predstaviť ako som tomu vtedy verila keďže som mala zlomené srdce a bola s sklamaná a ďalšia vec ze túto vetu vzdy hovorí kazdy každému.. Ale ono to bola naozaj pravda.. Fakt prišiel lepší, o budúcnosti sa so mnou baví bez problémov dokonca to rieši viac ako ja a chce dieťa aj svadbu a máme rovnaké názory..
Každopádne ti veľmi držím palce zaslúžiš si byť šťastná

Huahauhahaha

Nevšímaj si tých dili*ov :) to sú len trollovia čo sa opúšťajú deň čo noc lebo sú opustení a im z toho prepína. Daj potom vedieť ako dopadlo dosť ma to zaujíma

MnJ

No ako vravim, tupelo sa chce dalej mnozit....Ved si tu uz nemala chodit, ci niekomu este pomahas zverejnovanim svojich osobnych informacii?

Marcela 96

Mnj :D :D :D bože no to sa teda stalo napísala som sem svoj fb a co akože?? Máš problém??!,!! Lebo ja nie tak nechápem čo riešiš ty. Napísala som fb nedošla mi ani jedna správa ani nič absolútne nikto ma neotravuje. Nie som sprostá ze zverejním niekde číslo občianskeho nie som Dominika cibuľkova. Tak prosím zavri svoju klapačku a staraj sa o seba a o svoje množenie a o tvoj fb serus

Marcela 96

Ahoj viki ešte nie dosť roboty som mala celý týždeň chodím domov neskoro večer.. Chcela by som zajtra večer si doma sadnúť dat si vínko a skúsiť sa rozumne porozprávať ak zistím ak sa kí teda podarí tak napíšem :)

Marcela 96

Adka ďakujem pekne za odpoveď. Hm no ved práve neviem co mam robiť. Ešte sa s ním skúsim porozprávať normalne ak sa to podarí pokúsim sa lebo nikdy sa mi to do teraz nepodarilo on sa hneď tak naštve :( a ja som potom smutná z toho. Dieťa chcem veľmi a áno doktor sám povedal ze nemám veľmi s tým čakať a odkladať to. A presne toho sa bojím ze teraz poviem priateľovi dobre počkám budem čakať roky ktoré on chce a nakoniec dovtedy už pre mňa môže byť neskoro a on bude chcet a ja už nebudem môcť. Tým. Pádom budem mat zničený celý život :(" vážne to pre mňa znamená veľa ale nechcem ho kvôli tomu opustiť. Chcela som to všetko prežívať s nim. Ja som v našom vzťahu ta co miluje viac a obetovala sa a postavila aj proti celému svetu len aby bol on šťastný. Nezniesla by som pocit ze je smutný kvôli mne alebo ze sa trápi. Ja by som spravila všetko pre neho. Žiaľ on v tomto pre mňa nie :( tak si si to sama zažila.. To u nás nemôžem už ani hovoriť ze Diieta svadba.. Pre neho to nič neznamená.. Ale my ženy to cítime všetko inak. A mne na tom záleží. Ďakujem ti veľmi pekne