Chcem dieťa ale priateľ nie

Príspevok v téme: Chcem dieťa ale priateľ nie
Marcela 96

Ahojte ľudia, chcem sa vás opýtať na vás názor. S priateľom sme spolu 6 rokov žijeme spolu sme šťastní teda až na mňa. Mam 22 rokov priateľ má 27. Ja by som už veľmi chcela babo ja to viem už od 18stich. V tedy mi bol vyoperovany jeden celý vajecnik čiže mam iba jeden. Ale dieťa som vedela ze chcem odjakživa. Akurát je aj kolegyna tehotná prvý x a ja som taka za ňu šťastná som až strašne plakala a veľmi jej to prajem :) . Teraz ešte viac cítim ze chcem babo. Veľmi ma to trápi ze priateľ stále nechápe moju situáciu ze veľmi ľahko môžem prísť aj o pravý vajecnik:( ja by som sa inak neponáhľala s babom. Ale mat dieťa je pre mňa životným poslaním a nechcem žiť život bez môjho dieťatka. Veľa kamoši ek a tak mi vraví ze priateľ má nepodporuje vôbec a nechápe už som si zažila pár operácii a hospitalizácii ale s Jim to nepohlo. :( co by som mala robiť. Keď začnem tému o babetko vždy sa škaredo pohádame a ja plačem a on len nadáva. :( ľúbim ho ale nechcem kvôli nemu prísť o možnosť mat deti. Ja nechcem na neho čakať ďalšie roky :(

Marcela96

On povie ze zatiaľ nechce vôbec a nevie kedy bude chcet ze možno za pár rokov. Deti ma rad v rodine mame teraz dvoch krpcov a aj ich zvykneme strážiť každú nedeľu. Ma ich veľmi rad finančne sme na tom super čiže ja neviem prečo nechce. On povie ze sa nsto necíti a veľa x neviem prečo spomína ze jeho kolega ma postihnuté babo a ze co keby je aj s nasim babo niečo ze on také dieťa nechce mať. Ja neviem ci sa bojí ale nevydrží sa dlho o tom rozprávať lebo hneď ma nervy a kričí. Ja chcem veľmi ale viem ze pri nom to je nadlho ešte na par rokov. Ale ja už nechcem čakať viac :(

Marcela 96

Ďakujem veľmi pekne. Áno není to pre mňa ľahké lebo cítim ze nás to rozdeľuje :( nie som šťastná už. Ďakujem moc idem prečítať

Aikido

Ahoj, no je to tazke, sama neviem, co by som urobila. Skor mam v okoli ludi, ktori deti nechcu vobec alebo uz jedno maju a druhe financne by nedali, tak nechcu.
Posielam ti nejake linky zien, co boli v podobnej situacii (ze je to modrykonik neries, dolezite je ze tam mas realne pribehy zien, co to zazili). Kazdopadne to nemas jednoduche, snad tam najdes nieco, ci ti pomoze.
www.modrykonik.sk
www.modrykonik.sk
Držím palce, aby vsetko dopadlo k vase vzajomnej spokojnosti!