Ahojte ľudia, chcem sa vás opýtať na vás názor. S priateľom sme spolu 6 rokov žijeme spolu sme šťastní teda až na mňa. Mam 22 rokov priateľ má 27. Ja by som už veľmi chcela babo ja to viem už od 18stich. V tedy mi bol vyoperovany jeden celý vajecnik čiže mam iba jeden. Ale dieťa som vedela ze chcem odjakživa. Akurát je aj kolegyna tehotná prvý x a ja som taka za ňu šťastná som až strašne plakala a veľmi jej to prajem :) . Teraz ešte viac cítim ze chcem babo. Veľmi ma to trápi ze priateľ stále nechápe moju situáciu ze veľmi ľahko môžem prísť aj o pravý vajecnik:( ja by som sa inak neponáhľala s babom. Ale mat dieťa je pre mňa životným poslaním a nechcem žiť život bez môjho dieťatka. Veľa kamoši ek a tak mi vraví ze priateľ má nepodporuje vôbec a nechápe už som si zažila pár operácii a hospitalizácii ale s Jim to nepohlo. :( co by som mala robiť. Keď začnem tému o babetko vždy sa škaredo pohádame a ja plačem a on len nadáva. :( ľúbim ho ale nechcem kvôli nemu prísť o možnosť mat deti. Ja nechcem na neho čakať ďalšie roky :(
Chcem dieťa ale priateľ nie
sadnite si a normalne sa porozpravajte, bez toho aby sa jeden z Vas hnevala alebo vnasal do toho emocie. Ak ta miluje a chce s tebou stravit zivot tak by ta mal pochopit. Ak ste zabezpeceny ako hovoris, tak si myslim ze bud deti nikdy nechce, alebo ich nechce s tebou. Clovek co s tebou rata do zivota by sa takto nespraval. Ak sa nedohodnete, chod od neho a zariad si zivot po svojom. Chapem ho ze sa do toho nehrnie, je zapezpeceny a moze si este par rokov kludne uzivat zivot. Tiez som na tom tak ale kedze som zena tak sa uz na to dieta chystam lebo viem ze o par rokov to bude tazsie a tazsie, a viem ze o par rokov by som sa to snazila posunut rovnako ako teraz, je to proste pohodlne. Iank nechapem co sa chlapi tolko boja ked aj tak je to ovela viac na hlave partnerky, vynosit, porodit, starat sa najma v prvych mesiacoch je to viac na zene. Ja by som si toto hned s mojim chlapom vymenila :D
Maa len uzky vyber moznosti:
1. Najst si ineho ktory deti chce
2. Cakat, kym si to rozmysli avsak podla jeho postoju budes cakat dlho a pravdepodobne ked sa rozhybe tak uz moct mat deti nebudes
3. Verit ze sa to zmeni zo dna ja den ale to asi tazko
4. Zmierit sa s tym ze vy mat deti nebudete, kedze parrner sa nevie rozhybat a zdravotny stav ti to večne dovolovat nebude
Inak nevidim na tom zlé chciet mat deti ked obaja maju dobru pracu a byt. Z toho mi vyplyva ze ta partner mozno ani nemiluje alebo je neplodny alebo deti nechcel nikdy ale ti by ti asi povedal nazaciatku
Dieťa je veľmi veľký krok. Nemôžeš ho nútiť k deťom, keď sa na to necíti a netúži po nich. Tvoje zdravotné problémy sú síce závažné a riskuješ, že už nebudeš mať deti, ale on nemôže byť tvoj obetný baránok. Mali by ste sa rýchlo rozhodnúť, či spolu zostanete alebo nie. Aj keď nemáš isté, že by si hneď do roka, do dvoch niekoho našla a bol ochotný mať s tebou deti. Ale život prináša aj iné radosti. Si ešte veľmi mladučká, on nie je pripravený na otcovstvo a nemuselo by to pre vás dopadnúť dobre. Hlavne, keď sa k tomu takto stavia a má nervy.
Vtipné.
Nemozes ho nutit pochop to. Radsej si daj zamrazit vajicka. Alebo ako bolo dole spomenute ked ti je prednejsie dieta hned najdi si chlapa co ti ho spravi a svojho nechaj ist, nech si zariadi zivot podla neho tak, aby bol spokojny.
Len ho do toho nenut lebo aj keby nakoniec povolil tak to by bolo pyrhovo vitazstvo. Nebol by dobry otec a ani manzel kedze tebe by mal za zle ze si ho prinutila zit zivot aky nechcel. A deti by tiez nemal rad a bral by ich tak ze mu pokazili zivot. Ak chces deti teraz tak si proste musis najst niekoho ineho.
A my spolu žijeme už pár rokov v jedom byte.
On není zlý a ledva skončí školu? Véd ma zachvíľku 28. Ma skvelú robotu veľmi dobre platenú a tak isto aj ja. Lenže tu ide o to ze mam zdravotné problémy pri ktorých je dosť pravdepodobné ze za rok alebo 2 možno už nebudem. Môcť mať deti vôbec. Tak čo je zlé na tom ze dieťa chcem teraz? Chápeš som žena a mam materinský cit ktorému ja nezabranim. Nerozchadzam sa s nim sme spolu 6 rokov a verím ze to spolu vyriešime a nejaké sa dohodneme. :)
Ledva skonci chalan skolu uz ma mat rodinu? Byvanie nic? V 22 si aj ty financne zabezpecena ci byvas doma a cakas ze chlap sa postara? Ja mam na toto svoj nazor a ver ze by sa ti nepacil. Chudak chalan. Nespravi dieta tak treba vymenit. Asi chybny kus. Laska ako hrom tieto dnesne vztahy
Nechcem byt zla ale bolo by lepsie najst si ineho partnera. Je jedno ze si rozumiete trebars vo vsetkom ale jeden chce dieta a ten druhy nie. Takyto vztah nejde, budes sa len trapit. Viem ze ho milujes ale nenechaj sa zaslepit citmi, pretože maš zdravotne problemy a moze prist coskoro ten dej kedy deti uz mat moct nebudes. Mozno to priatel s tebou nemyslí aji važne.. normalny chlap by si s tebou V KLUDE sadol a povedql dovod prečo nechce deti.. sama niesi stastna a ver mi bola som v presne tej istej situaci .. myslelq som si ze on je super chalan a ze sa zmeni a prd z toho. A potom som si nasla ineho a som neskutocne rada lebo az teraz viem kto je chlap a kto nie. A mame uz dieta. Bude to tazke ale ide o tvoje stastie.