Ahojte ľudia, chcem sa vás opýtať na vás názor. S priateľom sme spolu 6 rokov žijeme spolu sme šťastní teda až na mňa. Mam 22 rokov priateľ má 27. Ja by som už veľmi chcela babo ja to viem už od 18stich. V tedy mi bol vyoperovany jeden celý vajecnik čiže mam iba jeden. Ale dieťa som vedela ze chcem odjakživa. Akurát je aj kolegyna tehotná prvý x a ja som taka za ňu šťastná som až strašne plakala a veľmi jej to prajem :) . Teraz ešte viac cítim ze chcem babo. Veľmi ma to trápi ze priateľ stále nechápe moju situáciu ze veľmi ľahko môžem prísť aj o pravý vajecnik:( ja by som sa inak neponáhľala s babom. Ale mat dieťa je pre mňa životným poslaním a nechcem žiť život bez môjho dieťatka. Veľa kamoši ek a tak mi vraví ze priateľ má nepodporuje vôbec a nechápe už som si zažila pár operácii a hospitalizácii ale s Jim to nepohlo. :( co by som mala robiť. Keď začnem tému o babetko vždy sa škaredo pohádame a ja plačem a on len nadáva. :( ľúbim ho ale nechcem kvôli nemu prísť o možnosť mat deti. Ja nechcem na neho čakať ďalšie roky :(
Chcem dieťa ale priateľ nie
Marcela szabova, pisala to v inej teme
odkiaľ máte jej FB ? som nejako nezaregistoval v konverzácii :D
Dieta si sprav ked budete zabezpeceny a budete mat vsetko co potrebuje byvanie vlastne , peniaze, uspory..... Lebo lahko je snivat o rodine ale ked pride realita pochopis ze to nieje len mat dieta a nieje vsetko take ruzove ako si si vysnivala ....je to hlavne obrovska obeta a starost...
Dieta si sprav ked budete zabezpeceny a budete mat vsetko co potrebuje byvanie vlastne , peniaze, uspory..... Lebo lahko je snivat o rodine ale ked pride realita pochopis ze to nieje len mat dieta a nieje vsetko take ruzove ako si si vysnivala ....je to hlavne obrovska obeta a starost...
Wow marcela si nadherna žena. Tvoj priatel mi pride nesympaticky nic v zlom ale ty si nadhernq mlada zena dufam ze budes stastna stale. Mas pekny usmev, keby som tvojim priatelom tak sa snazim ti ho stale vycarit, hoci aj tym dietatom.
Podla mna sa ukazalo, ze asi mate rozdielne pohlady na vas vztah. Treba teda zvazit, ci bude tak povediac stracat s nim cas, kedze ma iny pohlad na veci okolo deti a rodiny
Nesnadko napíš kľudne správu. Už viem o co sa jedna :)
Ďakujem. Uvidím ako to celé dopadne skúsim sa s ním ešte raz normálne o tom porozprávať. Hmm a kde si videl moje fotky?? Poznáme sa?
Treba len počkať. Nikoho nemôžeš do ničoho nútiť a keď sa priateľ na to ešte necíti tak to rešpektuj a čakaj
Aliss ano, ale neries. Urobila to v inej teme s dobrym umyslom pomoct cloveku.