Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem dieťa ale priateľ nie

Príspevok v téme: Chcem dieťa ale priateľ nie
Marcela 96

Ahojte ľudia, chcem sa vás opýtať na vás názor. S priateľom sme spolu 6 rokov žijeme spolu sme šťastní teda až na mňa. Mam 22 rokov priateľ má 27. Ja by som už veľmi chcela babo ja to viem už od 18stich. V tedy mi bol vyoperovany jeden celý vajecnik čiže mam iba jeden. Ale dieťa som vedela ze chcem odjakživa. Akurát je aj kolegyna tehotná prvý x a ja som taka za ňu šťastná som až strašne plakala a veľmi jej to prajem :) . Teraz ešte viac cítim ze chcem babo. Veľmi ma to trápi ze priateľ stále nechápe moju situáciu ze veľmi ľahko môžem prísť aj o pravý vajecnik:( ja by som sa inak neponáhľala s babom. Ale mat dieťa je pre mňa životným poslaním a nechcem žiť život bez môjho dieťatka. Veľa kamoši ek a tak mi vraví ze priateľ má nepodporuje vôbec a nechápe už som si zažila pár operácii a hospitalizácii ale s Jim to nepohlo. :( co by som mala robiť. Keď začnem tému o babetko vždy sa škaredo pohádame a ja plačem a on len nadáva. :( ľúbim ho ale nechcem kvôli nemu prísť o možnosť mat deti. Ja nechcem na neho čakať ďalšie roky :(

Deadend

To, ze sa milujete este neznaci, ze spolu musite zotrvavat a ani mat dieta. Prave naopak, ved k comu by to bolo ked by si sa ty pri nom utrapila a uhnala si napriklad rakovinu, ked budes potlacat svoje poslanie ci on zinfarktoval, ked by s tvojim rozhodnutim v podobe dietata musel po zvysok svojho kratkeho zivota zit?

Lollka

Marcela a kedy si si ty v 22 rokoch stihla zarobit na luxusny velky byt a aku pracu robis ze je tak dobre platena. V tomto veku nemozes mat ani skoncenu VS ak si isla studovat a so SS ti kde daju taky kralovsky plat ze si za chvilu zarobis na velky byt. Mozno akurat tak stripterku mozes robit.

mamita1

treba sa s ním porozprávať o tom ako to vidí do budúcnosti. ak by si bol istý, že ty si tá pravá, že chce mať s tebou raz dieťa tak si myslím, že keby mu to normálne vysvetlíš tak to pochopí a pristane na to. ak teda nemá obavu z toho ako by ste dieťa uživili to je zase druhá vec. ak ťa berie len ako, poviem to škaredo, prestupnú stanicu tak s tebou nebude mať dieťa nikdy

Kimmy_CA

Aj keď sme na verejnom diskusnom fóre, nikto nie je povinný tuna odhaľovať svoju občiansku identitu. Je to nerozumné, pretože sa tak neskôr môže stať napríklad terčom vydierania od niekoho, alebo obeťou internetového šikanovania. Na to aby sa tu dalo druhým rozumne a vecne poradiť nikto žiadnu občiansku identitu druhých prispievateľov nepotrebuje. Jedine že by to malo byť nápomocné odhaleniu trestného činu, ale tak k tomu už potom môže poslúžiť aj IP adresa. Keď štátna správa a rôzne štátne inštitúcie majú povinnosť dodržiavať zákon o ochrane osobných údajov, tak prečo by sa nejaký internetový čitateľ mal cítiť nadradený nad tieto zákony a vyžadovať od druhých, nech sa povinne verejné predstavia...na merit veci (predmet diskusie) to nemá vôbec žiadny vplyv.

Hihihaha

Nerozumieeem, no ty si ale vol....Si na anonymnom diskusnom fore. Ked sa chces s niekym rozpravat bez anonymity, skus kamosov na to. Akoze za prve co cakas od anonymneho fora? A druha vec, nie je absolutne vhodne sa takto "odhalovat" a kto to urobi, svedci to o jeho inteligencii. Pubertakov nonstop vystrihaju pred nastrahami internetu. Prevenciu by vsak mali urobit aj medzi dospelymi. A druha vec, chceme tvoje meno a priezvisko, ked uz tak obhajujes, ze tuto slecna Marcelka urobila dobre, ked si zverejnila meno.

Nerozumieeem

To ze si sem zverejnila svoje priezvisko za to mas u mna pochvalu pretoze kazdy sa tu len skryva za anonymitou a prispieva kadejake fejkove temy ale ked taku zalozi tak je zbabely "sa predstavit". Takto vieme ze tema nie je vymyslena. Takže super :)

Aliss

Marcela, za ucelom pomoct, si verejne nemusela nikde vycapit svoje meno. Stacilo dat email, ktory by si si bars kde vytvorila behom chvile. Hovori sa tomu internetova gramotnost...Ale ako vidim, nemaju ju nielen 12 rocne deti, ale ani dospeli ludia...A ved mne je srdecne ukradnute, kto ta teraz bude otravovat :D Uz si sa rozpravala s tym svojim? Uz ste nasli kompromis?

Marcela 96

Ďakujem za odpovede. V inom fóre som zverejnila mail a fb za účelom pomôcť. Nevidela som na tom nič zlé a ani nevidím keď si niekto pozrie môj fb ved to mi ze hoci kto keďže účty na fb sú verejné pre každého ale nikto nič také neuvidí na mojom fb možno pár fotiek alebo obrázkov :)

Marcela 96

Chips asi si si poriadne neprečítal všetky komenty. My s priateľom spolu žijeme mame krásny veľký byt zabezpečení sme dobre. S financiami není žiaden problém ja mam skvelú robotu a on tiež. Sme spolu 6 rokov žijeme spolu. Čiže tak :) ja viem ze mat dieťa není len tak len ja cítim a viem ze som nato pripravená a viem ze to zvládnem už veľmi dávno v sebe cítim materinský cit ktorý v sebe nezapriem