všetci s brain fog sem

ahojjj

pane boze to iste mam ale mam to velmi chronicke...a nemas ani tusenie ze preco ti to preslo nachvilu? mne to nepreslo absolutne nikdy neviem si to ani predstavit

Mobydika

AD som brala 5 rokov a derealuzacie som mala cca posledny polrok ak nie viac. Cize s nasadenim AD to nebolo spojene.
A uplne ako hovoris ked sa s niekym bavim tak sa mi neda napr. usmiat, mam taky nepritomny pohlad a citim sa ako robot. Ludia si to vsimnu ale myslia si ze som len " smutna". Tazko sa opisuju tie pocity co zaziva clovek s brain fogom, ale tazko sa s tym da fungovat teda ja s tym nejako neviem nijako pracovat.

ahojjj

tiez mas taky problem ze ked sa s niekym rozpravas a nieco mu hovoris tak hovoris uplne ako robot a aj ked sa chces usmiat tak to proste vobec nejde vobec nevies dat nejaku mimiku tvare a potom mas len prazdny pschopaticky pohlad?

Mobydika

Ano ked som.vysadila AD tak mi nastali aj dni bez derealiek. Ale napr. uz vyse mesiaca ich neberiem a posledny tyzden mam derealku teda dost casto. Dni bez derealok to som si myslela ze ani nezazijem, ked som ich nemala bol to taky oslobodzujuci pocit. Co sa tyka fyzickeho tak mam akurat silne tocenie hlavy, nestabilitu, rychly tep. A rokov mam 27.

ahojjj

a mas aj ine priznaky? nejake fyzicke napriklad nemas ekzem alebo tak? A ako ti to zacalo? A vlastne ake bolo zobudit sa po pol roku bez nej co myslis ze ti dovolilo mat dni aj bez nej? kolko mas rokov?

Mobydika

Neurologicka ma poslala na magneticku rezonanciu -daju sa tam zistit napr.aj ci nie su porusene pamatove centra a celkovo zmeny v mozgu. Ale mam to ako kazdy zdravy clovek. Ale urcite skus nejako prehovorit lekara nech ti ju urobi lebo to je zaklad.
Mavala som derealku polroka uplne kazdy den da sa povedat ze po cely cas. Posledny mesiac sa mi objavili.prvykrat po dlhej dobe dni bez nej.
A presne ako.hovoris tazko sa mi vtedy aj komunikuje s niekym. Ty.to mas ako.dlho?
Do prace nechodim, neviem si predstavit s derealizaciou pracovat. Cize som.na pn. U toto.je ako?

ahojjj

Ale ako si pisala mas aj dni bez toho vsak? Takze ty mas aj take pocity ze okolie je nerealne a tak? A ako vlastne ze ti urobili MRI mne ju urobit nechcu..Mas take priznaky ze si tak mimo ze sa nedokazes pozerat ludom ani do oci ked sa s nimi rozpravas lebo si taka omamena ale nonstop?