Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer

Príspevok v téme: Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer
edmko125

Vraj vzťahy idú dosť do peňaženky. Mňa by zaujímalo, na koľko to vyjde, mať takú frajerku ...

prvé výdaje by som počítal asi tak do 50€ (ako sú napríklad pozvania na večeru, kino, odvoz autom a podobne). na koľko ma potom vyjde mesačná údržba? koľko do takej priemernej baby treba vraziť aby so mnou chcela žiť? ak nezapočítame svadbu, to ani neplánujem...

baradu

tak si zase povedzme na rovinu, že ani dnešné ženy toho až tak veľa neponúkajú. takže je to celé v rovnováhe. mladí muži sa nesnažia, lebo nie je veľmi o čo.

Realistka023

achjaj chlap ma v zivote ovela viac moznosti zarobit a vzdy ma vyssi plat ako zena. Uz aj ked ma len strednu skolu vie si zarobit aj v zahranici krasne peniaze. Zena sa musi drat studovat vysoku este sa aj starat o deti a domacnost. Muz nema v dnesnej dobe ziadnu zodpovednost ked sa vam zunuje rodina jednoducho odidete do prdele za mladsou a nikto sa nad tym nepozastavuje . Mamicky vas rozmaznali ako keby bolo nieco abnormalne pre vas dnes mat slusnu pracu a kupit byt. Dnes by ste len u mamicky byvali a nechali si varit, prat zehlit a menite robotu kazdy tyzden lebo nikde nevydrzite.

Monika 31

muz ktory nmea auto pracu ani domov vlastny by si nemal hladat partnerku lebo kam a cim by ju pozval na rande ked nema ako nema kde a nema zaco?
Ked by chceli spolu tutu mutu kde by to robili?

baradu

jasné, že to ide do peňazí, ale nikdy som to presne nepočítal. život so ženou je finančne viac náročný ako život bez nej, to je proste fakt, ktorý treba akceptovať.

Mgtow

A ze si muzi nezasluzia deti a rodinu, hovorite akoby to mala byt odmena mat deti. :D :D Deti su len pre zenu poistkou aby mali rentu na zivot a zase nemuseli nic robit ale mat peniaze.

Achjajj

Ach jaj...zeny zeny zeny, vy si tu tak seriete do huby ze to ani nie je mozne. Najprv vykrikujete ake ste samostatne a ze nic od chlapa nepotrebujete... a ked dojde na lamanie chleba tak zrazu chlap musi mat nieco vybudovane, zrazu on sa musi starat, zrazu vam vadi ze byva u mamy, zrazu je problem ze zaraba "len" 500 eur

Hlavne aby ste vy dosli do hotoveho a chlap vam nohy bozkaval a uctieval vas za to ze mate vaginu.

A chlapi su sprosti a pristupuju vam na to..

Rescue84

Ja mám priatelku a mesačne ma vyde nič iba ked potrebuje sem opčas do dvoch mesiacou kredit tak 10 eur nič moc moja priatelka je tu čo som chcel lekárka zachránarka Angelina Vanesa to moja užasna priatelka to čo nás spája je medicna a první pomoc obaja sme zachránari ja prácuju na smluvu pre česku republiku

tarara563

cauteidioti lenze ono je to naozaj aj pravda... ked muz nema nic byva u rodicov nic si nevybudoval ani nenasetril co s takym? Ved to je strateny pripad co si nezasluzi deti ani rodinu Ako sa chce postarat tak ze ju nastahuje k mame? Uz by ste sa mohli spamatat...

cauteidioti

mne je smiesne ako si slovenski muzi po najdeni dobre platenej prace, po kupe bytu a auta nahovaraju ze zrazu ich vsetky zeny chcu kvoli majetku a peniazom a za kazdym rohom vidia zlatokopku.
Pritom si sami zato mozu ze na take nakoniec natrafia lebo samozrejme s peniazmi a postavenim potrebujem mat pri sebe sexi kost ze?
A prave tie sexi koste s postavou a tvarickou modelky su spominane zlatokopky takze muzi ste si sami na vine!!!
Chachachaaaaaa....