Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer

Príspevok v téme: Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer
edmko125

Vraj vzťahy idú dosť do peňaženky. Mňa by zaujímalo, na koľko to vyjde, mať takú frajerku ...

prvé výdaje by som počítal asi tak do 50€ (ako sú napríklad pozvania na večeru, kino, odvoz autom a podobne). na koľko ma potom vyjde mesačná údržba? koľko do takej priemernej baby treba vraziť aby so mnou chcela žiť? ak nezapočítame svadbu, to ani neplánujem...

Aliss

Otocila som sa s touto otazkou na partnera a zacal sa smiat, ci mi ma spocitat tych par kvetov, co mi kupil a tie sladkosti, co mi nosi z dlhych ciest :D Ja som zarabajuca osoba, co by mi mal akoze partner kupovat? Sama si kupujem oblecenie, topanky, knihy, ak ideme niekam na koncert, kupujem si sama lístky, to isté aj letenky, dovolenky platíme na polovicu, domácnosť na polovicu....Ak mi chce urobiť radosť a niečo mi kúpi, ok. Ale nikdy som nezažila a ani zažiť nechcem aby ma partner zásoboval vecami, len preto, že má peniaze a chce sa hrať na "kinga". Môj kamoš rád pred frajerkami ukazoval, že má prachy. "Páči sa ti ten kabát - zoberiem ti ho. Chceš ísť na dovolenku? Ok, zaplatím ti ju". Keď sa s frajerkami rozišiel, vždy im vyčítal, koľko ho stáli a nech vrátia všetky drahé veci späť...........

Pilcuk

mn88, aká dokonalá žena ? Nie je dôvodom toho, že som nemal vzťah to, že práve ženy chcú pána Dokonalého ?

mn88

Pilcuk- a ty vlastne mieniš niekedy zažiť ten prvy bozk,sex a podobne?alebo kde si chceš najst ženu ktora bude pre teba dokonala?ako si to vlastne predstavuješ?

Pilcuk

Samozrejme, prvej trafenej husi došli argumenty, tak sa snaží poprieť mojú existenciu, no uvedomuje si, že mám pravdu.

SofiaElla

Trollko - ty tzv. Pilcuk, a ako to ty vieš, keď vkuse tvrdíš, že si žiadnu ženskú nemal? Buď potom neklam, alebo si dávaj bacha k čomu sa vyjadruješ alebo to, o čom vraj nevieš ani netrolluj.

Pilcuk

SofiaElla, ja nie som žiaden uražlivý muž, ale dnešné ženy si nezaslúžia žiaden rešpekt, nemajú žiadnú hodnotu, minimálne nie väčšiu ako muž (ak si to chcela naznačiť svojim príspevkom). Drvivá väčšina príslušničiek tzv. nežnejšieho pohlavia sa dnes vôbec nevie správať, je vulgárna, nechá sa vydržiavať prachatými chlapmi, striedajú partnerov ako na bežiacom pásse...Takéto niečo si nezaslúži úctu. V dávnejšej minulosti boli takéto ženské ako sú dnes v menšine a jediné čo si vyslúžili bolo napľutie do tváre, nie nebodaj nejakú úctu...

SofiaElla

Ako chlapi, ja nie som žiadna urážlivá ženská, ale trochu kultúry a rešpektu voči ženám by to chcelo.
Žena ťa bude stáť asi v zásade toľko, koľko kapacity už nemá tvoje IQ na pochopenie a zhodnotenie, na čo ťa vlastne potrebuje (využíva).

Qpqpqpq

Ak sa zena diva na to co jej kupis, kam ju pozves, ci vsade za nu zaplatis - ruky prec od takej. Ak sa na to divas ty tak a pocitas si, ze si minul 50 eur za mesiac, lebo si platil kavu, pivo, vino, kino, spocital si si este aj cestu autom, tak si potom nezasluzis zenu, nakolko vztah je o laske, nie o pocitani penazi kolko ta ten mesiac vysiel. V tvojom pripade by bolo najlepsie sa s nou rozist a venovat sa kamaratom na ktorych nemusis minat peniaze, pripadne ostat v detskej izbe a pozerat televizor.