Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer

Príspevok v téme: Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer
edmko125

Vraj vzťahy idú dosť do peňaženky. Mňa by zaujímalo, na koľko to vyjde, mať takú frajerku ...

prvé výdaje by som počítal asi tak do 50€ (ako sú napríklad pozvania na večeru, kino, odvoz autom a podobne). na koľko ma potom vyjde mesačná údržba? koľko do takej priemernej baby treba vraziť aby so mnou chcela žiť? ak nezapočítame svadbu, to ani neplánujem...

PilcukovaSvokra

Dzanett- presne ako uzivatel Pilcuk :D mas pravdu, taki ludia nikdy nebudu stastni a jedine co mozu je to ze sa budu lutovat a vsetku vinu hadzat na okolie :) takych lutujem ja

Dzanett3

Veru tak Aliss, nikto nič nemusime. A ten môj bývalý je preto už bývalý, prehliadala som veľa veci, lebo však zamilovanosť, našťastie som si to včas vsimla a nevydala za zaňho. Ľudia sú rôzni, a myslím že jemu ani nebolo blbé tie peniaze odomna po rozchode pýtať. Tomu sa hovorí bezcharakterný alebo bez chrbtovej kosti. Takí ľudia majú hanbu vyoperovanu ako sa vraví :D bol naštvaný že som ho nechala, ale tak akú budúcnosť s takým mužom? Chudák je a chudákom aj ostane, sám sa len vkuse ľutuje a obviňuje zo svojho nešťastia celé okolie.... Raz tu tuším bola založená aj nejaká téma, ohľadom vracania si veci po rozchode. No ja si myslím že to je hlúposť. Tak ako keby mi daroval niekto nejakú drahsiu vec, Pc, auto a tak. To by som vrátila, lebo by mi to samej nedalo. Ale pýtať zasnubak, alebo vyratuvat za čo som kde koľko minula na vodu a elektrinu? Či za darované oblečenie? Veď už čo by robil chlap s obnosenymi ženskými vecami? Dal by ich máme, sestre? Či novej frajerke? :D

Aliss

Pppccc aha uz rozumiem :) Dzanett, to co bolo za dilina? :D Pytat si za snubak, za nieco, co som sa rozhodol kupit dobrovolne niekomu, koho milujem? Fuh...to je moc. Kamos si bol pytat od byvalky televizor, handry za cca 500 eur, roznu techniku, ktoru jej kupil. Uz toto je moc, ale budiz. No pytat za snubak? :D Niektori ludia su hrozni, ked sa rozidu....To ako sa dokazu ponizit, och. Kym dvaja nie su manzelia, mal by kazdy platit zvlast, na polovicu, alebo v style "raz jeden, raz druhy". Ked si ale vyzaduje zena aby bola vydrziavana a muz to ochotne robi ako trulko len aby dokazal, ze on je ten "mačo", tak........tak ti sa veru nasli...Ale stale je to ich rozhodnutie, nech sa nikto nestazuje, ze to musel robit. Nikto nic nemusi...

pppccc

Aliss,

suvisi to s temou, lebo ty si napisala ako to akoze chodi u vas a ja som napisal, ako to vacsinou chodi inde. Aj casovo to suvisi.Navzuje to dobre na seba.

Kami91

Hej sibalo mi, teraz uz viem, naco si dat pozor resp kde som urobil ja chybu. Ona bola studentka a ja slusne zarabajuci tak som to tak zle nebral a rozmazloval ju a ona si na to zvykla. To az kamos mi musel otvorit oci ale to je na dlhu debatu toto. :) Zrejme ked som tu ako jediny napisal cenu tak vyzeram, ze som vztah kalkuloval ale to vobec neni pravda.

Dzanett3

Súhlas s Aliss, tak by to malo byť, pol na pol, aby sa nik z partnerov necítil byť využívaný ani manipulovany druhou stranou, nebyť "kupovaný" drahymi darcekmi. Jeden môj bývalý po rozchode na mňa prišiel s tým, že mu dlzim okolo 3000e? Ja v šoku, a že skade a prečo a za čo? Tak vymenoval mi od zasnubaku (170e) až po obedy v restikach( platili sme striedavo), vodu čo som u jeho mamky minala na sprchu, ďalej spotrebovanu energiu na varenie(suroviny šli z mojej kapsy):), spotrebiče-fen, tv atď. (čo on míňal u mňa to nebolo nič) :) za zasnubak som mu vrátila peniažky, lebo prsteň som pri sťahovaní stratila. Pýtal ma ešte 500e za prevoz auta ktoré nechal v zahraničí, lebo sa mu tam pokazilo. Lebo vraj kvôli mne kupoval auto. Čo ako mne bolo jedno či má auto či nie, lebo ja som svoje už dávno mala. Lebo vraj mne sa darí a dobre zarábam tak mu mám tie peniaze dať. Tak dúfam že aspoň tých 170e mu pomohlo, no pokiaľ viem, doteraz býva u rodičov. Nadáva na všetko a všetkých, žiadna práca mu nieje dobrá, lebo sa tam treba namakat. A nikdy nemá peniažky, lebo ešte bývalej predomnou bude niekoľko rôčkov splácať hypotéku. No a samozrejme že ona je tá krava, že ho dotlačila do podpísania hypotéky. Casto ho vidím vychádzať z herne, či zo stávkovej kancelárie. Asi skúša šťastie tam. No kto chce kam, pomôžme mu tam. No a povedzte sami, môže sa takému vypočítavemu človeku dariť? Sám sa zamotáva do problémov.

ivobrick

Nie vela. Par euro. Kvet kino ist hore dole alebo ist nieco zjest atdd
Za to, ze ste sprosty, si mozete sami.

300-400-1500eur? Tebe sibe? To ze niekomu platis vsetko na co si zmysli je tvoj problem. Aspon vie ze ti aj nadalej moze skakat po hlave.
Takto sa nechat vyciciavat moze len uplny chudak, kvoli comu vlastne?! Aby si si zaplatil ze niekoho mas?! Aj tak sa na teba vysere po istom case.

Ale ty autor temy mas zrejma nejaky problem ked sa na take veci pytas nie? Mna by to ani nenapadlo.. to si s nikym este nechodil ci ako?

Ja osobne som dokonca taky zmrd, ze odmietam zaplatit za niekoho viac ako 2x v rade ked to nema dovod. Vyvazat v KUSE niekoho mojim autom?! Ak to nema dobry dovod, tak zabudni, chod autobusom alebo peso.

Confess

V podstate nic. S priatelom sme naučení tak ze ked niekam ideme napriklad sa najest- on si plati za seba a ja za seba.

pppcccc

Aliss,

na takej matematike funguje vacsina partneriek. Ze ked od partnera dostavaju, tak to nepocitaju, lebo ved su to len peniaze a a partner nemoze byt lakomec. Ale ak je to naopak, ze ony maju nieco zaplatit, tak to maju spocitane do posledneho centa a roky to partnerovi vycitaju, ze museli nieco zacvakat.