Súhlas s Aliss, tak by to malo byť, pol na pol, aby sa nik z partnerov necítil byť využívaný ani manipulovany druhou stranou, nebyť "kupovaný" drahymi darcekmi. Jeden môj bývalý po rozchode na mňa prišiel s tým, že mu dlzim okolo 3000e? Ja v šoku, a že skade a prečo a za čo? Tak vymenoval mi od zasnubaku (170e) až po obedy v restikach( platili sme striedavo), vodu čo som u jeho mamky minala na sprchu, ďalej spotrebovanu energiu na varenie(suroviny šli z mojej kapsy):), spotrebiče-fen, tv atď. (čo on míňal u mňa to nebolo nič) :) za zasnubak som mu vrátila peniažky, lebo prsteň som pri sťahovaní stratila. Pýtal ma ešte 500e za prevoz auta ktoré nechal v zahraničí, lebo sa mu tam pokazilo. Lebo vraj kvôli mne kupoval auto. Čo ako mne bolo jedno či má auto či nie, lebo ja som svoje už dávno mala. Lebo vraj mne sa darí a dobre zarábam tak mu mám tie peniaze dať. Tak dúfam že aspoň tých 170e mu pomohlo, no pokiaľ viem, doteraz býva u rodičov. Nadáva na všetko a všetkých, žiadna práca mu nieje dobrá, lebo sa tam treba namakat. A nikdy nemá peniažky, lebo ešte bývalej predomnou bude niekoľko rôčkov splácať hypotéku. No a samozrejme že ona je tá krava, že ho dotlačila do podpísania hypotéky. Casto ho vidím vychádzať z herne, či zo stávkovej kancelárie. Asi skúša šťastie tam. No kto chce kam, pomôžme mu tam. No a povedzte sami, môže sa takému vypočítavemu človeku dariť? Sám sa zamotáva do problémov.