Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer

Príspevok v téme: Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer
edmko125

Vraj vzťahy idú dosť do peňaženky. Mňa by zaujímalo, na koľko to vyjde, mať takú frajerku ...

prvé výdaje by som počítal asi tak do 50€ (ako sú napríklad pozvania na večeru, kino, odvoz autom a podobne). na koľko ma potom vyjde mesačná údržba? koľko do takej priemernej baby treba vraziť aby so mnou chcela žiť? ak nezapočítame svadbu, to ani neplánujem...

anomame1

sofia pises ako keby tie uspesne a dobre zarabajuce zeny mali vsetky stastne manzestva :-D tribula palec hore je to tak,.Ked zena dobre zaraba je to ok ked je tak stastna ze zije pre tu karieru ale hovorit ze je to lepsie cesta ako byt zenskou jemnou partnerkou so zmyslom pre rodinu tiez nieje ok. To co dnes vidim a aky je vyber zien az na par rozumnych vynimiek je katastrofa. Feminstky karieristky potetovane zeny ktore stratili zenskost a jemnost. Zeny zabudaju byt zenami .

Tribula

Jedna vec, ze zeny chcu rovnost ale este som ani od jednej nepocul, zeby chcela robit automechnika, smetiara, elektrikara, kurenara, maliara a ine fyzicky narocne zamestnania. Nie zeby nemohli ale ani len nechcu.

pppccc

Sofia Ella,

ved ty ani sama nevies co pises. U muza nechces byt polozka a ma na teba robit a na vyplatnej listine chces byt polozka, aby platili tebe. Tak si uz konecne rozmyslu, ci chces byt rovnopravna , alebo nie.

.

SofiaElla

Janula, žena a muž si nikdy nebudú rovní. Muž (pravdepodobne) nikdy neotehotnie, žene sa zas (pravdepodobne) nikdy nepostaví klitoris a nestratí preto hlavu.
Ale mať obdobné alebo lepšie skúsenosti v obore a zarábať menej len preto, že je to žena, tak to je v treťom tisícročí naozaj diskriminačné.
Hmm, nosiť nohavice a dokázať vymeniť defekt, to by mala byť samozrejmosť pre každého.
A že si chlap nájde druhú, lebo žena je príliš "emancipovana"? Áno, nájde a asi si ju vezme za ženu. Ženu, ktorá mu porodí deti, bude mu verná, bude mu variť, žehliť, prať, upratovať, bude sa starať o jeho blaho. A veľmi isto ju tento muž bude aj podvádzať. Áno, takú ženu si muž veľmi pravdepodobne a rád za ženu vezme. Ale aj tá žena žije a má svoje city a práva.
Emancipácia a feminizmus neznamená, že ženy nie sú ženy alebo, že sú menej ženami ako naivky, znamená to aj to (okrem iného), že sme na tomto svete aj z iného dôvodu ako len na rodenia detí a upratovanie domácnosti. Ženám majú byť poskytnuté rovnaké práva, povinnosti, benefity ako mužom, ak je žena a muž v rovnakom postavení (odbornom, kvalifikačnom, profesionálnom atď).
Je to OT, ale k takýmto príspevkom mám potrebu vyjadriť svoj názor.

Janula45

Lenze zena muzovi nikdy nebude rovna. V niektorych veciach urcite nie. Som zena ale priznavam ze niesom na urcite veci taka dobrra ako muzi. To len dnesne zeny sa musia predbiehat s muzmi chcu zarabat viac ako oni a chcu,,nosit nohavice,, vo vztahu a robit muzske veci . Potom ze si chlap najde druhu babu ked ma taku emancipovanu feministku po svojom boku. Zena ma byt ta jemna krehsia vo vztahu nie druhy manzel. MOzno sa na moj prispevok budete hnevat ale mne je to jedno ked sa nad tym zamyslite je to tak. Ja mam roky krasne manzelstvo lebo to mame zdravo rozdelene :) krasny den :)

kVeci1

ale musite uznat ze existuju muzi ktorym nevadi ze maju za frajerku ci manzelku zenu ktora ich buzeruje, keca im do vsetkeho, rozkazuje im, taha od nich peniaze a ten nasprost*ly muz im rozmaznava tym ze poslusne skace ako psik a takmer vsetko im zacvaka a este ich podporuje aby sli ku kadernicke ci kozmeticke alebo su kupovali drahe handry na seba.
Proste su taki debi*kovia ktori so sebou nechaju manipulovat
Oni to asi potrebuju, mozno mali taku matku ktora takto zila s ich otcom a komandovala vsetkych v rodine.

editor

Ono treba rozlisit zlatokopku od normalnej baby.
Uz na prvy pohlad je zrejme ktora je aka a ked ju zpoznate casom vidite na spravani tiez o co jej ide.
Ak je velka paradnica co ma rada sminky, kozmrticku, kadernicku kozmetiku handry dovolenky topanky a vsrtko to casto kupuje a rozhadzuje prachy prevazne na toto a to stavia do popredia a od vas zobre prachy tak je jasne ze je to zlatokopka.
Normalna baba bude rada ak pojde s vami na obycajny vylet do lesa za mestom, ak budete dvaja sediet len tak a divat sa na hviezdy ci opalovat sa na kupku, normalna baba nestavia do popredia svoj vyzor a nevyhadzuje kazdy mesiac prachy na boty a kabelky ci saty.
Normalna baba je rada ze travi cas s vami nie ze taha prachy z vas.
Normalna baba nerozkazuje vo vztahu co zlatokopky strasne radi robia, radi riadia kam sa pojde , co bude sa robit atd.
Normalna baba vas nebude chciet prerobit na svoj obraz ale budr vas milovat takych aky ste.
Normalna baba sa dlho hlada ale stoji zato.
To vidite v jej ociach ze vas miluje ked je s vami aj na luke nie ze v luxusnej resyike tam budu ziarit oci zlatokopkam ci v butikoch.
Notmalnej babr budu oci ziarit pri sledovani hviezd, pri sedeni pri jazere len preto lebo bude stastna ze vas ma.
Pri takej zabudnete ratat kazdy cent lebo iu budete milovat.

dobreuz

Ale treba si to zobrať tak, že vzťah ide proste do peňazí, či chcete alebo nie a z lásky sa nenajete, ale za peniaze áno, takže treba kalkulovať.

pppccc

editor,

ak tvoj partner pocita na teba kazdy cent, ktory minie na teba, s takym by som sa hned rozisiel, lebo ta berie len ako polozku.
Je ale aj vela takych, co nepocitaju, kolko do nich partner investuje a ani ich to nezaujima, lebo vidia len seba a svoje saty, dovolenky mejkup. To su sebci, od ktorych treba ist co najdalej.