Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer

Príspevok v téme: Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer
edmko125

Vraj vzťahy idú dosť do peňaženky. Mňa by zaujímalo, na koľko to vyjde, mať takú frajerku ...

prvé výdaje by som počítal asi tak do 50€ (ako sú napríklad pozvania na večeru, kino, odvoz autom a podobne). na koľko ma potom vyjde mesačná údržba? koľko do takej priemernej baby treba vraziť aby so mnou chcela žiť? ak nezapočítame svadbu, to ani neplánujem...

pppccc

A preco by si nemal pocitat vydavky na nu? Ved to su zaklady ekonomickeho vzdelania, vediet si spocitat prijmy a vydavky. Z romantiky sa predsa clovek nenaje. Urcite si to pocitaj , lebo aj sem chodi kopa zien, co by len brali , brali a nic do vztahu neinvestovali. A o tom je predsa partnerstvo. Nikto si nehlada takeho partnera, co by ho financne, alebo psychicky zruinoval.

SofiaElla

lindus, to je ok, že si v nemom úžase, ale prečo si v nemom úžase? Niekomu konkrétnemu si touto informáciou pomohla? Sorry za OT, ale reagujem tiež na tvoj OT (off topic).

Taberia

S takým človekom ako si ty žiadna normálna žena nikdy nebude chcieť byť, ani keby si do nej investoval celý majetok. Ešte ju ani nemáš, a už na ňu pozeráš ako na nejakú položku vo svojich výdavkoch. Tie normálne, priemerné ženy nie sú "finančne náročné", ale zato vyžadujú svadbu, rodinu, čo ty nechceš. A nejaká zlatokopka ti o svadbu ani nebude stáť, zato ťa vyjde poriadne draho a ak budeš mať smolu, tak aspoň ďalších 18 rokov si môžeš viesť to svoje účtovníctvo, lebo budeš musieť vrážať aj do decka :D. Takže si dobre rozmysli, či niečo také vôbec chceš.

lubby

to si fakt niekto toto pocita? :D :D :D zase som raz zostala mimoriadne prekvapena...ved si sam spocitaj co by si jej chcel kupit, co chces aby si hradila sama a podobne...ale neviem o tom, ze by sa to dalo takto naplanovat, ze kolko by si dal do priatelky penazi...

Vyzivovacka

Mna pride ten moj sikovnik na 500EUR mesacne, kedze si ani nevie zaplatit najomne. A o spolocnych vecerach a vyletoch radsej pomlcim!!!

pppccc

lisiacica,

to si asi zle precitala. On berie frajerku, ako zenu , ale pyta sa ake vydavky su s nou spojene. Pretoze chce rovnocenny vztah po vsetkych strankach a nie na nu robit a doplacat po ekonomickej stranke.

chujusmaximus

Pri všetkej skromnosti to u mňa bývalo +-200 euro/mesiac, s tým že priateľka z jej pohľadu platila 50/50, ale reálne to bolo 2/3 muž a 1/3 výdavkov žena. Výlety, káva, obed, benzín, cestovné, darčeky a pri normálnej babe. Ak muž zarába menej, tak mať vzťah môže byť pre luxus. 200eur/mesiac nie je veľa, ak budete randiť, tak ako je to dnes bežné 10-15-20 rokov vo výsledku je to suma do 50 tis a za to už môžete mať chatu.

pppccc

lisiacica,

a to ako sa da pozerat na zenu, ako polozku vo vydavkoch? Zena je zena a vydavky su vydavky. Zena je clovek a vydavok je ekonomicky pojem. Mala by si si vsimnut ten rozdiel.