Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer

Príspevok v téme: Na koľko vás mesačne vyjde frajerka/frajer
edmko125

Vraj vzťahy idú dosť do peňaženky. Mňa by zaujímalo, na koľko to vyjde, mať takú frajerku ...

prvé výdaje by som počítal asi tak do 50€ (ako sú napríklad pozvania na večeru, kino, odvoz autom a podobne). na koľko ma potom vyjde mesačná údržba? koľko do takej priemernej baby treba vraziť aby so mnou chcela žiť? ak nezapočítame svadbu, to ani neplánujem...

editor

Taaaak ako vidim kam ten svet speje
PRAVA LASKA sa z tohto sveta nacisto pominula ked uz v laske ratate kazdy cent a uctujete si vydavky na partnera...
Smutneeeee az na zaplakanie aky sebecki ludia v 21 storoci to ziju.
Kde sa podela prava nefalsovana nesebecka milujuca obetava laska?????.
Uplne aa stratila z ludi?
Uz nedokazeme milovat druhu osobu aby sa nam do toho neplietli prachy?
Ved ked milujem kupim jej ci jemu kvety len tak pre radost lebo OnOna je...existuje.
Kupim jej cokoladu, pozvem ju na obed lebo som rad/rada ze ho/ju mam.
Ak do toho pletiete prachy prava laska tam nema miesto.
Kde sa podela laska zo sheakeaperovych diel?

chujusmaximus

@Taberia - píšem o normálnych babách, teda vo vzťahu žiaden sex, svadba atď. Aj ju stojí vzťah a nie málo a stojí to aj muža. Spoločne 200-300 eur/mesiac je minimum.
Pozor, zlatokopky sú často aj nenápadné, priemerne vyzerajúce baby, len sa im dostalo nevhodnej výchovy od rodičov. Zlatokopka môže byť aj tuctové žieňa, ktorá nevie nič o živote, manipulovala rodičmi a oni plnili všetky jej rozmary ... tam vzťah stojí násobne viac ako vzťah so štandard ženou.

chujusmaximus

Ja si evidujem všetko, aj to koľko "stojí" dieťa resp. výdavky na neho.
Sledujem tým len to, aby som mal prehľad a nemal zbytočné výdavky.
Manželka si nič neeviduje, ale vždy všetko do špety minula a nekúpila nič veľké. Je fajn byť takto nad vecou, neriešiť peniaze, len musí byť aj ten druhý čo ich bude riešiť, čo vie našetriť.
@Mrauka - ženy vedia investovať do citov a do upratovania, do iných oblastí sa nehrnú. Žiaľ muž z týchto dvoch oblastí nemá prakticky nič.

SofiaElla

Mrauka, to je jasné. Už len celá téma "zhovaďuje" normálne ženy. Buď chce chlap zlatokopky, ale to naozaj neviem, koľko ho budú finančne stáť, alebo ženu, ktorá pracuje a zarába. Záleží predsa od skúseností, vzdelania, praxe, na SK vraj - a bohužiaľ - aj od pohlavia, koľko dostane. Ale ženy majú svoj mozog, sú plne svojprávne, dokážu, a na určitých pozíciách zarábajú viac. Dokážu dokonca založiť a úspešne viesť firmu.
A teraz si opätovne zober pôvodnú otázku: koľko ma bude stáť žena?? Toto by sa normálny človek ani nemal pýtať.

Mrauka

Psychicky zruinovat moze aj snaha uspokojit partnerove nerealne poziadavky na rovnocenny vztah. Rovnocenny vztah nie je rovnocenny, len z hladiska financii, ale aj citov, sexu, domacich prac atd. Vzdy jeden taha za kratsi koniec v niektorej zo spominanych, tak sa to snazi vyvazit inde.

SofiaElla

pppccc, predtým si tvrdil, že žena je rovnocenný človek, nie výdavok. Teraz ju zas berieš ako výdavok, lebo ju treba zrátať. Ty si tuším pilcuk, lebo nikoho tak bl..ho okrem neho som nečítala.