FillipC a Defcon - palec hore.
Podla mna kazda normalna zena sa bude snazit zapojit do vztahu podla jej moznosti a bud natrafi na chlapa az chlapa-zlatokopa alebo Chlapa.
Ja som si sice vo vztahu za seba vzdy platila, alebo sme isli metodou raz on - raz ja, ale uprimne poviem, ze boli i casy, ked uz som to financne musela riesit vytiahnutim dlhorocne setrenych uspor, nakolko ex mal podla mna uz dost nakladny sposob zivota, kt. som ja nepotrebovala, ale teda aby sme boli spolu, tak som to akceptovala, a ako egoistovi mu samozrejme nedochadzalo mnoho veci, cize ani to ked som v tom case nemala peniaze na ustavicne platenie listkov do kina a jedenie vonku (ja som to dokonca riesila tym, ze on sa teda isiel najest do "stankov a restik" v obchodnych centrach a ja som si odbiehala kupit nejake pecivo do potravin, alebo som sa najedla doma), ale tak nastastie uz je to za mnou. A preto Chlap, kt. vie co sa patri, ma u mna vzdy navrch. A to viem, ze moja povaha mi nedovoli sa nechat vydrziavat. Ale je pekne, ked Chlap vie pozvat svoju priatelku a chce jej spravit radost, prekvapi ju bez toho, aby sa ocakavalo a teraz je rad na tebe, ved ja som platil naposledy.