Aky typ odstavovaca

rozmaria83

ja mam hurom Hurom H200, je super lebo netreba cistit sitko, snekovy , ulpne sucha drt ostava, mam ho od vitarian. sk

9titinka5

ked odstavovac tak urcite snekovy, v obycajnych ostava vela stavy v drti, ja mam hurom a som spokojna, dobre sa aj umyva
www.youtube.com

sibierina

no samija za mna ti mozem povedat, ze mat doma taky ten maly gril, ze mozes na nom grilovat aj doma, bez ohladu na to ake je pocasie, tak to je ozaj dobra vec, to teda bez neho si neviem predstavit kuchynu a bez kuchynskeho robota, to su take moje dve srdcovky, kavovar ten neratam, lebo to je pre mna samozrejmost :D

samija

sibierina a mas aj nejake spotrebice, akoze myslim nejake vychytavky, co by si niekedy mozno ani nepovedala, ze sa ti siknu? :)

Zoe27

Klamira tak podla mna je to normalne, ze asi kazdy den nejdes do nejakeho elektro obchodu vseobecne a nedonesies domov mixer alebo hocico. A uz ste teda ten odstavovac boli kupit?

klamira

Tak neviem ved kazdy si vybera a nakupuje podla seba tak my sme taky ze ked uz sa aj bavime o spotrebicoch tak spolu kupujeme.

sibierina

klamira to akoze ho musi muz schvalit, ci ako mam tomu rozumiet? u nas ked ide o kuchynu, o spotrebice do nej, ci uz velke alebo male, tak proste to je moja parketa, ja akurat tak muzovi poviem, ze co to stalo, ale ostatne veci nechava na mne, jedine ked v niecom sa neviem vyznat, tak sa ho opytam :)

klamira

Zoe27 ale ved uz som konecne aj ja vybehla po praci do predajne a jeden som si vyhliadla :) Len som ho este nekupila lebo ho manzel nevidel ze ak by nahodou chapes :)

Zoe27

Klamira to sa podľa mňa už nemôže stať pri takýchto moderných odšťavovačoch že by si polku neopracovanú hodila do koša.

janulienocka2

Janicka to by bola škoda, keby niečo zostalo. To potom by nebol dobrý akože efektívny odšťavovač. Ja mám z Planea už nejaký ten piatok a teda ako príde leto, že máme ovocia a ovocia na záhrade, tak kadejaké šťavy si robíme. Je to aj zdraviu veľmi prospešné.