Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap bez auta

Príspevok v téme: Chlap bez auta
BezAuta

Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem

Kontr0lor

Nevidím dôvod prečo mať auto ak ho nepotrebujem. Len aby som ho mal?

Treba si uvedomiť že na Slovensku je auto stále luxus a nie je potrebné ho vlastniť.

Noelinka

Budes mu platit za Benzin? Vela dievcat zien chce mat chlapa s autom radi by sa viedli v jeho aute ale viete ze auto nejazdi ani vzduchom abi s vodou? Uz si sa nad tym zamyslela? A vies co? Nie nevadilo by mi keby nemal auto a moj tiez nema ani vodicak keby aj chcel. Ale ja ho aj tak milujem a rešpektujem takeho aky je. Ja mam auto lebo potrebujem kvôli praci. Vies to auto nie je az take dolezite vo vztahu. Ty budes s tym chlapom nie s jeho auto ci?

Omen

Čo by som si pomyslela? Mala by som si niečo pomyslieť? : D Ak by ma to zaujímalo, spýtala by som sa ho. Bo myslieť si je jedna vec a vedieť druhá vec. Nevidím na tom nič čudné, ani žiaden problém. Nevadilo by mi to. Či by som si dokázala predstaviť vzťah s takým mužom? Prečo nie?! Veď ten vzťah by som mala s MUŽOM, nie s jeho autom. A vôbec, takáto dochádzka do práce o človeku veľa vypovedá a svet z bicykla vyzerá inak...

simiona

Nuž mne bolo vždy jedno, či má muž auto či nie.

Ale je zaujímavé, že keď som niekomu povedala, že mám frajera, väčšinou prvá otázka bola: "A má auto? Uf, to je dobre, ak ma." Chápete? Nie, či je ku mne dobrý a pod.

A keď mám povedať za seba, mňa šoférovanie ani neláka. Hlavne keď vidím, akí kaskadéri jazdia po cestách.

ivobrick

Tak si sa jej mal spytat TY, ci ma auto.
Nie kazdy ma ku tomu vztah.

To zjavne vypoveda aj o kvalite zeny ked od teba pozaduje istu vec, pritom ona sama ju nema alebo nezvlada. Podla mna vykasli sa nanu. Pretoze v buducnosti by si jej robil len poskoka. To nieje rovnocenny partner pre teba.