Chlap bez auta

Príspevok v téme: Chlap bez auta
BezAuta

Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem

Mrauka

Jezis neocakavam. Na vaze na biku nas chlapci vozili v puberte.
Myslis, ze chlap bez auta bude lepsi partner ako chlap s autom? Mne pride zas chore, aby si to niekto myslel.

penny5

Samozrejme, každý má to právo si vybrať partnera podľa svojich kritérií, ja len apelujem na to, že sa nečudujte drahé ženy, že muži sú potom znechutení z randenia prípadne im pretečú vo vzťahu nervy. A vo svojom okolí mám takých prípadov viacero.
Inak, robíš si srandu, že ako nás zvezie muž z rande domov? Alebo ako naň príde?? To vážne? Aj keby došiel na korčuliach. A to fakt očakávaš od chlapa, že ťa má odviezť autom domov? ...prepáč, ale tvoje hodnoty sú trošku mimo

mamarta2

-podla mna ak mas k tomu takyto pristup tak si toho chlapa ani nezasluzis, prepac. proste vztah by isto nemal byt zalozeny na tom, ze chlap ma alebo nema auto-

Mrauka

Tak hadam kazdy ma pravo si vyberat partnera podla coho chce a nebude si ho vyberat podla toho, co chcu druhi, ci?
A tiez si asi nebudeme vyberat partnera vsetci podla nejakych rovnakych pravidiel, ktore niekto urci, lebo si mysli, ze su najlepsie.
No ked ti tak 40 rocny chlap dojde na rande na biku, ci kolobezke, je to divne. Co ta zvezie na vaze? Vsak uz nie sme deti, aspon poniektori teda.

penny5

Mrauka ja by som tak opľula aj muža za taký názor :) Je to neskutočné podľa čoho si či muž alebo žena vedia vyberať partnera...prípadne ho neskôr kritizovať...

Mrauka

Ja neviem preco niektore zeny nedokazu vyjadrit svoj nazor bez toho, aby si nenechali prilezitost oplut ine zeny s inym nazorom a robit sa lepsie a carovne.
Komu to nevadi ok, komu vadi snad jeho vec.

BezAuta

Mrauka ja nechodim na biku v leginach, ale v normalnych kratkych nohaviciach, tie leginy tiez nemam rad.
Pisal som jej to preto lebo na to jednoducho prisla rec, myslel som si, ze jej to bude vadit a tak sa aj stalo. Ale ako som pisal tam bola vacsia vzdialenost medzi nami, takze tam uz asi treba auto.

harpera: o zivotne prostredie mi az tak nejde, predsa len to, ze ja nechodim autom az tak zivotne prostredie nezlepsi. Nechcem ho lebo ho nepotrebujem... vodicak som robil az neskor, nie v 18 a cele to soferovanie mi prislo take chaoticke, kazdy sa vsade len ponahla. Na biku si trochu zasportujem a prevetram sa ked uz som cely den zavrety v kancli. A ked idem okolo kolony a obehujem auta, tak sa len pousmejem :))

Co sa tyka financnej stranky, auto je jedna z najhorsich investicii, lebo vyjdes von z obchodu a uz je polka ceny dole. Radsej by som investoval do nehnutelnosti a pod.

penny5

Pánečku toto sú mi čo za sprosté názory milé dámy? Ja sa prestávam niektorým mužom čudovať, že vás buď nechajú alebo si už ženskú hľadať nechcú.
Samozrejme, že auto je v dnešnej dobe potrebné, hlavne ak sú malé deti, ale nikdy by som partnera do auta alebo vodičáku nenútila ak by to sám nechcel. Niekto k tomu vzťah nemá, niekto má strach niekto má inšie dôvody prečo auto nie, to preto je chlap dačo menej? Či to len vy ste také pohodlné a žiadate to od muža len aby vozil vaše lenivé rite ak to mám tak sprosto povedať? Tak si kúpte auto vy nie?
Aj keby boli deti a auto by nebolo, hocijak by som sa zariadila. Ja sama nemám vodičák, bojím sa, možno časom ked prídu deti ale túto možnosť zvážim, ale zatiaľ mi plne vyhovuje MHD alebo vlaky a podobne.
Ak toto je merítko kvality muža, tak je to vážne bieda s vami podaktorými

BicyGel

Mrauka teda zila som v BE kde sa jazdi na biku a nikto nenosi cyklisticke oblecko a toboz nie do roboty. A na Slovensku to vidim len u muzov co jazdia dlhe trate. Ale do roboty si nikto nedava cyklisticke veci....