Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem
Chlap bez auta
Fuha, nechce sa mi verit, ake stredoveke nazory tu citam - ze auto patri k chlapovi, atd. - zobudte sa, ludia a pouzite mozog pred tym, ako nieco napisete :). Ja ani moj partner nemame auto, partner dokonca ani vodicak. A nechyba nam. V minulosti sme auto mali, ale vtedy sme ho potrebovali hlavne na presun do prace. Momentalne nam auto netreba - nakupy spravime aj bez neho, prejdeme sa peso. Ja si hlavne uzivam, ze nemusim riesit servis, prezuvanie, atd. Ine to bude, ked uz budu deti, vtedy auto bude znova potrebne.
poznám viacerých mužov okolo tridsiatky, ktorí nemajú auto, ale priateľku majú (jeden je už aj ženatý :-) ). môj priateľ tiež nemá auto a nikdy mi to nevadilo. na druhej strane, ja som nedávno "zdedila" staršie rodinné a je super, že teraz môžeme chodiť na výlety aj tam, kam je problém sa dostať autobusom či vlakom, alebo keď sme sa sťahovali, tak sme si tiež pochvaľovali, že to máme ako poprevážať. inak to auto až tak často nevyužívame, po meste chodíme najčastejšie pešo, takže by sme sa bez neho zaobišli, ale s ním je to lepšie. určite by som ale nechcela byť bez auta, keď už budeme mať deti, alebo ísť do pôrodnice na MHD a podobne :D to sa dá ale riešiť kúpou spoločného auta, nie je vôbec nutné, aby ho muž mal, aj keď je sám a nepotrebuje ho
Podľa mňa to nevadí, aspoň si vyberieš niekoho kto nebude len pozerať na majetok :). A ak by chcela tá žena auto, tak by si ho mahla kúpiť aj sama :D
@Nechapemludi zasa si uvedom, ze nie kazdy si dava automaticky k veceri flasu ako ty. A vobec, preco by mali ist dvaja na veceru spolu? Kazdy tam predsa moze prist svojim autom, alebo na kolobezke. Je to celkom ich vec a vobec to nesuvisi s nejakym autom.
Ja nechapem v akom svete to zijem, ked tu si kazdy musi vydrziavat auto, aby sa mohol dostat do nejakej restauracie! Sa ZAMYSLI NAD TYMTO. Aj tak pochybujem, ze si moje slova vobec pochopila.
Erikka ty si riadna ..... My sme s chlapom nikdy nesli autom do restiky. To by sme si nemohli objednat flasu vina. Ale vidim ze pre niektore je dolezitejsie sa priviezt a odviezt ako stravit s clovekom cas, trebars aj po ceste na zastavku :) Mas prevratene hodnoty. To ze prave nema auto neznamena ze si ho nekupi ak bude treba. Pre mna je niktos ten co len nasleduje stado lebo treba.
Ivo podľa mňa:
Buď klame, alebo už dávno vycítila že to nové auto máš (ženy na to majú radar), alebo možno je jej to fakt jedno :)
Je jej to jedno ci mam ci nemam auto.
Takze si nemal pravdu br4nko.
Na vasom mieste chlapy by som neriesil vobec ziadny vztah, pokial mate s toho depku ze auto nemate a uz vobec nie ked si dava niekto podmienky. Malo by to byt o kompromise Vas dvoch.
Na taku neschopnu lopatu ako je Erikka, co sa nedokaze naucit pravidla atd. by som sa ani nepozrel, nieto este rozmyslat ci o nu oprem bycikel.
Erriikka, ak chlap to auto vynašiel, tak k nemu prosto patrí. ... v opacnom prípade by si do neho nemal sadať. Nie je to tiež vychvaľovanie sa a machrovanie s cudzím "perím"....???!!! Táto civilizácia je choráááá.
Erriikka, v kurze je najmä borovička... Ale poviem ti úprimne, že nevidím nijakú výhodu v tom, že niekto má auto a že teda nemal by preto piť.
Erika: ja mam dobru nemanualnu pracu, zarabam nadpriemerne, mam vysokoskolske vzdelanie, pijem len pivo obcas a auto nemam, ani nechcem dokial mi ho fakt nebude treba kvoli rodine. Problem je, s kym tu rodinu zalozit??