Chlap bez auta

Príspevok v téme: Chlap bez auta
BezAuta

Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem

svetlinka

a preco nie? ved na takom chlapovi nic nie je! prave ze mne by sa to este aj pacilo, ze sa snazi sportovat a ze nemina peniaze na to, co surne nepotrebuje!

svetlinka

a preco nie? ved na takom chlapovi nic nie je! prave ze mne by sa to este aj pacilo, ze sa snazi sportovat a ze nemina peniaze na to, co surne nepotrebuje!

Confess

Chcela ale ja by som auto mala rozhodne ci by on chcel alebo nie. Bez auta je zivot proste tazsi, s autom mozes ist kedykolvek a kdekolvek chces a nie cakat na autobus ktory ani ist uz nemusi alebo cakat ja vlak ktory meska dve hodiny. Takze ak by sa dokazal on zmierit s tym ze ja mam auto a aj by som mala za kazdu cenu, hoci aj skodovku, tak potom nevidim problem byt s takym chlapom.

harpera

Akoze vazne? A co ked mu proste zalezi co ja viem na zivotnom prostredi tak miesto auta chodi mhd alebo pesi alebo ako. A co? Ved je to kazdeho vec. Stale nie sme v takej dobe, ze by vsetci museli mat auto. Podla mna je vacsie frajerstvo ked si to auto moze dovolit ale z nejakeho svojho dovodu ho nechce, nie je pohodlny a len tak si nevyvaza vsade rit ako velky cavo ako ked niekto na to auto nema ale kupi si audinku lebo chce machrovat a potom tankuje za 10 euro

Mrauka

Viacere tu pisali, ze ked ho nepotrebuhes tak ho nemaj.
Bez urazky, ale ked vidim chlapa na biku v obtiahnutych leginkach, ze sa mu vajcia rysuju, tak ma strasie. Je to strasne antisexy. Ano, chlap s autom vyzera proste muzne.
A naco nejakej zene pises, ci mas auto, alebo nie? Ci si hned zdelujete majetkove pomery?

Aliss

Auto, za prve, vo verejnej diskusii si budem trepat co chcem :) Za druhe, pisem konkretne k danej teme, nikde netvrdim, ze to myslim na vsetky zeny sveta. A za tretie, ak sa to teba dotklo, moj problem to nie je predsa :)

strakino

ono nie kazdy je za dopravu autom. nepoviem, ze je to nejake divno, no je potrebne. na bezny zivot mozno ani nie, no ludia dost teraz cestuju a ja som celkom za taky zivot, nemam co sadnem do auta a niekam ideme. to by mi asi chybalo

Auto

Aliss-to co tu trepes? Ake peniaze majetky? Preco tu ides zhadzovat vsetky zeny? Mas pocit ze vsetky predosle komentare pisali zlatopky ktorym nezalezi na nicom inom len na aute?Mne je uplne fuk ci ma chlap iphone alebo facebook, ci ma feldu alebo audinu. Auto ma cloveku zjednodusit zivot. Ked sa niekomu neoplati kupovat auto lebo byva v meste, vsetko ma blizko, necestuje daleko je to jeho vec. Ale nie kazdy pojde na pohotovost na taxiku alebo mhdeckou, nebude tahat velke nakupy v autobuse, deti a pod. Kazdy si moze vyjadrit svoj nazor slusne. A pre nejakeho Pilcuka: tebe niekto plati za to ze v kazdej diskusii nadavas na zeny alebo sa stazujes? Uz musis byt multimilionar

BezAuta

Raz som si pisal s jednou zenou a ked som sa zmienil, ze nemam auto a vsade chodim len na biku/pesi tak zrazu ticho, prestala pisat. Ale tam bol aj ten problem, ze bola medzi nami vacsia vzdialenost, takze by stale musel niekto z nas dochadzat busom/vlakom. Uznavam, ze niekedy to auto moze byt uzitocne, ale proste v sucasnej dobe mi ho netreba a nechcem si ho kupovat len preto aby som mohol "balit baby". Casto pocuvam aj od kamaratov, ze vozia zeny autom uz na prvom rande. No neviem ako by sa zachovali ku mne keby som sa zmienil, ze nemam auto. Oni podla toho sudia cely majetok a postavenie muza co je blbost podla mna.

Aliss

BezAuta, aha, toto pise chlap :D A realne ti aj dala nejaka zena pocitit, ze je to problem? Jasne, ze ak ma par deti, vtedy je auto velmi vitane v rodine. Ale ak je clovek sam, resp. iba s partnerom a skutocne ho nema kam vyuzit, tak niet o com. Kym som zila doma, mala som k dispozicii auto kedykolvek. Aj napriek tomu som chodila busom, pokial som sa extremne neponahlala. Lebo v buse som si pripravila pracu na dalsi den, oddychla som si, vybavila emaily atd. Snad ale nestretnes zenu, ktora by ta odmietla kvoli autu....