Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem
Chlap bez auta
No neviem, kedysi som tak bola a neriesila som to. Ale teraz, ked mame uz viac povinnosti, nakupy a podobne, tak si to neviem predstavit tahat autobusom. :D Ideme na velky nakup a desat tasiek autobusom, do toho jeden velky melon na plece. Alebo ideme si kupit nejake kvety a podobne a mame problem sa pomestit v aute. Uz si to fakt realne neviem predstavit, pri spolocnej domacnosti. Chcete nieco rekonstruovat, prebehnut ceny v jednotlivych obchodoch a vsade chodit busom je vcelku komplikovane. Ked som byvala sama a moj nakup sa rovnal jednej igelitke a kabelke, tak to bolo v pohode. A je mi maximalne jedno ake auto mame, len nech ho mame. A to pisem len o praktickych veciach a kde su este vylety a podobne.
A ludia co tu pisu o zlatokopectve, nechapem, auto nema hodnotu pol miliona eur pre boha, kupite si auto aj za 2 tisicky.
Pokial sa jedna o pohlad zeny tak muz samozrejme musi mat auto. Dnes sa s vami uz ani 15-rocna nebude bavit pokial nemate auto. A to minimalne nejaku premiovku, starsie auto to je ako keby si nemal ziadne.
Dokonca si dovolim tvrdit ze ak by si vacsina zien mala vybrat medzi chlapom co ma drahe auto a byva u mamy alebo chlapom co ma vlastny byt a je bez auta, tak si vyberie toho s autom. Lebo jednoducho s cim by sa prisla pochvalit kamaratkam, s autobusom ?
..takeho chlapa asi ani nepoznam..
Vlastniť auto je nákladná luxusná záležitosť, je na tom postavený celý priemysel - nie automobilový, vlastnenie auta sa ospravedlňuje tým, že však máme deti=ako máme byť bez auta???a v prípade mužov mám taký dojem, ide priamo o to, že dotyčný majú komplexy, že nevlastnia auto, to je ako učiť sa pracovať s PC bez PC.... takže príčinou všetkého sú nejaké súkromné komplexy nejakých indivíduí... inak je to stále veľmi luxusná záležitosť vlastniť auto, treba na to MAŤ.
niektoré ženy prevažne na to pozerajú a to je celkom kameňom úrazu
Nevidím na tom nič zlé, že nemá auto. Či to sa v dnešnej dobe prihliada iba na to či auto má alebo nie ?
Vlastniť automobil vo veľkých mestách, kde je spoľahlivá mhd už je skôr na príťaž. V malých mestách a na dedine je to asi nutnosť. Inak ak si spokojný aj bez auta a nepotrebuješ ho k životu, tak je to tvoja vec a na názory žien sa vykašli. V prípadnom vzťahu ak bude tvoja partnerka požadovať auto, môžeto ho financovať 50/50, prípadne nech si ho kúpi sama. V dobe emancipácie žien nevidím v tomto problém...
auto ako cieľ a zmysel života - yes, ani 5 rokov nevydrží, potom treba nové, atd., len keby tí smradi nepili krv slušným luďom!!!
Ale jedna vec je istá, lepšie žiadne auto ako stará herka. :D
ivobrick ona sa ma to nepytala, ja som jej to sam napisal, lebo bola okolo toho reč. Ja z nej nechcem robiť nejaku zlu, inač bola v pohode, len mi to prišlo čudne, že sa potom už neozvala...
simiona: presne tak, niektorí to auto moc riešia, jak keby to bola najhlavnejšie vec na svete