Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem
Chlap bez auta
Ja som muž a písal som vlastne o sebe :D Nemám auto a ani mi ho netreba, ale vela zenam by to asi vadilo. Aliss vdaka za nazor, ty si velmi rozumná, chcel by som takú ako ty :D
A potom muzi tvrdia, ze nam zenam ide len o peniaze a majetky....No bodaj by nie, ak sa stretavaju s podobnymi nazormi. Pokial ma clovek logicke vysvetlenie, preco mu auto netreba, tak naco si ho ma kupovat? Lebo sa to ma? Lebo to tak maju vsetci? Lebo chlap bez auta je menej ako chlap s autom? Toto je skoro to iste, ako ked robili vyskum, ci zenu zaujme muz bez iphonu a bez facebooku. Vo vela vela pripadoch to mohol byt najlepsi, najkrajsi chlap, ak nemal iphon a facebook, zeny ho odmietali.....Nebudem sa vyjadrovat na adresu tych zien, je to vsak ohromne smutne a snazim sa vedome odstrihnut od ludi, ktorych doba takto pohltila...brrrr. Uvedom si, co konkretne ti vadi na tom, ze nema auto. Skusim hadat - nebude ta vozit kade tade. Nepride po teba na rande, nepride o polnoci az si to zazelas, nebude v pohotovosti, na nakup sa pojde peso/bikom alebo mestskou, to bude koniec sveta, co? :D Ak takto uvazujes o niekom, s kym by ti mohlo byt naozaj dobre, radsej prestan uvazovat...Radsej ho nechaj tak a hladaj si teda niekoho s...autom...Ja by som si hladala, nebyt zadana, niekoho s rozumom, ale tak kazdemu co jeho je :)
Pribrzdene slovenske kravy.
Ja tiez nemam auto. Naco by mi bolo ?
Som na cestach 250 dni za rok a naozaj sukromne auto je to posledne po com tuzim. Este aj infarkt by som chytil radsej ako ist si kupit vlastne auto. Ked som doma a potrebujem auto, tak si vezmem sluzobne a ked nie je prave k dispo, tak beriem taxi, prip auto z pozicovne..
Zero problem.
moj priatel nema auto :) sme spolu dva roky a na zaciatku vztahu bol este aj nezamestnany :) auto nam zatial netreba, mozno v buducnosti ked budu deticky :)
Samozrejme, že ženám neprekáža, ak je muž bez auta. Veď dnešné ženy sú emancipované a dokážu si na auto zarobiť samé, nepotrebujú na to muža. Pre ženy je skutočne dôležité, aby mal muž dobré srdce, charakter, čo tam po aute... Haha, srandujem...
No mne by to urcite vadilo. Porovnavat vlastne auto s autobusom je sto a jedno. Jasne ze mu to vyhovuje ked ma blizko robotu ale niet na to, ked niekam surne potrebujes ist a len sadnes do auta. Samozrejme ze auto ide do penazi ale mozes ist kam chces, kedy chces a nemusis sa spoliehat na prepotene autobusy a vlaky
Asi ho teraz nepotrebuje. Vo velkom meste je to aj zbytocnost, lebo sa rychlejsie presuvas bikom, ci MHD + problem s parkovanim.
To auto k chlapovi tak nejak patri.
Mne by skor prisiel divny chlap, ktory by ani v pokrocilom veku nemal vodicak.
na začiatku áno, ale skôr či neskôr by ste si to auto aj tak museli zaobstarať (ak by ste sa zobrali a mali deti)
Teda pytam sa ci mas auto ked to pisala nejaka zena ktora sa pyta.... ak sa pyta dotycny o ktorom je to pisane tak tu otazku ignoruj