Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem
Chlap bez auta
ja ked som sa spoznala s mojim tiez nemal auto a nejak mi to nevadilo. casom si ho kupil ale z vlastnej iniciativy :D :D
Co podedil? To mi pripomína švagrovú, aj ona mi vyčítala, že " V tvojom veku už som bývala vo svojom, čo sa nesnažíš trochu" ale že ona zdedila 90tis € to už akosi zabudla spomenúť. :D
Preco by si mal clovek brat hned hypoteku na byvanie? Moj frajer hned ako skoncil strednu utekal z domu do vlastneho. Hned si nasiel byt a nemal plat ani 600 €. Teraz ma byt, auto a bez ziadnej pozicky ale nie kazdemu sa to tak podari
Ja neviem v jakych kruhoch vy sa pohybujete, ale ja take zeny, co hladia na to, ze ake mas auto ani nepoznam.
To bezauto: Podla mna to je lepsie riesenie tiez, ako vyhadzovat peniaze do luftu, len aby som byval sam. Ked mas moznost byvat s rodicmi a si sam, tak je to v pohode. Radsej si odkladat a ked si najdes stabilneho partnera, spolu sa mozte pustit do zmien. V dnesnej dobe, pri abnormalne cene nehnutelnosti, si neviem predstavit, zeby sa clovek sam pustal do hypoteky, len preto aby mal status "byvam sam" a pritom ledva prezije mesiac. Mam taku kamosku, co pracuje vo fabrike a zobrala si hypoteku a muzi zit neskutocne skromne aby to utiahla. A to ma len malicku garzonku, lenze ona mala zlych rodicov, tam ina moznost nebola. Ale je to krute no, keby boli dvaja, bolo by to lahsie.
Auto: ved keby sme spolu chceli byvat tak si asi zariadime spolocne byvanie nie?? Ale naco mam platit niekomu za stary smradlavy byt, ked mame velky dom a niekolko volnych izieb v nom? Ty si asi typicka zena co absoltne nerozmysla a chyba jej elementarna logika.
Bezauta- to akoze ty sa cudujes ze zeny od teba utekaju ked im povies ze byvas s rodicmi? Typicki chlapi. Pri maminke by dokonca zivota chceli byvat. Ze naco by si minal peniaze na najom...a naco si utieras rit ked sa zas vyseres?? Na to aby si sa osamostatnil ako dospely clovek a nasiel si nejaku zensku. Ziadna nebude byvat s tebu a s tvojimi rodicmi pod jednou strechou dlhodobo. Jedine taka zufalkyna ako ty
Ivo, ja mam zas taku skusenost, ze mam peknu jettu mk2 z 1986 a Audi A6 2004 a stalo sa mi, ze ked zena nevie, ze ta Jetta je hobby tak sa proste zlakne a nechce ani nasadnut ci pripadne otocka o 180° a zdrhne akoby som bol uchyl/vrah. Pritom cistucke, vonave a vyglancovane novy celolak. Jasne niektorim to imponuje ale to je mensina, vacsina na to reaguje ako na "moc stare auto/vrak". Pri A6 som s tymto vobec nemal problem pritom je to tiez uz stare auto ale pravda Felda vyzera novsie ako Jetta.
Pre dost ludi je auto o socialnom statuse a stare auto = zly socialny status.
BezAuta, aspoň si ušetríš kopu nervov a aj peňazí, ako ja. V mojom prípade sú to hlavne nervy. Ako sa hovorí: ,, So ženami dobre, bez nich ešte lepšie"...
Lenže problem je ten, že vacsina zien v dnesnej dobe chce bohateho muza so vsetkym co k tomu patri. Ja mam nasetrene peniaze, mohol by som si kupit aj 3 nove auta keby som chcel, ale proste neminam na veci co mi netreba... byvam s rodicmi lebo naco budem davat niekomu na najom, aby som tam byval sam?? Ked poviem nejakej, ze byvam s rodicmi a nemam auto tak sa mi vysmeje akurat :(
Tak potom je cela tvoja tema zbytocna.
Ked ti uz nenapisala viac potom ako si jej oznamil ze nemas a nepotrebujes zatial auto, mal si sa spytat preco. Bez odpovedi? Fajn. Tak chod dalej.
Mozno jej fakt vadilo ze nemas auto, ale keby si jej mal vyhoviet vo vsetkom, v buducnosti, musel by si byt milionar a to niesi. Taki ludia zavela nestoja.
Auto si kupite hoci aj spolu, nieje to draha zalezitost, v buducnosti, s normalnou partnerkou.
Hlavne pre ludi ktori byvaju pri mamicke. Ahoj ved ty vies kto :)
Predstavte si chlapi ja som mal aj Favesa a kocke to bolo jedno, mal som sice aj druhe nove auto ale o tom som jej nepovedal az potom...
Ak neni totalne rozjebane a smradlave tak je dobra aj Felda, preco nie. Ucel to splni. Nejaku posratu zlatokopku co nema ani vodicky tvoje auto nezachrani, ta bude chciet vzdy viac.. odtej utekaj.